Wpisy użytkownika Wulkan
Łącznie 3 190 wpisów w archiwum, pokazane od nr 4 047 999. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Do północy były ładne ( szczere? ) życzenia ,a już się zaczynaja pstryczki.To jest właśnie ta nasza, polska ,narodowa tradycja.
Tomasz, nie mowie,że 1 i 13 powtórzą się dzisiaj .Ja w mini w niedzielę gram sporadycznie .
Bogdan, a jaka jest różnica pomiędzy podejrzanym a podejrzewanym ?
Sebastian , jeśli komuś jest dobrze ze sobą , niech tak żyje,nie wolno przeszkadzać .Taka jest uroda .Genow nie zmienisz .
Dodam,że dzisiaj rozpisuje system na EJ z liczb, z 10 zakładów zakupionych w Essen.
Natomiast w EJ zamierzam zagrać na 30 zakładów.Te 12 idą na pierwszy ogień.

Damian1983, pozwól, że nadal będę grał Twoimi starymi chybikami z plusem, ale tylko jeszcze przez 2tygofnie bo wracam do Niemiec .
Mulag , ta beczka przypomina mi strój pewnej niewiasty z Sycowa .
20 chybikow EJ wprowadzonych do stałych zestawów .W ubiegłą sobotę 50 zł, dzisiaj zero .
Gdybyśmy byli nieśmiertelni , to byłaby kastrofa.Matka Natura wie co robi.Ale można się kłócić.Pod Nowym Targiem trzech młodych ludzi nie wrócilo z sylwestra.I niech kieckowy powie na kazaniu, że ' Bóg tak chciał '.
Na chwilę obecną sprawdziłem 27 zakładów na chybił trafił .Zero trafnych, a jeszcze zostały do sprawdzenia te z Niemiec .
Papież Franciszek do kardynała, który wykaraskał się z Covida , powiedział : " wiesz dlaczego zyj esz ? Bo w piekle nie bylo miejsca ".Franek miał rację.
Pora pod prysznic .Nie,tureckie bo ja gram nimi u nas i w Essen.
Już godzina po losowaniu EJ, a wygranych brak jak w ubiegły piątek.
Ten kominiarz przyniesie szczęście .A o 14:00 były ładne wygrane w Multi .
Dzisiaj piątka w Mini też może ładnie płacić, pod warunkiem jeśli będzie jedna.
Jutro 5*7 w Mini , ale z maszyny w Opolu i te, które uzgodniłem z Mati21g
Ja w gierki nie będę inwestował.To dla naiwnych.Zamiast 3 zł na gierki, wolę 2 Mini.
Przez 3 miesiące zaoszczędziłem prawie 1500 zł na papierosach.Nie będę sponsorował pasożytów .
Woda, tak , ale czysta, żadne wynalazki .Od jutra drożeją napoje na cukrze.
Mam rozumieć, że ten delikwent , który wskazuje na innych jako osoby podejrzane, sam posiada kilka nicków ? Dobry jest.
Tylko niektóre kolektury, nie wiem po co przetrzymują kupony wypłacone , i zszywają każdy jak głupki
W związku z pandemia , uważam , że do koperty powinno się wkładać nie mniej niż 500 zł.
Kupe radochy to ma gostek z lotto i z najbardziej polskiego z polskich miast - Zabrza i Nowej Rudy.
Sebastian, dziękuję .Mati21g, w miejsce wczorajszych , zamiast 23 i 26 wstaw 27 i 33 .Możesz dodać jeszcze jedna .
W Turcji oddawałem krew, która uratowała życie człowiekowi.Na pamiątkę posadzili drzewko.Taka jest tradycja w Turcji.