Wpisy użytkownika Tupaj
Łącznie 4 972 wpisów w archiwum, pokazane od nr 4 987 002. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
@4 987 000 DiegoPolska: nie wierze znalazlem na trawniku kupon euro 5 8 41 44 49 i 3 5 jutro go puszcze
@4 987 006 Janosik 2009: to nie puszcze dziekuje
@4 987 011 Janosik 2009: co masz przeczucie co do liczb prognozy Twoje sie sprawdzaja
@4 987 020 wilkor:
w duzego 1 trafny a w mini ani jedna liczba dobrze ze nie puscilem
@4 987 060 chevelle1970: jak ktos trafi to nie bedzie motywacji do gry
@4 987 063 bolek31: to gratuluje
na mnie juz czas musze jeszcze na rowerze pokrecic z 15 minut zycze milych snow oby przysnily sie szczesliwe liczby dobranoc
Witam serdecznie milosnikow zielonej strony l sympatykow gier liczbowych zycze trafnych typowan i wysokich wygranych milym paniom przesylam a panom obchodzacym imieniny urodziny i rocznice wszystkiego najlepszego dzis nie gram chociaz jak wracalem z silowni wstapilem do kauflandu korcilo mnie zeby zagrac ale ostatecznie kupilem zonie dwa peczki gozdzikow w wazonie ladnie sie prezentoja
@4 987 290 molosopot: @4 987 289 Sebastian_M: witajcie mam chwile przerwy
@4 987 291 Sebastian_M: chodze tylko na bieznie dzis w godzine pszeszlem 2510 m
za chwile biore sie za sprzatanie koty wygnalem do ogrodu niech futra wietrza bede musial z siersci poslanie im wyczyscic
@4 987 301 Sebastian_M: miale 4 koty teraz zostaly 2 17 letnia babcia i 2 letni dachowiec
@4 987 306 Sebastian_M: w kauflandzie jest po drodze jes jeszcze zabka i punkt lotto
na razie koncze mam troche roboty slabo to mi idzie zycze milego popoludnia oraz smacznej popoludniowej kawy
jeszcze raz witam w nic nie gram szklarnia wapnem wysypana trawnik nawozem przeciw mchom wysypany kwiaty kupione teraz zona sadzi je w ogrodku wszystko w ogrodniczym tak drogie ze sie w pale nie miesci
@4 987 557 tomi77: z checiom bym CI liczby powiedzial ale mam pecha w typowaniu ciezko jest trafic lubie skreslac szybkie 600 tam jest 32 vliczby nawet 2 nie moge trafic
chwilowa przerwa corka przyszla z pracy ide wstawic frytki i rybe podgrzac sorowka jest zrobiona dopiro zjem obiad
dobrze ze posluchalem sie Janosika i nie puscilem euro trafil bym 1+1 a tak zaoszczedzilem 12,50 zl
musze pozegnac mile towarzystwo jeszcze musze z 20 minut pokrecic na rowerze a jutro z rana na silownie mam nadzieje ze przejde z 3 km w godzine milych snow i dobranoc
Serdecznie witam milosnikow zielonej strony psympatykow gier liczbowych zycze trafnych typowan i wysokich wygranycg milym paniom przesylam a panom i dzis jest sobota to mozna se pozwolic obchodzacym imieniny urodziny i rocznice wszystkiego najlepszego wrocilem z silowni i przez godz przeszedlem 2460m dzis nie gram ide zaraz meble ogrodowe umyc i grila przygotowac o 15 przyjda goscie zycze milego dnia bym zapomial szczesliwe numery to 27 36
@4 987 980 chevelle1970: gratulacje
@4 987 992 Sebastian_M: z tablicy z samochodu ale musi to byc obca rejestracja jak jechalem z silowni to akurat mi mignely
@4 987 996 molosopot: witam 007 to byl bond
na mnie ju czas musze jeszcze palki i karkowke popeklowac na grila i jeszcze skoczyc po kaszanke i kapuste kiszona a cebule mam do wieczornego losowania
Witam wszystkich sympatykow zielonej strony tych piszacych i tych ukrytych
@4 990 239 molosopot: dzis puscilem 4 zaklady mini z maszyny a jutro kupie 2 zaklady z maszyny ale w obornikach
na mnie juz czas zaraz panie przyjda a musze jeszcze smalec przelac do misek musialem poczekac az troche ostygnie do wieczornego losowania
