Wpisy użytkownika Set_75
Łącznie 985 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 664 891. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
zastanawia mnie ze operatorzy nie pokazuja mistrza drugiego planu albo jak mawiaja z tylnego siedzenia
chlopakom puszczaja nerwy na boisku a przeciez zielony kolor uspokaja
Moja 84 letnia Babcia hazardzistka miala w ss 4 liczby trafione - nieaktywowane
i wscieka sie do teraz ... psy wieszala na ten przekret a dzis pognala nadac ep i aktywowac ss
i wscieka sie do teraz ... psy wieszala na ten przekret a dzis pognala nadac ep i aktywowac ss
moi prapradziadkowie ze strony babci dozyli ponad 90tki , ja sie obawiam o siebie : co ja bede robil po 67 latach swojego zycia z "extra pensja" z zusu przez ok 25-30 lat
najstarsza siostra babci mieszka w szczecinie - 92 lat i tylko problemy ze wzrokiem
a najlepszy numer seniorka wykrecila 3 lata temu, wyscigowka wyrznela w listopadzie, zlamala kosc udowa , blizej biodra , lezala kilka miesicey a po rekonwalescencji i santarioum smiga bez laski , dzieki unieruchomieniu rzucila palenie a palila jak smok - taki sort przedwojenny
krasna - podobno geny dzidziczy sie co II pokolenie zobacz ile wygranych jeszcze przed nami
Rrrobert , twoj czas nadejdzie , dzis jestes "inwestorem karmicielem" a bedziesz rentierem
we francji obawiali sie polskich kibicow a ruscy wczoraj dali "po_pis"
i wykupili pakiet w półszacie , w najgorszym przypadku poleca telewizory 48" fullhade przez okna
podczas euro 2012 irlandczycy stacjonowali chyba w poznaniu , nie bylo z nimi problemow powazniejszych
kondi, emocje sa ale negatywne bo narodowa tv zakpila z ogladaczy
polskie "piekiełko" : http://finanse.wp.pl/kat,1033781,title,99-zl-za-glos-Mateusza-Borka-Klienci-Ipli-wsciekli-za-jakosc-transmisji-z-Euro-2016-inni-za-darmo-ogladaja-mecze-na-ZDF,wid,18376086,wiadomosc.html?ticaid=1172d5&_ticrsn=3
niemcy- ukraina http://freetvstream.in/de/tv/orf1.php troche tnie i trza adblocka wylaczyc
Krasna ma tak donosny glos, ze po bramce milika bylo slychac okrzyk radosci az na slasku
zbigniew od godz 14:03 jestes Moim Mentorem-Guru
pozniej wrzuce skan w profilu
Dziabnąłem 5x3/3 (1x na cht + 4 x kopia
pozniej wrzuce skan w profilu
Dziabnąłem 5x3/3 (1x na cht + 4 x kopia
2 693 760. Set_75 2016-08-08 (14:15)
3/3 z maszyny na 14 - w profilu
3/3 z maszyny na 14 - w profilu
PAsterzu mam powtorke z poniedzialku (w profilu) szkoda ze nie wzialem z + ,
a tak tylko 1x z chybika i 3x kopia
a tak tylko 1x z chybika i 3x kopia
powiedzialbym, ze w szalenstwie jest metoda a kto nie ryzykuje... dostaje od ts, nie szlo mi w l, ml a za to 3/3
Zerkam od czasu do czasu - tzn wpADAM na chwile , dlatego pytam , wpadlem kiedys jak bylas przed badaniami
mam znajoma w mopr - rekordzisci z pelnym socjalem i dodatkami zgarniaja ponad 11 tys pln - prawie 2 x 7/7 co miesiac
brak pokrewienstwa wyklucza wsparcie panstwa , poparcie tylko dla rodzimych "producentow"
albo sytuacja : konkubinat, 2 dzieci, kobieta podaje parntera o alimenty , ten nie pracuje i dostaja kasiorke od panstwa i mieszkaja dalej razem... coz zycie ... w RP
zawsze tak bylo , jest i bedzie, ze najwieksze emocje budza skrajne przypadki
a olimpijczyk - medalista o3ma emeryture (stan na dzien dzisiejszy) ponad 2,6 tys pln, brak zdrowych proporcji w kwestii nakladow do korzysci
a Ty Wizirq ile dostaniesz za wklad 4 zl we wtorek przy kumulacji ?
a teraz zobacz jak wklad ma Anita a ile dostanie przechodzac na emerture
nasza reprezentantka , pisza o Niej we wszystkich mediach a o Tobie Wizirq ?
zbigniew , tak b. skromnie 3/3 i 5/5 (w stalych) , a w ml - czekam na impuls z maszynki - wtedy zagram x 25
pewnie z teych pobudek nie oglasza sie i prezentuje milionerow w mediach bo by ich szarancza zezarla