Wpisy użytkownika Volt
Łącznie 488 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 864 164. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Czy chybił czy sam wypełniam zawszę przegrywam co mi 10 zł,nie ma sposobu na tego Totka
Nie wiem może wy macie szczęście w gry ale dla zabawy grać słabo bo się rzadko wygrywa
Wiara góry przenosi ale do Totalizatora trzeba mieć Siłę Woli połączoną z podwujną wiarą nie z tej Ziemi
Podaje liczby na które nie stawiaj 2,3,5,18,21,37,58,72,74,78 ML tu nie będzie dychy i tu też 20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,69. Przewiduje że nie więcej niż po trzy liczby trafione .Nie ryzykuj
Zacznijcie pić Napój Wielkiej Gry to was zasili na nowe zestawy liczbowe
Gram dziś ale będzie rozczarowanie dla nas wszystkich bo kula do wróżb się mi rozbiła
Gram i wierze że wygram i cały czas się zawodzę Wy wierzycie że dziś wygracie ?
Będę próbował ale rozum mi podpowiada że to nie możliwe żeby coś dużego wygrać w TS.Gram max do wakacji jak nie wygram chociaż 5 DL daje sobie spokój
Każdy ma nadzieje że wygra a to nie takie proste a nawet nie możliwe
Każdy ma marzenia ale w lotto wyjątkowo trudno a nawet nie możliwe trafić fortunę,szybciej zarobisz możenie miliony ale setki tysięcy
Człowiek się napala na miliony w lotto a i tak to kosmos żeby trafić,ale wiadomo każdy ma jakiegoś zajiba
prawdopodobieństwo trafienia 5/5 jest też ciężko trafić więcej się traci niż zyskuje ale trzeba to na sobie sprawdzić ,dużo będziesz tracił to przestaniesz grać
Trafienie czwórki w Mini to faktycznie Wielki Sukces ja też trafiłem ale to było z 2 lata temu.Piątke trafoić to chyba kosmos.Gratulacje
Z tym totkiem to jesteśmy jak w śnie,zagrałem i nic dobrze że tylko 8 zł
To nie chodzi oboki itp,Ts ma nasze liczby w systemie i robią co chcą .
Ten TS to wielki Cyrk bawią się z nami,naszymi pieniędzmi ale to nasz wybór niestety
Ja wiem że gram już dobre parę lat i wygrałem parę złotych marnych,a szczęście w Totku ktoś miał ?
metod jest kilka milionów tylko trafić,całe życie trzeba poświecić i nic chyba z tego nie wyjdzie
Zastanawiam się czy wysłać chyba szkoda kasy po pójdzie do śmieci,jak jest dobra metoda angierski ?
DL.Ja nie widzę szans trafienia ale wiadomo szczęście ale w Ts to pytanie
Kiedyś na około 60 gier w DL trafiłem z trzy trójki w DL więc te 1:57 to tak sobie się sprawdza
Podaj jakiś przykład liczb na dziś może być 12 liczb żeby była trójka,moim zdanie będzie ciężko
Moja teściowa mówi żeby do skarbonki wrzucić i nie chodzić do kolektury jak przegrywam to się śmieje ze mnie.No kurde
gryks76 no tak każdy ma wybór żeby tylko był skutek dobry a z tym różnie szczególnie w Totka ile tam kasy już poszło,dziś sobie zrobiłem rachunek sumienia i wyszło żer dużo idzie do śmieci że mogłem za ta kasę np: wyjechać na wycieczkę itp
Miałem kiedyś 4 i 300 zł a 10 tys no to jeszcze można zarobić chociaż 100 tys
Sam wypełniam i z trzy miesiące nic nie trafiłem ,tydzień robię przerwy z grami bo już mnie to denerwuje
makinero masz takie pewniaki dawaj 3 liczby na multi może być na pięć losowań,wszystko zweryfikuje.Tylko trzy liczby.
forum na multipasko ? .Powiem tak nie ma szans wygrać z TS chyba że wyjdzie parę groszy na plusie.Tylko szczęście
makinero myślę żebyś dał skan z dowodami na profilu i to było by wiarygodne niż pisać na czacie.Szampana nie wypijesz szczególnie Ts
makinero porada - zapytuj na dziś.Proste .
makinero jesteś nie poważny,niech każdy wejdzie na twój profil z typowaniami i się przekona.Porażka
makinero jesteś nie poważny,niech każdy wejdzie na twój profil z typowaniami i się przekona.Porażka
makinero obstawiaj na profilu ,pokaż na skanie to będę z tobą pisał bo jak na razie to ściema jesteś