Wpisy użytkownika Tupaj
Łącznie 4 964 wpisów w archiwum, pokazane od nr 4 942 487. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
w duzego nie polaca sie grac ciezko trafic dwojke a gdzie szostka
Witam serdecznie milosnikow zielonej strony a szczegolnie mile panie oraz babcie w dniu ich swieta przesylam dzis nie gram pozdrawiam
@4 943 051 Sebastian_M: witam w tym miesiacu oskubalem TS o 2,50 zl to jest zysk
@4 943 056 Sebastian_M: jestem do przodu a tak bylem sponsorem
wczoraj przed zabka lezaly 2 kupony duzy i euro 10 22 27 37 39 oraz 9 11 puszcze je we wtorekw duzego nie gram
Serdecznie witam sympatykow zielonej strony i milosnikow gier liczbowych zycze trafnych typowan i wyspkich wygranych w dzien dziadka a przy okazji wszystkim dziadkom pociech z wnukow zeby o dziadkach pamietali caly rok a nie tylko gdy przychodzi emerytura wszystkim dziadka nalezy sie a milym babciom i paniom przesylam dzis nie gram ale szczesliwa liczba to 63 kto chce niech korzysta pozdrawiam
@4 944 099 Bolo22: dalem jednom
chwila przerwy zupa wstawiona galat sie gotuje golonka nozki i kurze lapki zeby byla zeletyna a za chwile wstawie piers z kurczaka podlogi pomyte czekam az wyschna i trzeba bedzie pasta posmigac
@4 944 127 Sebastian_M: 36 pewniak
@4 944 128 kisiells: pod galat sie nie nadaje
do wieczornego losowania mam jeszcze troche pracy jutro tylko euro ze znalezionego kuponu a dzis prosze oskubac choc troche TS
Serdecznie witam milosnikow zielonej strony i pogromcow TS zycze trafnych typowan i wysokich wygranych milym paniom przesylam a panom i w te sloneczne popoludnie zycze wszystkim pogody ducha pozdrawiam
w euro 1 liczbe trafilem znaleziony kupon szczescia nie przyniosl
@4 945 686 molosopot: ja zrobie chwilowa przerwe w grach bede tylko zerkal we wpisy jak wam idzie
@4 947 258 dusia: witam mila babcie
@4 947 263 Sebastian_M: sam wychodowales ja mialem cytryne ale mi uschla nie moglem pozbyc sie pajeczakow a z pestki chodowalem 10 lat ale owocow nie bylo same liscie
bylem dzisiaj na przegladzie zaliczyl przeglad bezblednie przez rok przejechalem 2735 km
@4 947 494 Bolo22: jezdze najdluzsza trasa wynosi 1800 m w obie strony
@4 947 500 Bolo22: z zona do sklepu
@4 947 501 Bolo22: nie mam gdzie jezdzic za to rowerem robie wiecej
@4 947 507 Bolo22: dobrze na zgode
dzis nie gralem ale trzymam za was kciuki jutro puszcze mini i euro
@4 947 524 multi multi plus 1984: zarty z 30 minut
dobrze ze nie puscilem nic bym nie trafil ani w multi ani w duzego na mnie juz czas dobranoc milych snow a ja ide krecic
Witam wszystkich milosnikow zielonej strony i sympatykow gier liczbowych zycze trafnych typowan i wysokich wygranych milym paniom przesylam a panom i obchodzacym imieniny urodziny i rocznice wszystkiego najlepszego jechajac z silowni wstapilem do kauflanda kupilem 3 paczki zakili byly po 2,5 zl ladnie sie prezentuja dzisiaj puszcze euro i duzego ale pomysla nie mam na liczby pozdrawiam
@4 948 060 molosopot: witam iczekam na losowanie puscilem 1 multi na 8 skreslen
@4 948 076 Bolo22: oszczedzaja by miec premie wieksze
Witam wszystkich milosnikow zielonej strony i sympatykow gier liczbowych zycze wysokich wygranych i trafnych typowan milym paniom przesylam a panom
