Wpisy użytkownika Wulkan
Łącznie 3 190 wpisów w archiwum, pokazane od nr 4 050 601. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Krzysztof ,od noszenia maseczek będziesz miał uszy jak mój ulubieniec Jerzy Urban
Słabe wygrane w multi o 14:00, a zanosiło się na gigantyczne .Makler, dz.za wpis.Mozesz urwać .
Tobiaszek, Twoje zestawy na Mini pachną piąteczka systemowa .Nic , tylko grać .
Pisałem by na 14:00 nie grać nimi bo będzie wtopa ,a niektórzy grając z plusem mieli 2 trafne z plusem .Gramy nimi dopiero od jutra .

Ja nie mogę jeść pomidorów bo mają zbyt dużo potasu.A ja jestem producentem .
Siódmy zakład mi się podoba .Wszystkie są ok, ale siódmy i ostatni są obiecujące .
Damian, życzę Ci by ta data była dla Ciebie tak szczęśliwa jak dla mnie , prawie każdego miesiąca .Pora byś powtórzył sukces z Rybnika.
Ten hazard jest dozwolony na mocy prawa.Nikt nie zmusza do kupowania produktów lotto .Gdyby hazard byk zabroniony , nie byloby portali o tematyce lotto .Loterie i gry hazardowe są, i rozkwitają na całym świecie .
Gdyby opodatkowano najstarszy zawód świata, przychód byłby znaczny.Damian, nie palę od 18.10
Angierski, więcej , poczytaj jakie kwoty wpłynęły do budżetu za ubirgle lata, i jakie są założenia .
Angierski, produkty lotto kupują ludzie przeważnie biedni , a bogaty zagra wtedy gdy jest kumulacja .
Pamiętam system w lotto zakupiony w kolekturze w hotelu w K... 2015 r.
Damian w kuponie rannym masz chyba 2* plusa , a w tym na tyle liczb nie wpadł, wrrrr
To musisz mieć wypchaną te świnkę .Tak, w Redzie padają szóstki w Lotto
Mój bank będzie pobierał prowizję za przelewy do T.S., czego nie bylo.
Fizyka nie jest moją mocną stroną .Klucz do zrozumienia istoty mechaniki kwantowej chyba poznał Richard Feynman? Posiadam inne zamiłowania , i....zdolności
Pewien matematyk , podał mi liczby pewniaki na multi multi 23,66,75,21,24,32,73,80,48,9,11,42,39,1,33,34,38,77,41
podając ww kolejności losowan.Jeszcze nie obliczyl, w którym losowaniu .
podając ww kolejności losowan.Jeszcze nie obliczyl, w którym losowaniu .
Chciałem tylko grzecznie zapytać : - Dlaczego o 14:00 nie wylosowano wszystkich moich liczb , a tylko 7 z 10 ?
Kupiłem 20 zdrapek ,które podała mi pani o urodzie Greczynki.Prosze zgadnąć ile wygrałem.
Jeśli ktoś potrafi ' robić jaja ', to też talent , którego gratuluję .
Walduś, czytaj ze zrozumieniem.Nie pisałem, że wygrałem,a pytałem ' ile wygrałem ' .