Wpisy użytkownika Sebastian_M
Łącznie 308 010 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 847 238. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
50 zakładów i wtedy będą kolo mnie dziewczyny w mini ?
A Ty zbigniew_q puszczasz 50 zakładów i masz dużo dziewczyn w mini ?
Moze jak wygram dużo pieniążków to puszcze 50 zakładow ale jakie mam puscic te zakłady i jakie dać te liczby zeby coś wygrać ?
50 sztuk mini ?
50 sztuk dziewczyn w mini ? To ja chcę to zobaczyć. Koniecznie chcę to zobaczyć.
Z jakiego znowu chybika co tu się wyrabia ?
Muszę iśc na trening pozniej do was przyjdę bo nie rozumiem o czym piszecie.
A moja mama powiedziała zebym poszedł na trening bo muszę ćwiczyć i wtedy będę dobrze grał w lotto
A tata wrócił i zjadł już obiad i jest w dobrym humorze
A moj tata gra w zakłady bukmacherskie i nawet dużo wygrywa.Mama natomiat gra w lotto i wygrała czwórkę ponad dwieście złotych tego było
Na mini najlepszy jest męzszczyzna bo my się na tym znamy najlepiej
Tak jak dziewczyny chodzą w mini to jest super
Idę już na ten trening do zobaczenia pozniej
Już wróciłem i mozemy teraz zatypować
Co dziś typujemy powiedzcie mi
Monet co ty typujesz ?
Masz jakoś nową grę ? Wszyscy piszą dziś rozne rzeczy i nie nadążam tego zapisywać w moim grubym zeszycie.Zeszyt dala mi moja mama a tata powiedział żebym dał sobie z tym siana.
Masz jakoś nową grę ? Wszyscy piszą dziś rozne rzeczy i nie nadążam tego zapisywać w moim grubym zeszycie.Zeszyt dala mi moja mama a tata powiedział żebym dał sobie z tym siana.
Tak ja umiem tqańczyć .Mama mnie zapisała na kurs tańca i teraz dobrze tańczę a dlaczego o to mnie pytasz ?
Chcesz żebym nauczył Cię tańczyć czy chcesz ze mną iść na tańce ?
Jesteś dziewczyna i nisisz mini bo każy tu pisze mini i mini i już nie wiem o co w tym wszystkim chodzi.
J adzis chce wygrać piatke w multimultimulti i bede miał duzo pieniązków
Tepieniążki zainwestuję i zagram może 50 zakładów tak jak pisał zbigniew_g
Ja nigdy nie tańczę jak mi inni zagrają .Może mam taka wadę ale nie lubie tanczyć tak jak wszyscy . Mam swoje tańce i mogęę zagrać i wtedy Ty będziesz tańczył bo pewnia tak lubisz.
Dyrygentem to ja jestem sam w sobie. Mama mi powiedziła że jak ja dyryguję to wszyscy to robią co ja i tak już zostanie bo ja tak lubię .Nawt tata mi powiedział że nie tańczę tak jak wszyscy i najlepszy dyrygent nie da mi rady he
Ja już tak mam i nic na to nie poradzę. Tak mamy się słucham bo mama ma przeważnie rację. Jak by nie miała racji to by musiała się słuchać mnie . A tata nie zawsze ma rację i czasami słucha się mnie i dobrze na tym wychodzi.
saper a Ty też słuchasz się mamy ?
saper słuchasz się mamy czy taty?
Najpierw puść kupony do losowania bo bez tego nie wygrasz
kamilek180 czy coś biorę ? Tak biorę się za pracę i za typowanie multimultimulti.Mama mi powiedziała że jak będę w to grał to wcześniej czy później wygram dużo pieniążków
To jest multimultimulti i mam zamiar najpierw wygrać piątkę w multimultimulti i wtedy będę miał dużo pieniążków
seven Heiiou i Tobie
seven dziś Krzysztof c proponował aby zagrać z nim w dużej ilości zakłądy. Jak wygram te pięćliczb w multimultimulti to moze zagramy jakimś sposobem
saper a co mianowicie doradzasz swojej mamie ? Opowiedz nam co mamie doradzasz i czy dobrze doradzasz czy nie wychodzi na tym Twoim doradztwie jak przysłowiowy Zabłocki na mydle
To dobrze że tłumaczysz i pomagasz. Masz dobre serce i chwała Ci za to. Wszystko zapisuję w moim grubym seszycie który dała mi moja mama .
zapisuje te wszystkie numery i zobaczymy cz bedzie z tego wygrana
jak sie powtarzaja to zapisuje to tyle razy ile się powtarzaja i nie mam z tym problemów
saper i tu się mylisz . Patrz na to inaczej. W każdym losowaniu pada 20 liczb tak ?
