Wpisy użytkownika adrian76
Łącznie 277 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 719 058. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
każdy z nas jest ciekawy i różny - to czyni świat fascynującym
krolowamonet
krolowamonet
frezje jociu kojarzyły mi się matką lubiła,w lepszych okresach swojego życia
dotam różna skala wrażliwości,na mnie kiedyś gościu z pałą wyskoczył bo zatrąbiłem na niego
angelka199019 też wyślę swój stały zestaw na kilka losowań w mini dawno nie grałem.Większość jest łakoma na kasę,bo myśli że szczęście przyniesie,a tak naprawdę poprawi tylko komfort życia / o ile ktoś mądry /
Moją wymarzną wygraną również mini na hu mi więcej.
Jeżeli się uda wszyscy balujemy podzielę się z najwyższym by stronka hulała dam część na dom dziecka a za resztę hmm nawet nie wiem co bym chciał
Moją wymarzną wygraną również mini na hu mi więcej.
Jeżeli się uda wszyscy balujemy podzielę się z najwyższym by stronka hulała dam część na dom dziecka a za resztę hmm nawet nie wiem co bym chciał
angelka199019 byłem w domu dziecka - kasa do ręki absolutnie,zakupił bym np.sprzęt,odzież,zabawki by mieć pewność,że dzieci będą korzystały.Uśmiech takiego dziecka bezcenny - po za tym chciałbym osobiście zobaczyć szczęście i uśmiech
nie lubię patrzeć na nieszczęśliwych,bo to dołuje i jest mi przykro,że świat jest jaki jest
nie,nie żywię się czyimś nieszczęściem wręcz odwrotnie - nawet jeżeli jest to osoba za którą nie przepadam to i tak potrafię ponad swoja antypatią wzbić się i współczuć,bo to tylko człowiek.
*
Ja nie rozumiem totalnie ludzi ktorzy oddaja dzieci do domow dziecka-> pozbawione instynktu czyli ułomne,chore,co tu rozumieć.
*
Ja nie rozumiem totalnie ludzi ktorzy oddaja dzieci do domow dziecka-> pozbawione instynktu czyli ułomne,chore,co tu rozumieć.
z opieki nie korzystam ale moim zdaniem powinna taka opieka sprawdzac mimo wszystko
*
znieczulica społeczeństwa / najbliższego grona / oczy szeroko zamknięte na innych ludzi egoizm,strach / np. przed zemstą / itp.itd.
*
znieczulica społeczeństwa / najbliższego grona / oczy szeroko zamknięte na innych ludzi egoizm,strach / np. przed zemstą / itp.itd.
jednak ten Pan z Nazaretu mądry koleś był dając przykazania chciał nas uchronić przed nieszczęściem znał skubany całą naturę ludzką,wiedział do czego mogą doprowadzić negatywne uczucia i chciał zapobiec hmm jestem pełen podziwu dla tego człowieka.
a teraz już naprawdę
a teraz już naprawdę
patent dobry - można przetestować i zobaczyć jak się układają w tej losowości
nic nie myślę-widzę "problem" i próbuję co najwyżej znaleźć rozwiązanie
mojej żony córka w liceum na koniec 5,6 średnia,obecnie na medycynie 4,5 średnia
mi już się nie chce
mi już się nie chce
lottomat może on nie wie nawet,że ma problem
traktuj wszystkich z
traktuj wszystkich z
a wiesz robal czytając cię też wychodzę z takiego założenia chociaż trollowania nauczyłem się do perfekcji na jednym z portali i z pewnością już się nie dam
powodzenia,trafnych
powodzenia,trafnych
jocia
a kogo to tak naprawdę interesi? no z pewnością nie mnie przynajmniej dopóki nie będzie wyzywał czy prowokował
a kogo to tak naprawdę interesi? no z pewnością nie mnie przynajmniej dopóki nie będzie wyzywał czy prowokował
drogi adminie proszę porównać moje ip i damy i napisać w/w użytkownikowi czy się pokrywają
zdrówka
zdrówka
« Poprzednie 100Kolejne »