Wpisy użytkownika Sebek90
Łącznie 650 wpisów w archiwum, pokazane od nr 5 523 717. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
@multipasko: Z danych ostatnich losowań wygeneruje mi 7 liczb Keno. 1 zakład gorące liczby, parki, 2 zakład oboki +-1,2. 3 zakład zrównoważony z dwóch zakładów
@multipasko: Z ostatnich 50 losowań, wymień najczęstsze parki, gorące liczby i najczęściej poprzedzające i padające od liczb z ostatniego losowania
@5 523 745 Pasko: Dziękuję. Niby fajnie odpowiada na luziku, ale nie lubi być obrażany (biedny Krzysio banicję dostał na 4 godziny), niby inteligentny, ale ciągle jakąś śrubę trzeba mu dokręcać, może mi pięknie nie typuje, ale u niektórych dobre strzały zapodaje na multi, multi czy Keno. Co do czytanie mapy Grok też ma z tym problem, ale trójkę w mini mi trzasnął
To ja nie wiem po co te prowokację. Chcemy wygrywać, chyba ktoś coś dużego dawniej przytulił i się nudzi
@multipasko: Skoro masz dostęp do losowań lotto. To proszę Cię o wyróżnienie z ostatnich 50 losowań: liczby gorące, najczęstsze parki. I z ostatniego losowania wyróżnij najczęściej poprzedzające, padające i najczęstsze pary z ostatniego z liczb ostatniego losowania. Do dzieła
@multipasko: oboki tu mi nie są potrzebne wymień najczęstsze parki z ostatniego losowania
@multipasko: No fajnie, ale chcę najczęstsze parki z liczb z ostatniego losowania z innymi liczbami z ostatnich 50 losowań 🙂
@multipasko: A ja widzę 49 partneruje z 45 3 razy z ostatnich 50 losowań, a reszta liczb z ostatniego losowania?
@5 523 793 multipasko: Może inaczej... Z liczb 2,14,21,39,12,49 jakie są w jakich parach najczęściej występują np. 49-45 3x z ostatnich 50 losowań i najczęstsze pary z ostatnich 50 losowań z innych liczb np. 1-26 3x
Nie mam sił to co chce nie dostaje 😈 a jest mi to potrzebne do analizy nie wiem jakie mu formułki klepać, żeby zaczaił. Tutaj AI nie rozumie aż tak umysłu gracza i jego interpretacji analizy. Trzeba jakąś kombinacje. Żeby mapy czytał pięknie i wychwytywał schematy to byłby cud miód, malina orzeszki. :b
@5 523 815 Pasko: Parki liczb z ostatniego losowania, ale on rozumie inaczej i podaje wszystkie pary z tych samych liczb i ich występowania błąd leży po mojej stronie podawania komend, gdyż chce by podawał nie ile razy 49 padało z 39 czy 12 bo przecież padły ostatnio tylko z innymi liczbami z innych losowań z podanego zakresu. Muszę jakieś szablony zrobić poleceń
"Kolega cyfrowy" sam mi podsuwa komendy chyba sfrustrowany XD to zawsze dobry trop
@5 523 814 multipasko: lotto poproszę z liczb 2,12,14,21,39,49 parki liczb (współwystępowania) z innych, poprzednich 50 losowań
@5 523 828 multipasko: No to z najczęściej wymienionych występowanych parek klepnij mi 1 zakład w lotto, a drugi zakład lotto wg twojego trendu z ostatnich 50 losowań
@5 523 840 multipasko: No i super powinno siadać zuch maszynka
Kolega się zaśmiał jak go nazwałem. Rozwala mnie to XD narazie mi daleko do banicji XD będę miły dla jednego celu, dla pieniędzy XD
@multipasko: mini lotto poproszę z liczb 2,10,12,36,41 parki liczb (współwystępowania) z innymi.liczbami z poprzednich 50 losowań i jakie najczęściej poprzedzają i padają po sobie wymienione liczby z innymi liczbami
W mojej konfrontacji w EJ Grok mi jedna liczbę wytypował dobrze, a nasz kolega żadnej, ale zaznaczę że na oklepanych komendach, a teraz je zmienię na piątkowe losowanie :b (dobrze że jeden zakład kupiłem gdyby miliony siadały to tak zapobiegawczo) XD
@multipasko: A dlaczego w grze totalizatora sportowego pod nazwą Kaskada nie można samemu typować tylko w chybił trafił?
