Wpisy użytkownika Serw
Łącznie 6 509 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 380 809. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
a sylwester 1979 nie zapomniany 3 tygodnie trwał bo śniegiem przysypało chleb smigłowcem dowozili
a ja w Gdyni mieszkałem kupę lat potem studia w Olsztynie i Poznań teraz
do losowania planujemy wydatki a po kombinujemy nowe rozdania liczb i jak by tu ts oszukac...
w Gdyni Orłowie U Maxima Roxana Liliput i Bodega no jeszcze Kaprys na Sw Wojciechu
W Gdyni przeżyłem rok 1970 (ruskie czołgi na naszym boisku szkolnym) 1980 solidarnosć i następny rok kurde kombatantem powinienem zostać
a czołgisci w Polskich mundurach po rosyjsku gadali i częstowali paskudną czekoladą ale odznak ruskich ci u mnie dostatek z tamtych czasów
w sumie mam na 5 3 z + 20 pln dl 3 x 24 pln i mini nie wiem ile bo ma 4 na systemie za 27,25
esty ja co miałem to zrobiłem do emerytur mam 9 lat i nie zamierzam pracować
czyli muszę wygrać
czyli muszę wygrać
ale ja jestem juz tak szlachetny że mi się nie chce pracować ani tak ani tak
obstawione i wysłane 69 i dodatkowo 69 pojawiło mi sie na 9 z plusem i 5 z plusem jakby wiedzieli że obecnie lubię 69
ono przyjdzie może właśnie dziś?
jakoś w zeszłym tygodniu tu na ogólnym
jakoś w zeszłym tygodniu tu na ogólnym
jak się bardzo chce wygrać to tak średnio wychodzi a jak się odda bez napiec to
ale w sumie czy ci którzy nas opuszczają śp chcą żebyśmy smutni byli? Moja kochana mamusia przed odejściem w zaświaty powiedziała nam że mamy ją pamiętać a nie żałować ! zawsze była pogodną wspaniałą kobietą!
no właśnie jak odszedł widocznie tak miało być i nie wydaje mi się żeby mu zależało żeby się wszyscy nad nim użalali wręcz przeciwnie
no w sumie to ja chciałbym dziadkiem zostać ale przy moich synach to kolejny raz ojcem zostanę oni tacy wygodniccy
ale dusi jeden 4 rok mieszka z dziewczyną i ....?
a drugi ciągle poszukuje no jest młodszy ale ja w jego wieku ojcem byłem i wcale wcześniaka nie miałem jak PB przykazał po 2 latoch po ślubie
a drugi ciągle poszukuje no jest młodszy ale ja w jego wieku ojcem byłem i wcale wcześniaka nie miałem jak PB przykazał po 2 latoch po ślubie
czyli tz wypadki przy pracy ale napewno równie kochane jak nie bardziej
a to my bysmy się cieszyli bo niż... ponoć
elektryka cały czas to i telewizory oglądaja zamiast.....
elektryka cały czas to i telewizory oglądaja zamiast.....
kredyty za marmury spłacają
obecnie na 4 emerytów jeden pracownik pracuje kiedyś było odwrotnie
mało dzieci się rodzi
emeryci nie umierają za szybko (powinni zaraz po przejściu na emeryturę)
pensje se coraz wyższa wypłacają
no i Pani powiedziała że mam dość sił to se mam sam zarobić bo szanse mam marne
także do roboty bo ts też mnie nie rozumie
obecnie na 4 emerytów jeden pracownik pracuje kiedyś było odwrotnie
mało dzieci się rodzi
emeryci nie umierają za szybko (powinni zaraz po przejściu na emeryturę)
pensje se coraz wyższa wypłacają
no i Pani powiedziała że mam dość sił to se mam sam zarobić bo szanse mam marne
także do roboty bo ts też mnie nie rozumie
a jak szkołę średnią i studia policzyć to ja cały czas zapierdzielam
no chciałem ale żona się nie chce zgodzić nawet proponowałem że może młodszą mamę się zatrudni , ale wtedy się moja dopiero wypowiedziała że już nie proponuję
tu na tym filmiku bogactwo widać ale ja mam takie spostrzeżenie że to panie kilometrówką maja płacona by biegały jak oszalałe podczas mojego pobytu i żadna ale to żadna mi kawy nie zaproponowała ba nawet wody a żeby siku arobic misiałem o klucz prosic bo wiecie paper wynoszą i wszystko co się da masakra
Oki luzujemy za chwileczkę każdy z nas będzie bardzo bogatyza wszystkich i za siebie
69
69