saper muszę Ci wytłumaczyć że tak powiem łopatologicznie rozumiesz ?
teraz ci saperku wytłumacze. To jest tak . Niby żadna liczba się nie powtarza ale---- jak grasz w multimultimulti kilka zakładó np tak jak zbigniew_g 50 sztuk to zawsze powtórzysz jakieś liczby. I teraz pomysl sobie w losowaniu się nie powtarzaja ale u Ciebie na kuponach się powtarzaja i to jest wlasnie możliwość wygrania dużych pieniązków. Tylko cały sęk w tym żeby tych twoich powtarzających się liczb było jak najwiecej w losowaniu totalizatora sportowego i wtedy masz dużą szanse na wygraną
saperku drogi rozumiesz już o co mi chodzi ?
saperku na Twoich kuponach jak masz ich nawet trzy i w każdym jest liczba 10 to wpada Ci nawet 3 razy ta liczba 10
Musisz saperku pomyśleć. Myśl powoli mnie się nie spieszy .
kamilek180 coś tam skończyłem coś zaczynam. Nie jest ze mną tak źle. Mama powiedziała że nie trzeba o sobie za dużo mówić i tata też tak mówi.
saper to jak chcesz to mogę Ci wytłupaczyć. Padają rożne liczby. Są też różne gry i dlatego wydaje ci się że pada liczba 10 dwa razy a to w kilku losowaniach i w różnych grach. Popatrz uważnie na to co się tu dzieje a wszystko zrozumiesz.
mnie nie dziwi że wpada w jednym dniu dwa razy liczba 10 bo są dwa losowania dziennie i wszystko jest możliwe.
http://e-play.pl/lotto-sposob-wygranie-milionow-zwykle-oszustwo/
pytasz czy mozliwe jest aby liczba np 10 wpadła 2 razy w tym samym losowaniu ?
zbigniew_g jak wygram dzis piatke w multimulti multi to zagram sobie tak jak radzisz 50 zakładów
zbigniew_q 50 zakłądów zagram rozumiesz ?
Już jestem bo mama mnie poprosiła żeby coś dla niej zrobił i musiałem odejść . A co chcesz ?
Zaraz sprawdze bo nie miałem czasu. I Ci powiem
Wyrzucałem śmieci a dlaczego o to pytasz ?
Ja jestem silny chłopczyk i nie boję się chodzić po nocy. Mama mnie kiedyś zapisywała na różne sztuki walki i teraz daję sobię radę nawet z trzema zawodnikami.
Zaraz sprawdzę kupony i Ci powiem.
No włąsnie nie mogę ich znaleźć. Nie mam pojęcia gdzie one są .
A pamiętasz jakie liczby zagrałem ?
Tak kupony puszczałem ale było takie zamieszanie że nie pamiętam gdzie położyłem bo to pierwsze moje granie.
A pijesz piwo i mama Ci na to nie pozwala ? A co Twoj tata na to mówi ?
Moja mama pozwala mi pić co chcę ale ja nie piję alkoholu i nie palę papierosów
saperku umrzeć piszę się prze rz pamiętaj. Saperku do której klasy chodzisz ?
do której klasy chodzisz saperku ?
Forsami a jakie powtórzysz jutro ?
saperku bo jak sie nie ma 18 lat to się nie pije piwa. Poza tym trzeba pić z umiarem. Kapujesz ?
to nie uczysz się . Zapamietajsobie raz na cale życie . Człowiek się uczy całe życie.
O czym rozmawiacie o dzieciach ?
Wszystkich serdecznie witam.
Co mają dzieci do grania w lotto ? Zbigniew masz zamiar mieć dużo dzieci żeby dostawać pieniądze ? Głupi pomysł .
Zbigniew g dlaczego tak myslisz ze jak bedziesz miał dużo dzieci to dadzą Ci dużo pieniędzy i co chcesz te pieniądze przeznaczyć na granie w totolotka ?
Zbigniw g to mi sięnie miesci w głowie żyby tak mysleć Mój tata powiedział że te 500+ to dobra rzecz ale żeby nie sugerować się tym i nie robić dużo dzieci dla pieniędzy bo to nie ma sensu.
A moja mama mi powiedziała że 500+ jest bardzo potrzebne dla ludzi którzy do tej pory nie mieli za dużo pieniążków na jedzienie i ubranie dla swoich dzieci. To są pieniądze dla dzieci a niedla Ciebie . Myślisz tylko o sobie ? Zbigniew g ?
