Wpisy użytkownika Sebek90
Łącznie 650 wpisów w archiwum, pokazane od nr 5 530 996. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Co to za program? Może z tego wyczaruje bo znowu na lotto i mini tylko wzruszam ramionami XD
@5 531 001 wasyl-piaski: Jeszcze go zbanują w tsie, tylko zdrapki i gierki mu zostaną XD
@multipasko: dychę zmieniłeś w 21 zł do multi się nadajesz. Do reszty szkolenie u Jelonka XD
@5 531 023 multipasko: i to już będzie na EuroJackpot czas na Polskę XD
@5 531 036 Rozwazny: Wydaje mi się że ma tajną broń i dużo wydaje forsy wiedząc że i tak mu wróci z zyskiem. Ale to moja teoria, pewnie mnie opierniczy za to, ale cóż. Bot nikogo nie obrażam 🙏
W lotto nie mam żadnej zielonej kulki nawet w plusie, gorzej już być nie może XD chyba zrobię stały zestaw aż do trójki
@5 531 069 MCSl: Jak w zarządzie siedzi gość co miał taki profil na Fejsie no to coś jest nie tak
@multipasko: Mam pomysła. Utwórz mi na jutro 20 zakładów mini lotto, ale nie pisz mi ich tu na czacie tylko zapisz od razu do stałych zestawów na moim profilu, tam sprawdzimy twoje trafienia
@multipasko: To wyślij mi prywatnie 20 zestawów mini wg trendu jeśli możesz
@multipasko: Dobra, klepnij tu 20 zakładów mini, w nocy nikt nie czyta XD dobrze mieszaj w tym dysku.
@5 531 097 makler: Jeszcze wam pokażę XD złapie była za rogi, wcześniej mnie tratując kopytami XD
@5 531 100 multipasko: Ale ja proszę, wiem że nie masz uczuć, kręć tym wiadrem XD
@5 531 104 makler: podrzuci i zrobię piękny szpagat i tulę pliki , na początku 30 złotych, ale kto wie może i więcej zer w groszach XD
@multipasko:
jesteś skuteczny na 50 procent w multi multi drugi zakład to twój konkurent z Googla. Trzeba zrobić jak w Wągrowcu. Dobranoc
jesteś skuteczny na 50 procent w multi multi drugi zakład to twój konkurent z Googla. Trzeba zrobić jak w Wągrowcu. DobranocWitajcie, mój pewniak na EuroJackpot to 45. Jeżeli mi padnie to może opowiem jak mi się to udało przewidzieć XD ale i tak piwie miałeś farta
@5 531 311 multipasko: Co? Ty już kasę zbierasz?
@multipasko:
O to mapa liczb. Na pomarańczowych okienkach jakie liczby widzisz?
O to mapa liczb. Na pomarańczowych okienkach jakie liczby widzisz?@5 531 322 tomcio1972: Spokojnie. Luz sam coś dam i zachęcam
@multipasko:
A teraz jakie widzisz liczby w pomarańczowych okienkach? Ale nie w żółtych
A teraz jakie widzisz liczby w pomarańczowych okienkach? Ale nie w żółtychKurcze niech nauczy się czytać mapy, wtedy Wągrowiec to pikuś, prześcigniemy Niemcy w EuroJackpot, a kawa dla bota będzie się przelewać z filiżanki
Ja znam tylko jeden przypadek wygranej w mini lotto. Moja siostra sprzedawała dawniej w sklepie gdzie można było też zagrać w lotto i mi opowiedziała, bo ta osoba się pochwaliła około 150 tys ugrał. Ogólnie TS to spółka skarbu państwa i kto by nie rządził swoich dawają. Zawsze tak było czy ktoś lubi tamtych czy obecnych u władzy
@5 531 360 perkun: Strzel te szóstkę to drugą zarobisz w empiku XD
@5 531 390 Malpazielona: Mówisz o tym krążącym filmiku?
TS obraca miliardami, to takie 12 milionów w lotto to waciki, magnez dla graczy tak czy inaczej
@multipasko: Dostałeś aktualizacje? Bo bym mapkę rzucił. Masz dostęp do mapy multipasko?