na cjeplo i obchodzacym imieminy urodziny i rocznice wszystkiego majleprzego
@4 955 084 Sebastian_M: wita zycze Ci abys trafil 5 w mini trzymam kciuki
@4 955 089 MONTEZUMA1: 20 niech przyniesie Tobie szczescie
@4 955 093 Sebastian_M: a gdzie tak sie spieszysz
@4 955 112 molosopot: w Warszawie bylem przeszlo 20 lat temu
ide dalej wozic drzewo i trzeba bedzie napalic w piecu i trzeba puscic mini w euro nie gram do wieczornego losowania
@4 955 844 DiegoPolska: ja zagralem te liczby podalem wczesnie 4 12 20 30 41
jak wysylalem kupony to skreslilem keno na 8 liczb i wygralem 44 zl dobre i to
@4 955 905 MONTEZUMA1: podalem Tobie pewniaka do mini a ja nic nie trafilem tylko 20 weszla
Serdecznie witam milosnikow zielonej strony i sympatykow gier liczbowych zycze trafnych typowan i wysokich wygranych milym paniom przesylam a panom smaczna herbate na rozgrzewke obchodzacym imieniny urodziny i rocznice wszystkiego najlepszego dzisiaj puszcze tylko mini i keno wieczorem numery 1 4 8 23 pozdrawiam
@4 957 623 Sebastian_M: wczoraj nie gralem mialem wyjazd z redzina
prze demna pusty kupon do mini do wieczora jakies liczny chyba skresle
@4 957 866 molosopot: wrocilem z kosciola teraz biore sie za skreslanie tylko mini i keno
wszystkim wygrywajacym i dobrze typujacym jatylko 1 liczbe trafilem jeszcze zostaly 2 losowania za to w keno na czysto wygralem 6 zl
Serdecznie witam sympatykow zielonej strony i milosnikow gier liczbowych zycze trafnych typowan i wysokich wygranych milym paniom przesylam a panom i obchodzacym urodziny imieniny i rocznice wszystkiego naj lepszego dzis nie gram za grajacych trzymam kciuki
@4 965 961 Sebastian_M: witam i zycze wygranej
Wszystkim trafnie typujacym i wygrywajacym ja w duzego trafilem 1 liczbe dobranoc zycze milych snow
Serdecznie witam milosnikow zielonej strony isympatykow gier liczbowych w ten chlodny poranek milym paniom przesylam a panom proponuje obchodzacym imieniny urodziny i rocznice wszystkiego najlepszego witam wszystkich zakochanych
@4 966 418 Sebastian_M: witam dzis nie gram do 18 siedze sam z kotami za chwile wybiore sie na miasto polazic po sklepach
rano zona i corka dostali kwiaty i czekolade a ziec tylko czekolade
@4 966 421 Sebastian_M: ide zeby czas szybciej zlecial moze spotkam znajomego to bedzie okazja pujsc na
Witam wszystkich milosnikow zielonej strony i sympatykow gier liczbowych w ten sloneczny poranek zycze trafnych typowsn i wysokich wygranych milym paniom przesylam a panom {{piwo} i obchodzacym imieniny urodziny i rocznice wszystkiego najlepszego slonce swieci wapno sie moczy drzewka po poludniu trza pomalowac dzis bedzie wyslany tylko mini a wiec prosze o pewniaki pozdrawiam
@4 967 574 Sebastian_M: @4 967 573 waldus: podajcie choc pare liczb
wczoraj puscilem 5 zakladow multi po 8 skreslen nawet 3 nie trafilem
na chwile musze was opuscic ryba chyba juz odtajala cebile trza pokroic posolic rybe zeby z 3 godziny w lodowce sie marmowala i jeszcze z kiszonej kapusty zrobic surowke skladniki wszystkie mam tylko musze przyniesc z foli
w mini liczby ktore skreslilem nic nie trafilem nie weszla ani jedna a z maszyny wyslalem 3 zadlady to trafilem 3 razy po 2 trafienia dobramoc zycze milych snow
