Wpisy użytkownika Pikolo
Łącznie 1 279 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 050 792. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
kużwa... Palą czym się da
co do pieca wejdzie
tak gdzie nie ma CO tylko piecówki to masakra
ale straż miejska łazi i sprawdza.
i t jedyne co dobrego robia.
co do pieca wejdzie
tak gdzie nie ma CO tylko piecówki to masakra
ale straż miejska łazi i sprawdza.
i t jedyne co dobrego robia.
to może to też był dron? a ja myślałem że jakis ptasior przetrącony bo dziwnie latał jakoś..
3 050 800. jocia 2017-12-07 (10:12) Nimfa, Nymphicus hollandicus
Zmykam, będę z doskoku
tylko z drabiny nie skacz...
Zmykam, będę z doskoku
tylko z drabiny nie skacz...
3 050 808. emerytka 46
chcesz na mnie twardość tego kija wypróbować?
chcesz na mnie twardość tego kija wypróbować?
moim zdaniem miasto powinno dążyć do wyeliminowania domów tak opalanych. Zainwestować w Co miejskie a póżniej jakięś roziczenia w czynszu.
3 050 813. emerytka 46 2017-12-07 (10:20) Chorzów.
Pikolo
Odwrotnie
nieeee no ja na Ciebie kija nie podniosę. W życiu.
są dwie taka które by zebrały jedna tutejsza druga realne. Obie znasz..
Pikolo
Odwrotnie
nieeee no ja na Ciebie kija nie podniosę. W życiu.
są dwie taka które by zebrały jedna tutejsza druga realne. Obie znasz..
3 050 819. Pan 2017-12-07 (10:26) Janek
...ale nie napiszę wiecej bom juz święty
Też??? Święty?
to już ciasno się zaczyna robić.
On ,Ja. niejaka D...a
A i pewnie jeszcze chętnych by było..
...ale nie napiszę wiecej bom juz święty
Też??? Święty?
to już ciasno się zaczyna robić.
On ,Ja. niejaka D...a
A i pewnie jeszcze chętnych by było..
Co tam nie wolno.. jak jest fart to kroić,rwać, brać ile się da. Furtka nie zawsze będzie otwarta.
3 051 140. krasnalek 2017-12-07 (18:18) Białystok
może dziś drugi zakład coś da
he he spodobało się co?
oby dał!
może dziś drugi zakład coś da
he he spodobało się co?
oby dał!
3 051 144. krasnalek 2017-12-07 (18:20) Białystok
Pikolo w lipcu tak miałam
to Ty farciara. Tylko grać.
Pikolo w lipcu tak miałam
to Ty farciara. Tylko grać.
051 271. Forsami 2017-12-07 (20:05) Dębica
Czekam na 71 Max 5 dni czyli 10 losowań żeby się utwierdzić czy granie na progresje i stawke x 2,50
sorrki to ma być progresja płaska? tzn kazdy zaklad za 2,5?
Czekam na 71 Max 5 dni czyli 10 losowań żeby się utwierdzić czy granie na progresje i stawke x 2,50
sorrki to ma być progresja płaska? tzn kazdy zaklad za 2,5?
3 051 280. arczibalik73 2017-12-07 (20:17) Brzęszczykowice Polne
"napierw 1 piatke apotem juz poleci dalej jedne numery na kilka losowan i zysk w kieszeni"
no jprd... to ja tyle lat gram ,ścieram się na tych kuponach ,oczy w tabelkach wypatruję kasę topie a to takie proste...
"napierw 1 piatke apotem juz poleci dalej jedne numery na kilka losowan i zysk w kieszeni"
no jprd... to ja tyle lat gram ,ścieram się na tych kuponach ,oczy w tabelkach wypatruję kasę topie a to takie proste...
3 051 289. Forsami
Dzięki..
Jak ci miodzi ten sposób gry to ok gratulacje.
Dzięki..
Jak ci miodzi ten sposób gry to ok gratulacje.
3 051 287. twojkwiat77 2017-12-07 (20:37) Mosina
nie ma szczescia to nie wygrasz wyslesz raz i masz w kieszeni kase jak szczescie dopisuje
no tak to m/w działa.
nie ma szczescia to nie wygrasz wyslesz raz i masz w kieszeni kase jak szczescie dopisuje
no tak to m/w działa.
3 051 306. Forsami
nie jestem szydercą. Ale tym o vczym piszemy sporo lat się zajmuje.
Wiem,znam sam a jeszcze więcej słyszałem jak progresja może tragicznie się kończyć.
Wystarczy niefart brak kasy na ostatni próg,przypadek losowyże nie możesz zagrać i na nieszczęście wchodzi oczekiwane.. Jest szansa jest i ryzyko. Ale to hazard wiec jedno i drugie być musi. Ale jak brak tego przysłowiowego lutu szczęścia to i jedno i drugie o kant dooopy potluc.
nie jestem szydercą. Ale tym o vczym piszemy sporo lat się zajmuje.
Wiem,znam sam a jeszcze więcej słyszałem jak progresja może tragicznie się kończyć.
Wystarczy niefart brak kasy na ostatni próg,przypadek losowyże nie możesz zagrać i na nieszczęście wchodzi oczekiwane.. Jest szansa jest i ryzyko. Ale to hazard wiec jedno i drugie być musi. Ale jak brak tego przysłowiowego lutu szczęścia to i jedno i drugie o kant dooopy potluc.
