Wpisy użytkownika RT1
Łącznie 14 284 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 678 605. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
waldus Te Twoje liczby z prawej strony nicu,wczaraj w Keno dały :5/6
Mam do mieszkańców Sosnowca,gorącą prośbę:jadąc z kliniki ŚCCS w Zabrzu ,zostawiłem portfel z dokumentami na ladzie w sklepie,na dworcu Sosnowiec Gówny,kupowałem bułki słodkie.
Portfel jest koloru czarnego,dokumenty,są na nazwisko: Szymon Maryja zamieszkały w Częstochowie.Proszę o pomoc,może ktoś znalazł.Jest to sklep na dworcu Głównym są dwa stoiska:mięsny i cukierni.Bardzo proszę o pomoc.
Portfel jest koloru czarnego,dokumenty,są na nazwisko: Szymon Maryja zamieszkały w Częstochowie.Proszę o pomoc,może ktoś znalazł.Jest to sklep na dworcu Głównym są dwa stoiska:mięsny i cukierni.Bardzo proszę o pomoc.
Pisałem rano o moim,zaginionym portfelu ,na dworcu kolejowym ScSosnowiec Gówny,zawartość portfela: karty bankoweKO i Eorobank,gotówka 310zł,35 groszy kupon Lotto plus jeden zakład,mini Lotto jeden zakład,MM jden zakład 10/10 zdjęcia moje i wnuczki,legitymacja niepełnosprawnych z grupą o znacznym stopniu niepełnosprawności.jak będzie szóstka w Lotto,trafiona w Sosnowcu,to znaczy,że znalazcy mają farta a ja tragedię
Zgłoszenia na policji złożyłem we wtorek,mam się skątaktować z biurem rzeczy znalezionych w urzędzie miasta Sosnowiec
Pasko Coś Szwankuje wirtualne Keno:typowałem trzy zakłady:8/8 a zarazem zrobił dwa zakłady