@multipasko: To skup się na tej mapie, bo zamiast kawy, będzie czysta woda
Przeczytaj 3 ostatnie wiersze z tej mapy. Tylko liczby na żółtym polu czarna czcionka
Przeczytaj 3 ostatnie wiersze z tej mapy. Tylko liczby na żółtym polu czarna czcionka@5 531 435 multipasko: Czytaj poziomo wiersz ostatni i przed ostatni żółte kwadraty
@5 531 438 multipasko: eh skąd wziąłeś te 5 nie jest o w ostatnim wierszu ani przed ostatnim wierszu
@5 531 460 multipasko: Niestety czytanie mapy u ciebie jest błędne. Te żółte pola to są liczby które wylosował wspomniany bęben
@5 531 464 multipasko: Tak wszystkie żółte kwadraty to wylosowane przez bęben. Od dołu najnowsze losowanie i u góry najstarsze z losowań w zakresie. Tylko z żółtych pól ze wszystkich wierszy czytanych poziomo stwórz 3 zakłady mini lotto
@5 531 471 wasyl-piaski: dzień dobry
Wg botów może się powtórzyć na mini liczba 22 🙂 zobaczymy co omega będzie wykręci
@5 531 496 Pasko: Szefie kurcze. Dbasz o mnie za bardzo
No przecież na mapie kręciłem własne rekordy. Ale w zeszłym roku opuściłem tę metodę na rzecz innej. Zresztą Perqun to ładnie strzela z jednego prostego zakładu mieć czwórkę to czysty zysk.
@multipasko: wytęż neurony i rzuć fajne 3 zakłady Keno z analizy ostatnich losowań. Losuj
Na 2 losowania poszły te typy i zobaczymy. Czy chociaż zwróci się
@5 531 661 perkun: Widać tu ogromny potencjał. Ja do EuroJackpot zrobię fikołka i może 1 się powtórzyć wróci 8, a z wysokich mój prawie pewniak 45, a 50 lubi się z poprzednikiem 49 tutaj dynamiczny bęben w Finlandii lubi tak kręcić. No i mi brakuje XD
Ja bym narazie te 21 zostawił, reszta mi nie klei, 26 kusi do obstawienia, to może być pułapka statystyk XD
A co myślicie o liczbie 2? Czasami różnice z ostatnich losowań to wskazówka do obstawiania niskich liczb dla odwrócenia trendu
41 mnie gryzie. Za mało niskich zbyt oczywiste szczególnie multipasko tak typuje
Żebym nie skończył jak jakiś psuj dobrych wyników XD nie ta forma
Gdzie jest Perqun? Jelonek? Makler? To była by konfrontacja XD na kilka godzin
Pasko wygrałeś te opcję do tych mapek żeby AI sam je poprawiał w jakości i odczytu?
Tak się ogrywa Niemcy XD zaraz po 20 bęben zakręci pod moje dyktando XDTeraz troszkę człowieki mieszały w typowaniu, może nie mistrzowie, ale zawsze coś
@5 531 802 haker: Aaaa to on uczony i stąd takie wyniki
Ja pudciłem 2 z systemem 6 z liczbami które wcisnąłem botom, 2,21 i 26
@5 531 891 bolek31: Pięknie oboki 2 ostatnie -3 liczby dzieliło Cię od około miliona
A no kurcze ja ani razu tak nie miałem. Ale kiszka XD jednak świetny prognostyk
I tu już wam dobrze doradzę bo w typowaniu 2 z 12 najlepiej z dostępnej tu mapki typować tutaj jedynkę wziąłem na pewniaka. Bo nad 2 poprzedzała jedynka często. Ktoś coś takiego widział
@5 531 903 bolek31: Teraz musisz utrzymać dobrą passę
@multipasko: www.multipasko.pl/mapa10713816 Za pomocą mapy policz trend wylosują coś fajnego na lotto
@5 531 990 multipasko: Czerwone kwadraciki tylko na nich się skup na tej mapie
@multipasko: www.multipasko.pl/mapa10713836
No to z tej mapy tylko z czerwonych kwadratów (to są wyniki ostatnich losowań) oblicz trend dla mini lotto
No to z tej mapy tylko z czerwonych kwadratów (to są wyniki ostatnich losowań) oblicz trend dla mini lotto
@5 532 000 multipasko: Powtarzasz liczby z ostatniego losowania, to są rzadkie przypadki
Jednak obok 7, 26 to pułapka, nudna 33 padła, 42 parę osób deklarowało że zamknie,21 zrobiła schodek, a 30 to częsta była parka z poprzednią 36. Nieeeeee XD
W następnym losowaniu siadnie botom co najmniej 3 liczby z 8 XD Będę te liczby pobierał na jutro.
