Wpisy użytkownika Serw
Łącznie 6 509 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 365 144. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
ale ale w mini trafiłem jedną cyfrę szkoda że nie płacą tylko gracz płacze
ale co tam zabawa zabawa
gratulacje wygranym
przegrani niech nie tracą nadzieii
gratulacje wygranym
przegrani niech nie tracą nadzieii
wszystkim
może jakieś dobre cyfry się nam przysnią...
życzę tego wszystkim papapa
może jakieś dobre cyfry się nam przysnią...
życzę tego wszystkim papapa
wszystkim zwycięstwa życzę !!!
sobie również
może anioły pomogą
miłe Panie
mili Panowie
i co? zabawa
sobie również
może anioły pomogą
miłe Panie
mili Panowie
i co? zabawa
ja to mam stąd że kiedyś w tenisa grałem i to co mi nie wychodziło to właśnie Serw i tak zostało
ja również gram od 1-10 oraz 11 -20 itd
ostatni ze dwa tygodnie temu 40 mi weszły było miłe
ostatni ze dwa tygodnie temu 40 mi weszły było miłe
w zeszłym roku zaliczyłem 2 8/8 jedna z plusem i 3 razy 9/10 a w tym roku oddaję ts
tak się chwilkę zastanawiałem bo pusto tu czyżby Pasko tracił wielbicieli?
zbigniewie q ja podobnie zawsze pojedyncza stawka wielokrotnie wkładana w maszynkę....
Robal ma rację jeśli trafi 5/5 z plusem i stawką np 10 to podatku nie zapłaci tyle że musi odebrać nagrodę w oddziale
bo kolektury mogą do 2 280PLN wypłacić i maja ten przywilej że mogą powiedzieć że nie mają kasy i szukaj takiej co ma albo czekaj aż uzbiera się kwota
myślę że zawsze mogli była to kwestia tylko chęci kolektorki
parokrotnie miałem większe kwoty tz takie do 2280 kiedyś jeszcze z rok temu było 2100 wypłacane
maszyna jest blokowana od kwoty 2280 a do zadaje pytanie czy kolektorka może wypłacic i jak jest miła i ma kasę to wypłaca
parokrotnie miałem większe kwoty tz takie do 2280 kiedyś jeszcze z rok temu było 2100 wypłacane
maszyna jest blokowana od kwoty 2280 a do zadaje pytanie czy kolektorka może wypłacic i jak jest miła i ma kasę to wypłaca
emeryt nie masz nic ciekawego do przekazania?
musisz te tasiemce tu walić? że ci się chce?
musisz te tasiemce tu walić? że ci się chce?
emeryt nudny jesteś ale dlaczego?
wszystkim graczom powodzenia w losowaniu!
sobie też
to zabawa
wszystkim graczom powodzenia w losowaniu!
sobie też
to zabawa
dzień dobry wszystkim
do losowanka daleko ale trzymamy od teraz już by potem
do losowanka daleko ale trzymamy od teraz już by potem
kwestia indywidualna pracuję z takimi i takimi i oni sie z tego śmieją bo sa normalni na swój sposób bez pruderii
oddałem dziś keno 9 na 30 losowań i jeszcze się bedzie losowało do jutra rana a w pierwszych trzech losowaniach trafiona 8/9 750pln 7/9 100 to fajna gra