Wpisy użytkownika Telesfor
Łącznie 1 366 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 935 836. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
niech żyje strona która zamieszcza wyniki wcześniej niż trwa losowanie
Czy może mi ktoś wyjaśnić? Dlaczego jak ludzie trafią 3 w mini (ok. 20 zł) to cieszą banana?
Człowiek zdrowo myślący zauważy że odkąd pojawił się koronawirus to państwo Polskie szukając oszczędności ustawi nawet wyniki lotto....tylko zwykły gracz tego nigdy nie zrozumie
Szybko służby specjalne losują...Żeby tak z Lempart szybko porządek robili to by dobrze było...
Walduś - ja mieszkam na prowincji i zarabiam bardzo dobrze...
Wiesz dlaczego? Bo wykonuje ciezka prace fizyczna której nie każdy się podejmie...
Pracy fizycznej jest dosyć tylko trzeba chcieć pracować...
Bo takich co chcą siedzieć po biurach nic nie robić a zarobić to jest w Polsce multum...
Wiesz dlaczego? Bo wykonuje ciezka prace fizyczna której nie każdy się podejmie...
Pracy fizycznej jest dosyć tylko trzeba chcieć pracować...
Bo takich co chcą siedzieć po biurach nic nie robić a zarobić to jest w Polsce multum...
Państwo Polskie i tak jest bardzo hojne....
Rozdaje co miesiąc pieniądze za darmo pijakom,cyganom,bezrobotnym unikajacym pracy
500+ to inna historia...
Rozdaje co miesiąc pieniądze za darmo pijakom,cyganom,bezrobotnym unikajacym pracy
500+ to inna historia...
Państwo Polskie bierze z unii pieniądze ale pod pewnymi warunkami.To wszystko kiedyś będzie trzeba oddac
niesamowite ze użytkownik multipasko jest śledzony z powodu drogi do kolektury...
Porwano użytkownika multipasko bowiem chciano go zadowolić sexualnie za pieniądze ktore wygrał.Tylko z tym ze zarówno porwany jak i porywajacy nie kapnęli sie ze 17 baniek nie padło a jest kumulacja
aresztowano kobietę która śledziła użytkownika Multipasko.pl w drodze do kolektury....
Wirtualna Polska o tym pisze
Wirtualna Polska o tym pisze
ciekawe ilu wtopiło kasę na typowanie liczby 79 pewnie polowa tutaj
Zobaczymy co będzie jeszcze wieczorkiem.Historia lubi się powtarzac
Ja mam takie szczęście ze jak już cos wyższego trafie.To zawsze mało placa.Ale dobre i 119
Masoneria nezle walczy z kościołem.NIedość że blokują każde święta katolickie nasilając je pandemią i ograniczeniami to teraz zablokowali kanał statkami by wywołać drożyznę i chaos.
Już wpadło mi 4\5 i 3\5 jakbym tak chcial jutro wypłacić to mam 1448 zl a kupon jest ważny aż do 23
Zresztą jako kawaler z wyplata 2900 miesiecznie myślę ze nawet gdyby nic nie było to 140nie majątek dla mnie
A jakby tak było np. 7\10 i co? Nie byłoby 1400 ....wtedy człowiek narzeka ze nie zagral na mniej liczb
Morze szerokie i głębokie bo......oprócz tej wykombinowanej 5 nie byłoby ani jednej
Dużo mi pomógł tester liczb poniekąd poprzez intuicje tak się tez stalo
Jak ja bym wiedział jak to się robi to bym cały czas miał 5 i jeszcze wam bym podal pewniak
Było tak:
6 dawno nie chodziło
19 tez
24 tez
49 zaczęło chodzić
70losuja non stop
I tak to było proszę ja was
6 dawno nie chodziło
19 tez
24 tez
49 zaczęło chodzić
70losuja non stop
I tak to było proszę ja was
10 maja była pensyjka to sobie myślę walne na 28 losowan 5 żeby nie latać codziennie do kolektury...albo rybka albo pipka ....wyszla rybka ze stawka razy dwa
Ale już sobie dokończę remont w mieszkaniu,zrobię zakupy do końca miesiąca co mi trzeba i jeszcze zostanie
Na pewno nie przegram tego z powrotem a jak się skończy to zaś wysle jakas 5 na 28losowan ze stawka 2
Trzeba iść o 5 Do pracy ...dziekuje wam za. Gratulki i dobre słowa.Bywajcie tymczasem do następnej wygranej
Mam ciekawe zdarzenie w keno
Tydzień temu wysłałem 1 zakład na 50 losowan-wpadło 2x 18 7 x 4 zl...
Dzisiaj 1 zakład na 50 losowan -wpadło 250 i tylko raz 4 zl....
Tydzień temu wysłałem 1 zakład na 50 losowan-wpadło 2x 18 7 x 4 zl...
Dzisiaj 1 zakład na 50 losowan -wpadło 250 i tylko raz 4 zl....