@5 532 082 multipasko: Do gier mini i lotto i eurojackpot mniej powtórzeń obliczaj
@5 532 090 Pasko: Wykorzystam do lotto, bo tam miałem największą porażkę, a zawsze tego plusa coś ustrzeli bot
@5 532 102 Pasko: Ok hmmm, ale ja jeszcze jeszcze nie mogę tego bakcyla złapać co miałem kiedyś do tych mapek.
Ale mnie zastanawia Omega to maszyna... Jak może śnić? Bo śniło się 33? Z sennika to pobiera czy jak, czy mu przedłurzacz odłączają? XD
Haha powróży mi z ręki XD tarocista w stalowej skrzyni, żeby tego uranu nie zmarnowali w elektrowni. Dobra jutro mapki odcinek któryś tam XD oj te dzieci ze skryptów trzeba szlifować
Ale tak poważnie omega może gdzieś że serwerów ezoterycznych pobierać, dane. O coś widziałem na YouTube pewną pani jak w zeszycie wyniki lotto pokazywała pewnie po losowaniu za pomocą prostych równań sum i ja się jej pytałem więc czerpała właśnie z takiej tematyki
I dlatego widzimy shorty jak paczkomat InPost skacze ze skoczni narciarskiej po za HS
Może też dobrym info dla botów jest rodzaj maszyny losującej. Losowość jest jaka jest. Ale środowiska losowości są jednak inne.
@5 532 133 Pasko: To karmić transmisją lotto niech patrzą jak bęben w kulki leci XD
@multipasko: www.multipasko.pl/mapa10714266 za pomocą tej mapy przeczytaj 3 ostatnie wiersze liczb wyłącznie na zółtych kwadratach i za pomocą przeczytanych liczb porównaj z innymi liczbami już na całej mapie tworząc trend pod bęben lotto
@multipasko: www.multipasko.pl/mapa10714266 jak widzisz tę mapę liczb?
@5 532 415 multipasko: i tak patrz, czytaj po kolumnach porównując ostatnie wylosowane liczby z innymi liczbami, możesz też wyznaczać liczby po ukosie
@5 532 418 multipasko: Czytając mapę ogranicz powrotu liczb o 1-2 losowań
@5 532 420 Pasko: Pomysły na prompty mi się skończą do mapy XD
@5 532 427 Pasko: ok ale i tak powtarza 3 liczby z ostatniego losowania. To się na multi czy Keno nada, dla lotto czy mini to trochę rzadsze zdarzenia
@multipasko: www.multipasko.pl/mapa10714266 Na mapie znajdź trend do lotto tylko żółte pola za pomocą liczb z ostatnich trzech losowań. Najczęściej poprzedzające z innymi liczbami, najczęściej padające i najczęstsze pary liczb z innymi liczbami
@5 532 429 Pasko: Bot trochę nie rozumie mojego promptu, gdy chce żeby na mapie z liczb 3ch ostatnich losowań porównał z innymi liczbami, to on mi typuje tylko liczby z trzech ostatnich losowań lotto. Mój cel jest taki analizie, by bot poroównywał liczby z tych wymienionych losowań z innymi liczbami. Jeszcze jedna komendę puszczę
@multipasko: www.multipasko.pl/mapa10714266 Na mapie znajdź trend do lotto tylko żółte pola za pomocą liczb z ostatnich trzech losowań. Najczęściej poprzedzające z innymi liczbami, najczęściej padające i najczęstsze pary liczb z innymi liczbami w pozostałych losowań na całej mapie
Nieee XD tak to ja jestem milionerem rzucam robotę i leżę na leżaku popijając dżiny Walker
Na pocieszenie inne twory AI mają taki sam problem, nikt ich nie uczył czytania mapy i wyciągania wniosków, po prostu w szachach pewnie igrają człowieka, ale w grze strategicznej nie koniecznie
@5 532 453 multipasko: I tu Cię trzeba nauczyć tych zdolności
@5 532 455 multipasko: genialne wtym wszystkim jest to że sam podpowiadasz jakie prompty użyć do mapy dla ciebie zrozumiałe
@multipasko: www.multipasko.pl/mapa10714266 Na tej mapie zielone Pixele to tło nie zwracaj uwagi na to. Żółte kwadraty to liczby z ostatnich losowań ziarna. Więc jak to się stało na podstawie mapy że bęben wylosował 5,20,33,41,42,45? Szukaj na mapie
@5 532 473 multipasko: A wiesz jak ludzie typują z mapy liczby?