Wpisy użytkownika Wojtt
Łącznie 11 695 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 527 096. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Seba ja myslalem nad 49 ,ze to bedzie pewniak i mam 49,55,77,3,7,19
Seba ,chyba juz tylko wieksza wygrana mnie tylko ucieszy ,bo wtapiam caly czas
Wiesz Seba pewnie przestane wysylac te liczby co nimi gram teraz i zaraz pewnie wpadna
Henryk to nie Korea Pln ,ze musza wygrac ,bo kibicuje wódz,a jak nie wygraja to czapa
Seba ,a jak tam wygrane u Ciebie? Bede w Wawie za 3 tyg to sobie pogram
Tak tak zgadzam sie ,ale od czego ten podatek? Od glupoty?mysle ,ze jednak nie i kiedys naprawde sie los usmiechnie do nas
Ja lubie wysylac cos wiecej zakladow ,ale zauwazylem ,ze jak wysle 1-2,to wtedy trafiam
Ja z kumplami z roboty tez gralem systemem w mini kilka razy,ale zawsze bylo 0
Kiedys jak poszlismy zagrac systemem w mini to gosc wyslal keno z 10 na 2 losowania i mial 8/10
Trudno cos ugrac ,musisz trafic w ten dzien i w ta godzine i przedewszystkim miec szczescie
Gang kiedys myslalem ,ze multi na chybil nie ma sensu,a raz wyslalem na 3 losowania 6/6 i bylo szkoda ,ze nie z plusem
Znam gosci co powygrywali dosyc sporo pieniedzy w ts, ale znam i takich co sporo przegrali, szczescie i nic wiecej ,
Zgodze sie z Toba tak moze byc,sam nie raz bylem wsciekly na siebie ,ze albo nie wyslalem ,albo liczby zmienilem
Kiedys moj kumpel wyslal 100 zakladow duzego i nic,za jakis czas wyslal kaskade jeden zaklad i mial 1000
Szczescie i tyle, nie masz szczescia to zadne systemy Ci ,Wam nie pomoga,widocznie macie szczescie i tak trzymac
No widzisz czasami warto grac tymi liczbami samymi 10 razy nie wejdzie ,a za 11 wejdzie
Nic trzeba duzych wygranych wszystkim zycze,no i sobie oczywiscie