Wpisy użytkownika WMLblogger
Łącznie 141 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 996 239. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
widze ze publika na czacie sie poszerzylal, wiec zapytam ponownie
gdybyscie mieli 4200,ale tylko na lottka co byscie puscili ? 4x mini na 12 liczb czy jednego lotka z plusem na 12 liczb ? a moze jakies inne mozliwosci ? 11 liczb mini na 7 losowan a moze 10 liczb na 13 losowan ?
gdybyscie mieli 4200,ale tylko na lottka co byscie puscili ? 4x mini na 12 liczb czy jednego lotka z plusem na 12 liczb ? a moze jakies inne mozliwosci ? 11 liczb mini na 7 losowan a moze 10 liczb na 13 losowan ?
ale ja sie pytam z ciekawosci, nie jestem na tyle glupi zeby 4200 przepuscic
242 to tylko teoria
jest kanal na youtubie gdzie gosc sprawdza sposoby na zdobycie miliona, jednym ze sposobow bylo puszcze 1000 kuponow mini i trafil 2 trojki
tak
w innym filmie nasz Pasko podarowal kase na sprawdzenie lotka
trafil jakies grosze, ktore przeznaczyl na dom dziecka i druzyne sportowa ktora pomagala mu skreslac
latwo przyszlo latwo poszlo
a co myslicie o puszczeniu takiego zestawu
02,04,06,08,10,12
14,16,18,20,22,24
wczoaj bylo 4/5 a 25 i 30 sierpnia 5/5
02,04,06,08,10,12
14,16,18,20,22,24
wczoaj bylo 4/5 a 25 i 30 sierpnia 5/5
do 19
ja w 1 losowaniu tez
Czesc wszystkim mam takie nietypowe pytanie
Na ile losowan mozna puscic jeden kupon mini lotka?
Na ile losowan mozna puscic jeden kupon mini lotka?
Wlasnie nie mam kuponu i pewien nie bylem, na stronie mozna max 10losowan sprawdzic i tym sie kierowalem
Trudno, najwyżej puszcze na 10 odczekam i na kolejne 4 poleci
Nie mam sie czym chwalic, ale zamierzam puscic mini w systemie 10 liczb na 14 losowan
https://www.youtube.com/watch?v=CaZ246ZvnmU
filmik o torebkach w lidlu
filmik o torebkach w lidlu
siemanko, co powiecie o gosciu ktory zagral 10x stawke na chybil trafil w EP i wygral ?
pierwszy koles ktory bedzie dostawal 50 tys co miesiac przez 20 lat
pierwszy koles ktory bedzie dostawal 50 tys co miesiac przez 20 lat
siemanko wszystkim mam cos specjalnego, jezeli chcecie to wejdzcie w link
https://zapodaj.net/c0d47dd1c0460.jpg.html
https://zapodaj.net/c0d47dd1c0460.jpg.html
a na moim profilu kupon z piatkowego EJ i tyyyyyyyyle brakowalo zebym 5+1 mial
a w dodatku mam swoja wlasna maszynke losyjaca, kupiona na aukcji za grosze
no chyba takie w czekoladze
mrowka, wyslalem 10 zakladow na chybil trafil czyli 125zl a wygralem 80, takie zle nie jest, a wczoraj puscilem 20 mini i trafilem trojke
zabraklo 2 liczb do gory zeby trafic w EJ ale piatkow bedzie jeszcze od groma
pierwszy raz w zyciu od kiedy gram trafilem 3 w mini
mialbym czworke ale tez zabraklo jednej liczby w dol ;p
zbieram sily witalne i mentalne, bo chce puscic mini 10liczb na kilka losowan, ale odwagi mi jeszcze brakuje, bo wiem jakie jest ryzyko a 3 tysiaki piechota nie chodza, samochod bym za to mial
ale ja nie chcialem swoich, nigdy w typowaniu dobry nie bylem, poszedlem i tak na spontana do Pani powiedzialem ze 20 mini poprosze
hahahahaha sluchajcie, wlasnie zrobilem sobie losowanie w mojej maszynce, na liczby w mini iii same zielone mi wypadly ... 2,18,25,26,27,28
ja duzych wymagan nie mam, obecnie jezdze malenstwem co nawet gazu nie ma bo silnik za maly za 3 kola bym kupil spokojnie z gazem i jeszcze bym pojezdzil
ide, odebrac swoja wygrana, cale 17.60 za trojke w mini i puscic kolejne tym razem swoje, z wlasnej maszynki
Renatke mamy
od kilku dni, jak nie tygodni siedze i mysle jakie liczby puscic w mini systemem 10 liczb na 10 losowan, czy moze zaufac i puscic chybil trafil ?
Hehe, na sucho nie moge, tzn puszczam tutaj wybrane liczby i obserwuje efekty, ale jestem w nie malej potrzebie i tylko to mi zostalo, 2x10 dobra rada, tylko ja chce na 10 losowan
Tak w sumie to myslalem o jednym kuponie na 10 losowan, a pozniej kolejne 10 w razie porazki, ale pomysl z dwoma kuponami moze nie byc taki zly, zawsze to cos nowego w moim planie
jak dodac swoje zestawy stale w mini albo w inne gry ?
Macie jakies 5 liczb na multi ?
czesc wszystkim, zapomnialem o tej stronie i od dobrych 2 lat w lotto nie gram, a 10 minut temu przyszlo na meila ze trafilem 5 liczb w mini lotto...
LG to zaklad wykorzystujacy ludzi w moim miescie, nie kibicuj im ;d
ale oni juz druga polowe graja, a ty zaczynasz kibicowanie? jak juz prowadza?
a sory remis jest, nie zauwazylem
jakos mnie nie pociagaja mecze z ekstraklapy
jakos mnie nie pociagaja mecze z ekstraklapy
kolejny raz trafiona piatka w MINI ;c
« Poprzednie 100Kolejne »