Wpisy użytkownika R3dma6
Łącznie 9 920 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 218 614. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
z zakresu administracji rządowej zlecone jednostką samorządu terytorialnego określone są w poszczególnych ustawach regulujących różne dziedziny działalności publicznej. Ponadto mogą być one wykorzystywane również na podstawie porozumienia jednostki samorządu z organami administracji rządowej. Zadania zlecone powinny być finansowane ze środków przyznawanych specjalnie na realizację tych zadań, przekazującym środki jest odpowiedzialność organów administracji rządowej. Zadania zlecone mają, co prawda charakter zadań z zakresu administracji rządowej, lecz z różnych powodów zleca się ich wykonanie i bezpośrednie finansowanie samorządom.
No ale taka jest uroda tego czata, natomiast na stronie multipasko można znaleźć bardzo dużo innych wartościowych miejsc, a czat to jest akurat najmniej prestiżowe miejsce tej strony i tylko mało istotny dodatek.
Pozdrawiam,
Janusz Paśkiewicz
Pozdrawiam,
Janusz Paśkiewicz
Mnie interesuje przede wszystkim wszystko co jest zwiazane z Lotto dzieki tej stronie miałem mozliwosc i dostep do bardzo duzej ilosci pomocy ktora straciłem przez jednego z forumowiczow a kontakt oraz niektore decyzje admina pozostawie bez komentarza
do 10 popykamy zobaczymy jak cos to trzeba cos na wzmocnienie wziasc bedzie
zapodaj lepiej jakies cyferki magiczne na 14 a najlepiej te co w @ wysyłasz
te cyferki to jakies 50 % skutecznosci maja to jakies maliny zapodałes
spoko tak spytałem bo całkiem niedawno zekłbym dzisiaj cie widziałem tutaj
3 219 737. Rrrooobbbeeerrrttt 2018-05-01 (13:20)
Cpn kup mi paliwo do kosiarki
Cpn kup mi paliwo do kosiarki
3 219 981. dav79 2018-05-01 (18:55)
dzisiaj trafiam 9/9
najpierw w profilu cos traf bo tam pustki masz
dzisiaj trafiam 9/9
najpierw w profilu cos traf bo tam pustki masz
dla przypomnienia nieco historii
https://www.youtube.com/watch?v=3x22vLQ6rx4
https://www.youtube.com/watch?v=3x22vLQ6rx4