ja juz po obiedzie teraz pije kakao i mam kawalek ciasta drozdzowego ktory rano upieklem za bardzo jest zbity ale dobry i czekam na losowanie
@4 990 306 tom28: z checiom bym Cie poczestowal a tak sam beda musial je zjesc bo domownicy nosem krecom ze zbite a to kruszonka za twarda a mi smakuje
@4 990 315 molosopot: nie umieja sie cieszyc w sobote mialem gosci po poludniu grila rozpalilem pieklem co potrzeb a gzubom 6 i 8 lat rozpalilem ognisko zeby kielubase upiekli mieli radoche iwszystko ziedli a kuzynka w domu jak im ugotuje to nosami krecom a tu taka brudne jedze byla niezadowolona apowinna sie cieszyc
@4 990 321 molosopot: @4 990 319 molosopot: tez tak prawiie tanczylem przez 3lata chodzilem do palacu mlodziezy w szczecinie do zespolu tanecznego a pozniej przez 6 lat tanczylem w klubie slowianin a teraz nogi odmawiaja mi posluszenstwa
lubie tanczyc nieraz jak leci muzyka w radiu puszcze glosniej to prosze corkie albo zone do tanca kuchnia ma 18 m tak ze miejscz jest sporo
@4 990 339 molosopot: ja rano chodze na siloenie tam jestem okolo 2 godz
Witam wszystkich milosnikow zielonej strony i sympatykow gier liczbowych zycze trafnych typowan i wysokich wygranych milym paniom przesylam a panom obchodzacym imieniny urodziny i rocznice wszystkiego najlepszego wrocilem z kowanowka po drodze z maszyny wziolem kupony keno 5 skreslen i 4 trafione 2 zaklady lotto z plusem i euro pozdrawiam wszystkich
@4 990 684 Sebastian_M:
mam zadanie dla Janosika czy moze sprawdzic liczby duzy 3,7,12,13,16,26,31,46,48,49 i 3,8,16,24,26,27,30,34,40,42,48 oraz mini 1,5 9,19,21,22,24,26,33,37,39,42
sprawdzilem euro 5 z 50 nic a 2 z 12 mam 1 rafiony puszczony w obornikach
witam serdecznie milosnikow zielonej strony i sympatykow gier liczbowych zycze trafnych typowan i wysokich wygranych milym paniom przesylam a panom obchodzacym imieniny urodziny i rocznice wszystkiego najlepszego od dluzszego czsu nie gram skreslam na sucho 3 nie moge trafic kilometry nakrecone koty nakarmione chalupa blyszczy za chwile pojade kupic zonie i corce kwiaty na stole beda ladnie wygladaly
oby nie padalo bo jade rowerem do miasta po drodze zachacze o fioletowa budkie kupie tylko losa jak cos bedzie to bede kupywal losy
Wesolych pelnych nadziei i wiary swiad Wielkiej Nocy spedzonych wsrod srebrnych bazi i kochajacej rodziny przy wspolnym stole zajaczek zostawil mi na ogrodzie 1 zdrapkoe i 4 kupony lotto nic nie trafione dobrze ze na pocieszenie zostawil jeszcze ptasie mleczko jablka i jajeczka czekoladowe
do wieczornego losowania jeszcze troche i goscie przyjada musze jeszcze przygotowac paczki dla dzieci i poukrywac w ogrodzie niech szukaja
witam wszystkich milosnikow zielonej strony 18 tyle zjadlem jajek przepiorczych na sniadanie a panie jak to przystalo perfumami pokropilem
Witam milosnikow zielonej strony bylem w zabce o 19 o2 puscilem duzego mini i chcialem puscic euro ale maszyna nie przyjela bo trwalo losowanie i dobrze bo nic nie trafilem dokupilem szybkie 600 i keno z maszyny wygralem 18 zl i 50 zl bede gral tylko z maszyny
Witam milosnikow zielonej strony i sympatykow gier liczbowych zycze trafnych typowan i wysokich wygranych milym pamiom przesylam a panom obchodzacym imieniny urodziny i rocznice wszystkiego najlepszego w poludnie zycze smacznej kawy sernikiem moge poczestowac i babka dokoncze gotowanie rosolu i pojade do zabki po kupony wezme z maszyny
koty do ogrodu nie chca wyjsc zeby futro przewietrzyc roze jeszcze musze zakopac wczoraj kupilem w ogrodniczym i jeszcze raz wysiac na trawe anty mech bo nie moge wyplenic mchu