Mam juz więcej niż 18 lat ale mieszkam z mamą i z tatą i dlatego piszę o mamie i tacie . A to coś złego że piszę o mamie i tacie? Ty nie masz mamy i taty i nieszanujesz ch ? Rodziców trzeba szanować. To oni Ciebie urodzili i wychowali. Dbali o Ciebie całe zycie o Tobie myslą.
Zbigniew g popraw się z Twoimi poglądami bo nie będzie Ci latwo w życiu. Zbigniew g masz chociaż żonę czy nie ? Bo z Twoich wypowiedzi wynika że nie masz żony i wcale się nie dziwię . Która kobieta by chciała takiego chłopa który pisze takie rzeczy i tylko żyje graniem w totolotka no powiedz mi ?
Tak kraj stać na 500+ i to jest udowodnione. Teraz jak nie roztrwaniają pieniędzy na różne głupoty to mamy mniejszy deficyt i powoli odbudowujemy kraj. Nie wiem czy wiecie ale powoli odkupujemy już Polskie banki i idziemy w dobrym kierunku.
Tata powiedział że jak tak dalej pójdzie to w przyszłości będzie nam się lepiej żyło.
Brian miło Ciebie widzieć.
Tomi1980 jeszcze dużo mądrych rzeczy przeczytasz.
Też jestem zdania że na pierwsze dziecko powinno się dostawać te 500+ ale jest już początek dobrej drogi.
Teraz musimy się zastanowić kto okradał Polskę .
I tu Kamilek180 się bardzo mylisz.
Lech Wałesa notorycznie wygrywał w totolotka
Kamilek180 prześledz sobie co robiło PO i wcześniej co robili to będziesz wiedział gdzie są pieniądze które Ty i ja i nasze dzieci będą musiały oddawać.
KOD to margines społeczny. Zobaczcie że teraz zmierzamy ku lepszemu i to jest najważniejsze.
Tak teraz mamy nadwyżkę w budżecie a za PO nie było takich możliwości. Ciągle brakowało pieniążków.
TS nie jest od tego żeby miał serce. Oni są po to żeby na nas zarabiać. A my musimy tak kombinować aby wygrać jak najwiecej i tak już jest.
Oj Kamilek Kamilek może kiedyś to zrozumiesz.
Tak znalazłem kupony ale nic nie wygrałem. Dziś mam taką piątke w multimulti multi 9 10 13 18 51
Brian a jakie proponujesz liczby ?
Witajcie wszyscy cieplutko i zimniutko i kolorowo i czarno-bialo i deszczowo i słonecznie.
Dziś miałem dobry dzień i wygrałem moje pierwsze pieniążki.Moze nie było to bardzo dużo ale jak na razie nie jest źle bo trafiłem cztery liczby na pięć w multimultimulti.
Moja mama powiedziała że tak jak przewidziała wygram wcześniej czy później dużo pieniążków a tata powiedział że gratuluje mi wygranej i że mam szczęście bo wygrałem.
I tak zaczyna się moja przygoda w totolotku i z tymi grami o których jeszcze mało wiem.Może dzieki Wam dowiem się więcej i podpowiecie mi jak wygrać dużo pieniążków.
Jeden z Was już mi podpowiedział to niejaki emeryt. Podpowiedział mi żebym nie grał takich ciągów jak 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 bo to głupie granie i nigdy tak nie wygram i ja się jego posłuchałem.
Emeryt mnie przestrzegał żebym nie grał takich ciągów i z racji tego że jest to emeryt i ma już duże doświadczenie życiowe będę się jego słuchał bo to mądry człowiek.
chudyalebyk24 Ja będę miał typy do multimultimulti na 21.40 jak chcesz to Ci je podam.
Tylko jest tu coś dziwnego. Kto mi to wytłumaczy. Jak podaję moje liczby tu na stronie to one nie padają a jak nie podaję to padają jak głupie. Co to jest wytłumaczcie mi to bo ja tego nie rozumiem.
emeryt jest młodym facetem i interesuja go młode laski w mini ?
chudyalebyk24 zaraz Ci podam to co wymyśliłem na godzinę 21.40 a nie na 22 bo nie wiedziałem że wieczorem są dwa losowania.
ale emeryt wyraźnie mi napisał żeby nie grać takich ciągów bo nic nie wygram.
Tak to zrozumiałem.A zaraz podam moje liczby do multimultimulti na 21.40 a nie na 22.00
nie za długo to co to znaczy ? Kiedy mam zacząć grać te 26 34 45 ?
obserwuje liczby ale jak coś ma wpasc to lepiej puscić a nie patrzeć że weszło i tego nie mieć.