Wpisy użytkownika STELL
Łącznie 133 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 474 242. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne 100 »
Ja tylko na chwilke Niech zajączek szczodry będzie i z jajeczkiem do was przybędzie a niech święconka smaczna będzie a w dyngusa woda wszędzie Wesołych Świąt
W dzień święta wielkanocnego
Życze jaja smacznego świąt
pogodnych i radosnych oraz
wiosennego tchnienia w codziene życie
Wesołych świat i mokrego dyngusa
i znikam
Życze jaja smacznego świąt
pogodnych i radosnych oraz
wiosennego tchnienia w codziene życie
Wesołych świat i mokrego dyngusa
i znikam
Witam wszystkich
Pasko wysłalam meila do ciebie jak narazie to bez odpowiedzi
Pasko wysłalam meila do ciebie jak narazie to bez odpowiedzi
Pasko dziekuje za informacje i bede czekała na zwrotnego meila
Wszystkim spokojnej nocy
Wszystkim spokojnej nocy
Witam ja na chwilke
Jeżeli jest Pasko to prosze o odpowiedzi na meile
Wszystkim dobrej nocy
Jeżeli jest Pasko to prosze o odpowiedzi na meile
Wszystkim dobrej nocy
Witam panowie
Player to ten przedzial co mowisz to od poczatku sierpnia? J ostatnio miałem czas to popatrzalem i wydaje mi si ze taki ''uniwersalny przedzial '' to 1-30
Player to ten przedzial co mowisz to od poczatku sierpnia? J ostatnio miałem czas to popatrzalem i wydaje mi si ze taki ''uniwersalny przedzial '' to 1-30
No cóż kolejny raz nie mozn a sie coś dowiedzieć i postanowiłem juz na czat nie wchodzic nie ma sensu Spokojnej nocy
Nic lila i tak ciagle jestescie zajecie soba JuZ nie wazne to ostatni wpis na czacie Dobranoc
Witam ponownie
Życze tej stronce i pasko aby przetrwali kolejne 10lat
Życze tej stronce i pasko aby przetrwali kolejne 10lat
Ide troche w mapki Wszystkim miłego udanego dnia z trafnymi typowaniami
Lila mam do Ciebie pytanie W grupie D jest 9 osób i czy moge tam dołączyć?
Chcialabym typować 2 razy dziennie chyba że wynikną sytuacje losowe to dam na dwa losowania lub do odwołania
Moja liczba na 21.40 to 30 I zaraz pisze do Paska Dziękuje Ci serdecznie
ja napisze ale jak sie pojawi Pasko na czacie to mu wspomnij będzie szybciej o dopisanie
Witam
Pasko napisałam Ci dziś meila o dopisanie mnie do grupy D bo jest miejsce wolne dopiszesz?
Pasko napisałam Ci dziś meila o dopisanie mnie do grupy D bo jest miejsce wolne dopiszesz?
no musisz to gotować na małym ogniu a dałeś też kawałek miesa wolowego
no to masz chyba wszystko ja jeszcze dodaje lubczyku zioła bazylie itp
Witam wszystkich w Nowym roku Ja na chwile Lila wykresl mnie z grupy B Widze że w duzo grupach miejsc sie pozwalniało
Krzysztof C w grupie XXX są wolne miejsca Zapraszam ale typowania regularne
Jesli ktos chciałby typować w grupie XXX to są 3trzy wolne miejsca Prosze przekazcie innym jak ktoś byłby zainteresowany
witam wszystkich mam pytanie bo ja nie umiem wejsc na zadna strone multiplasko tez tak macie ?
jocia ja poszlam jeszcze w 70tki ale niewiem czy to byl dobry pomysl
« PoprzednieKolejne 100 »