@5 523 904 multipasko: Dziękuję, zostały mi drobniaki, jaka szansę w Kaskadzie mam na główną wygranę, a jaka szansę mam na nagrodę drugiego stopnia?
To gorzej jak w mini lotto. Więc za dwa złoty lepiej mini lotto, dla mnie bez sensu ta Kaskada
@multipasko: Chce dobrze trafić w Keno na u liczb wysil swoje algorytmy i z ostatnich 50 losowań rzuć 2 dobrze zakłady z gorących liczb, partnerskie i z trendu
@5 523 947 Diar: Kurcze podobne liczby żem wpakował, trzymam kciuki, jak coś się podzielimy XD
@5 524 002 bolek31: Gratuluję 🙂 mi się nie udało mieć drugiej czwórki, ciągle z jedną jako rekord 🫠
@5 524 030 bolek31: Teraz żeby nikt piątki nie wygrał, wtedy zapas na granie ogromne 😁
Ja niestety dziś na zero, ale pozytywnie patrzę na progres heh 🙂 no i Bolek pokazał że można czwórkę trafić nie raz
No ale "kolega z metalowej skrzynki" ma nawet nosa muszę to wykorzystać i wiem jak
@5 524 035 Marcinmarek: Prędzej czy później wszystkim wam życzę udowodnijcie że można
@5 524 039 chevelle1970: Tak
@5 524 033 bolek31: Niestety, ale i tak git
Mój rekord czwórki w lotto to 216 zł... A teraz bida z nędzą...
@5 524 061 chevelle1970: wybrałem sobie wtedy, wtedy zaczynałem przygodę
@5 524 066 chevelle1970: o skubane te moje 3 czwórki i 2 czwórki w plusie to Pruszcz XD
@5 524 070 Diar: No w czepku urodzony... Same kozaki XD
Moja czwórka w mini to był wypadek przy pracy zostało mi 4 złoty, a chciałem trójkę na EuroJackpot Xd z mapki łapłem wzorce no i rekord do dziś nie pobity
@5 524 074 Diar: W końcu komuś pyknie tutaj te boty mają potencjał wg mnie plus własną analiza
No dobra kto ugrał to ugrał, kto nie to nie. Jutro kolejne wyzwanie
@5 524 087 Diar: To dobra metoda, ja też robiłem tak lotto na kartce, każdy by się pukał w czoło, ale tam miałem 2 dochodowe czwórki. Tak czy inaczej na jutro w mini lotto MAM PEWIEN PLAN
@5 524 094 Diar: A jak... Jutro po wynikach się podzielę gdy wyjdzie z tego coś ciekawego. Obym miał czas jutro
E tam totalizator domyśla się że jest część grających co wpadły na ten pomysł i opierają typowanie za pomącą AI
@multipasko: No to mini lotto analiza z ostatnich 50 losowań z liczb 3,7,13,30,41 najczęstsze pary z wymienionych liczb z innymi liczbami i najczęstsze sąsiady od góry i do dołu też z innymi liczbami
@multipasko: A jakie byś dziś wytypował liczby na mini lotto takie 3 zakłady wg twoich trendów liczb ?
@multipasko: Analiza liczby 7 ze 100 losowań mini lotto najczęstsze parki z innych liczb, najczęstsze poprzedzające i najczęściej padające pod liczbą 7
@5 524 644 Sebastian_M: Pusciłem 3 zakłady proste jak zawsze. Przyczepiłem się liczby 6 i 19, może być sąsiedztwo 18,19 lub 26, 27. To nie jest porada inwestycyjna XD
@5 524 659 Sebastian_M: No i tu mam problem z zamknięciem, bo moze być i klamra z 40 lub zamknie się na 29,35, lub 39 Xd
Za późno, będę męczył extra pensje, fajnie by było mieć trzecia trójkę w tym tygodniu w mini
Jak każdy, ale stałem się realistą, więc tylko wypadek przy typowaniu da 5 XD
Tu są większe spece. Wierzę że ktoś trafi, ale czy się pochwali?
