Wpisy użytkownika Volt
Łącznie 488 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 028 559. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
Ktoś gra jeszcze w realu w mult bo ja już nie gram ponad rok tylko na multipasko ,sporo kasy zaoszczędziłem .Tygodniowo wychodziło około 20 zł .
Chyba rzuciłem smutny temat ,ale nie smucie się ,słoneczko wyjdzie
Znaleźć optymalny sposób na granie ,myślę że totek ma nas w ręku,ale takie są nałogi ciężko z nich wyjść
Trzeba te granie brać na nie serio,ale tak się piszę,nie łatwo.
Kiedyś wypełniłem z 20 kuponów DL be wysyłania i też nie trafiłem
Kiedyś wypełniłem z 20 kuponów DL be wysyłania i też nie trafiłem
Człowiek chce na skróty a tak się nie da,zagrać dla zabawy jak jest większa kumulacja i tyle
Mój wujek ŚP grał z 30 lat i z kuponami go pochowali.Nic konkretnego nie wygrał.
gryks76 ładnie masz napisane w profilu gdysiępoddajeszcofaszsięwróć
Grałem kiedyś w Keno na 5/5 i dość często trafiałem 3/5 i ze trzy razy 5/5,chyba trochę częściej się trafia niż w multi .
To ciekawe ale to historia ale ładna żeby utrzymali formę jak Bayern Monachium który też ma długą historię
hades dlatego tak jest że raz 79 i 80 bo totalizator ma nasze liczby i robi co chcę .Proste prawda.
Szczęśliwego Nowego Roku 2018 Życzy VOLT i WYSOKICH WYGRANYCH wszystkimi na MULTIPASKO.PL
Nie gram już ponad rok i już zaoszczędziłem prawie 2000 tysiące.Ale grajcie jak jest szczęście ja go nie miałem.Już nie zagram.
Ja też czekałem ale nic z tego nie wyszło,dla siebie nie widzę szans w tej grze .Ile można
220 v to minimum jesteś spalony,chyba że kondensator masz na plecach
Gabierl oglądaj mecz jak Polska przegra lub remis.Jestem realistą.Uważaj żeby napięcie nie spadło
Nie wierzcie że wygramy ten mecz,słabiutko.Remis wejdzie sukces,wygramy o lecimy w kosmos
R3dma6 będzie śmiech ale z reprezentacji polski lowelasów która przegra z Kolumbią i będzie kupa śmiechu.
Szykujcie się na porażkę Reprezentacji Polski.Trudno taki zespół mamy.
Podobno wiara czyni cuda ale nie z taką Reprezentacją Polski.Zaczynamy.
« Poprzednie 100Kolejne »