kupony mini z maszyny 2 x po 1 i 1 x 2 trafione na 6 zakladow w multi 2 trafione na 7 liczb jutro bedzie lepij
@5 004 846 multi multi plus 1984: gratulacje
@5 004 847 Sebastian_M: jutro bedziemy otwierac
@5 004 870 Sebastian_M: jutro puszcze z maszyny duzy mini i euro z 4 punktow po 2 zaklady
na mnie juz czas musze jeszcze kilometry nakrecic kotom kowety wyczyscic dobranoc i milych snow
na 4 kupony po 2 zaklady w mini tylko 1x2 trafione a wduzego 4 zaklady i 1x3 wszystko z maszyny zobaczymy jutreo w euro co trafie
witam wszystkich milosnikow zielonej strony na 4 zaklady euro z maszyny kazdy kupiony w innym miejscu tylko trafiona 10
na dwa zaklady nini 1x3 zmaszyny wczoraj byla 3 w duzego a jak sam skreslalem to nic nie moglem trafic a tak z maszyny wygrywam drobne kwoty ale na granie dalsze mam
Witam wszystkich milosnikow zielonej stront i sympatykow gier liczboeych zycze trafnych typowan i wysokich wygranych milym paniom przesylam a panom obchodzacym imieniny urodziny i rocznice wszystkiego najlepszego smacznej kawy zycze wszystkim liczb nie kresle biore z maszyny czesciej wygrywam drobne bo drobne kwoty ale na granie mam wczoraj miwlem 3 w minidokoncze obiad i pujde do zabki po kupony dzis 4 mini 2 duzego i 1 multi na 2 losowania
deszcz by sie przydal wczoraj dosialem trawe i nawozem posypalem trawnik drzewa ladnie kwitna ale nie widze pszczol kiedys to az chuczalo
@5 009 596 Sebastian_M:
na mnie juz czas musze jeszcze kilometry nakrecic a jutro rano na silownie tylko bieznia i wiosla
@5 009 599 Sebastian_M: moze cos wpadnie z tego
@5 009 746 Janosik 2009: pozdrawiam
w mini nic a duzego wczoraj dzala maszyna6 7 8 9 33 41 tylko 1 trafiona
Witam wszystkich milosnikow zielonej strony i sympatykow gier liczbowych zycze trafnych typoiwan i wysokicvh wygranych milym paniom przesylam a panom obchodzacym imieniny urodziny i rocznice wszystkiego najlepszego dddddzis nie gram choc kusi zeby isc do zielonej budki smacznej kawy ja pije kakao upieklem sobie tosty /pieczarki z cbbula szynka pomidor i ser chleb tostowy posmarowalem maslem/ sa pyszne czesciej bede je robil
@5 010 127 Sebastian_M: witam przyszedl inkasen spisal licznik za wode na ogrudek zuzylem 2m3 wody
@5 010 141 Sebastian_M: trzymam kciuki zebys trafil na te pare metrow trawnika to malo
@5 010 151 Sebastian_M: multi mini jak kumulacja to duzy od czasu do czasuw keno
obiad ugotowany to moge isc na miasto do 17 mam czas nie dam sie skusic na granie autobusem podjade do wieczornego losowania
obiad zjedzony piwo w kawiarni wypite 9 zl wiekszosc to panie w roznym wieku za duzo wolnego czasu maja nic nie wyslalem
Serdeczniw witam wszystkich milosnikow zielonej strony i sympatykow gier liczbowych zycze trafnych typowan i wysokich wygranych milym paniom przesylam a panom i jest sloneczny dzien a dotego wolny to mozna sobie pozwolic obchodzacym imieniny urodziny i rocznice wszystkiego najlepszego dzis puszcze mini multi ex pensje smacznej kawy i milego dnia
@5 010 958 Sebastian_M: witaj do wszystkiego
ide wstawic wode na kawe zaraz damy przyjada z miasta dostalem telefon
czekamy na losowanie pale w piecu musze wody nagrzac dzis 2 zaklady duzego 7 mini i 2 multi
zapomialem dodac keno z maszyny 3 liczby 2 stawka trafione 2 4 zl na czysto
@5 011 576 Vondeoff: witaj tez zrobie przerwe w graniu
na mnie juz czas musze jeszcze kilometry nakrecic na rowerze zeby forme zlapac dobranoc i milych snow
zatankowalem bak do pelna masakra ajent powiedzial ze benzyna jeszcze podrozeje o 50 gr a miala byc po 5 zl 19 gr