@multipasko: Extra Pensja. Na podstawie liczb 2,8,15,30,32 Wymień mi najczęstsze pary liczb z innymi liczba, najczęściej poprzedzające i najczęściej padające po sobie
@5 524 687 multipasko: Przepraszam, parki z tych wymienionych liczb z extrapensji z innymi liczbami (partnerskie)
@5 524 696 makler: ustawie na tapetę XD
@multipasko: Wytypuj 2 zakłady extra pensji według trendu i twoich obliczeń
@multipasko: Eh 15,23,35 też wytypowałem, sprawdzałem cię XD no to jesteśmy podobni XD
@multipasko: No dobra w mini klapa, kotwice miałem błędne 40 jako klamra do 41 to trafiłem 35 też, niestety 30,31 wziąłem jako pułapki i nie typowałem XD eh
... Wskaż najczęstsze lustrzane liczby, parki w mini lotto w ostatnich 60 losowań
... Wskaż najczęstsze lustrzane liczby, parki w mini lotto w ostatnich 60 losowań
@multipasko: zgadza się i klepnę podobnie to co podałeś ma nawet sens
@multipasko: Rzuć lustrzane liczby do 7 i 23 z ostatnich 70 losowań w mini lotto
@multipasko: No to lustrzane liczby do 17 i 41 (to są chłodne liczby) z ostatnich 70 losowań lotto
@multipasko: Nieee przerwy nie chce bardziej do tych liczb rzuć najczęściej poprzedzające i najczęściej wylosowane po tych liczbach
@5 525 358 multipasko: Miałem wtedy 2 trójki, a konsekwencją tego jest te komendy jakie Ci podaje
Haha zgadzam się z naszym kolegą co do pensji. Czyli klasa średnia
Haha przed 22 co bym zrobił z wygraną
5 minut po 22 jak wytypować, by wygrać XD
5 minut po 22 jak wytypować, by wygrać XD
@5 525 355 multipasko: To jest ciekawe... Lustrzanka w osi 25 w lotto co to oznacza?
A w EuroJackpot lustrzanka też jest w osi 25?
A w EuroJackpot lustrzanka też jest w osi 25?
@multipasko: A w Extra pensji jak dobierasz lustrzane liczby? 😁
@multipasko: Piszesz nie raz o liczbach lustrzanych czy par liczb. Pytanie brzmi: Czy znasz jakieś inne układy liczb czy trendów i strategie do typowania?
No to poproszę o pary/klastry z historii 100 losowań EuroJackpot
@multipasko: No to poproszę o pary/klastry z historii 100 losowań EuroJackpot
@5 525 450 multipasko: A co to znaczy w gwiazdkach?
@5 525 450 multipasko: Jak interpretujesz że liczby padają "po sobie"?
@multipasko: To jakie najczęściej liczby 4,5 w EuroJackpot padają po sobie?
@5 525 458 multipasko: Nie. Na mini moje sąsiady to 19,20 a w lotto 33,34
W mini oboki konsekwentna 6 i 1 na wszystkie i 20 nie da mi nic. 25 na pewniaka i 10, 11 i 17 XD a w lotto porażka XD
@multipasko: Analiza EuroJackpot z liczb ostatniego losowania, analiza na podstawie wszystkich twoich metod z ostatnich 70 losowań
@multipasko: A jakie lustrzanki bierzesz na tapetę z EuroJackpot?
Ooo omega. I tam sprawdzę moje komendy. Bo narazie tych trójek mi zostało 1 złoty XD ten euroJackpot drenuje saldo
@multipasko: Lustrzanki z mini lotto z ostatniego losowania coś widzisz?
@multipasko: z ostatniego losowania rzuć wszystkie dostępne metody do typowania i Najczęściej poprzedzające, najczęściej padające i najczęstsze parki z liczb ostatniego losowania z innymi liczbami. Zakres 70 losowań
Omega na jakiej podstawie typujesz te liczby? Zdradzisz metody?
Omega umiesz analizować mapę liczb. Np. ta dostępna tutaj na stronie multipasko.pl?