Witam serdecznie milosnikow zielonej strony i sympatykow gier liczbowych zycze trafnych typowan i wysokich wygranych milym paniom przesylam i zycze milego i pogodnego dnia a panom proponuje hwrbate grzaniec obchodzacym imieniny urodziny i rocznice wszystkiego najlepszego ja swierze pieczywo kupilem sniadanie uszykowane kakao ugotowane koty nakarmione ja kilometry nakrecilem zycze wszystkim szczesliewgo i pogodnego dnia a jak pojade do miasta to puszcze tylko mini z maszyny
@4 969 535 Sebastian_M: witam i zycze trafnych typowan
@4 969 538 Sebastian_M: dziekuje
o slysze damy sie budza za chwile pujde towarzystwa dotrzymac przy sniadaniu bo do 18 bede sam siedzial w domu
@4 969 550 molosopot: witam zaraz pojade do miasta pokrecic sie po sklepach a przy okazj wstapie do balbierza wizyte umowic bo wlosy troche urosly po drodze puszcze 5 zakladow mini ale w kazdym punkcie po 1 zakladzie do wieczornego losowania
jeszcze raz witam milosnikow zielonej strony 5 zakladow mini wyslane kazdy w innym punkcie a przed chwila skresli;wm 30 liczb wmini w jednym zakladzie zobacze ile bedzie trafnych do balbierza pujde w srode taki termin
@4 969 962 multi multi plus 1984: witam predzej czy pozniej swoi na swojego trafi
@4 969 967 multi multi plus 1984: jak masz pieniadze a zdrowia nie masz to nic cie nie cieszy mi juz wstawili rozrusznik do pracy chodzic nie moge a tak po pracy sobie dorabialem
ja na 5 zakladow nic nie trafilem 1x2 a kazdy kupon byl puszczony w innym punkcie na 30 liczb trafilem 3 liczby a przeciez TS niw widzial co skreslilem po prostu trzeba miec farta
@4 969 988 sony71:
@4 969 995 sony71: zycze CI zebys chociaz codziennie trafial przynajmiej 3
@4 969 997 bolek31: tez rafisz
na mnie juz czas wiec zegnam mile towazystwo dobranoc i zycze milych snow
Serdecznie witam milosnikow zielonej i sympatykow gier liczbowych w ten deszczowy poranek zycze trafnych typowan i wysokich wygranych oraz milego i spokojnego dnia pozdrawiam
@4 970 176 molosopot: witam izycze trafnych typowan ja przed losowaniem skresle na sucho zobacze ile bym trafil
@4 970 180 molosopot: ja wczoraj skreslilem przed losowaniem 30 liczb i trafilem 3 liczby a zobacze dzisiaj tez skresle 30 liczb
@4 970 182 molosopot: na razie zrobie przerwe w graniu do soboty
musze poszukac mialem stare kupony jeszcze o ile pamietam byl skreslony super lotek 7 liczb z 49
za chwile wsiade na rower by stawy rozruszac rano przejechalem 6 km a teraz pokrece z pol godz a poznij za obiad trza sie brac dzis ugotuje barszcz czerwony jak buraki sie ugotuja to zetre bedzie dodatek doziemniakow i kotlrt oraz kompot z agrestu
@4 970 193 molosopot: spisalem puszcze w sobote na 3 losowania
@4 970 201 molosopot: na razie zrobie przerwe do 18 z obiadem sie wyrobie ale trtzeba pokoje odkurzyc liczby podaj to po poludniu puszcze w zabce
Serdecznie witam wszystkich milosnikow zielonej strony i sympatykow gier liczbowych zycze trafnych typowan i wysokich wygranych milym paniom przesylam a panom i obchodzacym imieniny urodziny i rocznice wszystkiego najlepszego o 11 musze byc u balbierza a pozniej pochodze po sklwpach i pogram tylko w keno