3 051 319. arczibalik73 2017-12-07 (21:02) Brzęszczykowice Polne
pikolo ja niemowie ze jest prosto wgrac ale traf 5liczb przez siebie wytypowanych wtedy bedziesz juz mial te 700zl w kieszeni
" ale traf 5liczb przez siebie wytypowanych"
No wiec warunkujesz ten swój patent. a jak nie trafie te 5/5? przez kwartał,albo rok?
istnieje taka opcja? Istnieje nawet bardziej prawdopodobna niż moje trafieni 5/5 jednym kuponem.
I co wtedy? Jakiś pomysł?
Bo Bociana po siano?
Czy babci emeryture za***ć?
he?
pikolo ja niemowie ze jest prosto wgrac ale traf 5liczb przez siebie wytypowanych wtedy bedziesz juz mial te 700zl w kieszeni
" ale traf 5liczb przez siebie wytypowanych"
No wiec warunkujesz ten swój patent. a jak nie trafie te 5/5? przez kwartał,albo rok?
istnieje taka opcja? Istnieje nawet bardziej prawdopodobna niż moje trafieni 5/5 jednym kuponem.
I co wtedy? Jakiś pomysł?
Bo Bociana po siano?
Czy babci emeryture za***ć?
he?
3 051 339. Forsami 2017-12-07 (21:11) Dębica
Angierski nie wtapiam bo gram progresja
do czasu .... . do czasu Forsami.
Angierski nie wtapiam bo gram progresja
do czasu .... . do czasu Forsami.
Hello
z zasady nie wklejam dowcipów ale ten mnie rozwalił..
.......
Blondynka stoi przy kiju wbitym do ziemi i z trudem próbuje go zmierzyć.
Po pewnym czasie podchodzi do niej facet, wyrywa kij, kładzie go na ziemi i pomaga jej go zmierzyć.
Blondynka na to:
- Ale proszę pana, chciałabym sprawdzić jaki ten kij jest wysoki, a nie jaki jest długi...
z zasady nie wklejam dowcipów ale ten mnie rozwalił..
.......
Blondynka stoi przy kiju wbitym do ziemi i z trudem próbuje go zmierzyć.
Po pewnym czasie podchodzi do niej facet, wyrywa kij, kładzie go na ziemi i pomaga jej go zmierzyć.
Blondynka na to:
- Ale proszę pana, chciałabym sprawdzić jaki ten kij jest wysoki, a nie jaki jest długi...
Pan>>>
chyba jeden wspis niekoniecznie właściwa moja interpretacja. Pewnie dlatego nie chciało mi się wierzyć
chyba jeden wspis niekoniecznie właściwa moja interpretacja. Pewnie dlatego nie chciało mi się wierzyć
3 052 041. Myvictory 2017-12-08 (12:34) Tarnów
czuje że mam kontrolę nad liczbami
No to brawo!
Tylko nie do końca i bezgranicznie nie ufaj temu wrażeniu..
czuje że mam kontrolę nad liczbami
No to brawo!
Tylko nie do końca i bezgranicznie nie ufaj temu wrażeniu..
Wiem .. sam nie chcę tu polityki ale czasami przestaje to ogarniac..
Tak sobie buka sprawdzam i tv słucham.
Muppet show czyli obrady Sejmu.
Opozycja parlamentarna to każdym systemie rządow to konieczność.Przeciwwaga... ale to co pokazuje nasze obecna teraz z sejmie opozycja to jest jakieś nieporozumienie.
Zero kultury,zero jakiejkolwiek chęci wspólpracy dla dobra Kraju tylko negacja ,obstrukcja i chamówa na sali Plenarnej. Czy srebrniki mogą aż tak? Czy to może strach?
Przecież to chodzi o nas.. dlaczego im lepiej w kraju -tym głośniejszy lament. Kogo tak naprawdę oni reprezentują w tym Parlamencie???
Tak sobie buka sprawdzam i tv słucham.
Muppet show czyli obrady Sejmu.
Opozycja parlamentarna to każdym systemie rządow to konieczność.Przeciwwaga... ale to co pokazuje nasze obecna teraz z sejmie opozycja to jest jakieś nieporozumienie.
Zero kultury,zero jakiejkolwiek chęci wspólpracy dla dobra Kraju tylko negacja ,obstrukcja i chamówa na sali Plenarnej. Czy srebrniki mogą aż tak? Czy to może strach?
Przecież to chodzi o nas.. dlaczego im lepiej w kraju -tym głośniejszy lament. Kogo tak naprawdę oni reprezentują w tym Parlamencie???
no w nocy nie dałbym rady.. o 3 spie w jakimkolwiek miejscu i pozycji bym był.
ja muszę się wyspać.. inaczej przez cały dzień snuje się niczym Zoombie.
cyferki?
na mnie nie patrz.. ja pod fartem.
ale gram..
4,22,23,69,7019
23,25,26,73,77
na mnie nie patrz.. ja pod fartem.
ale gram..
4,22,23,69,7019
23,25,26,73,77
3 053 452. galik3 2017-12-09 (01:38)
emeryt gdzie to się wysyła?
We wrześni..
emeryt gdzie to się wysyła?
We wrześni..
LottoCAD zdecydowanie na 19 i 44 pokazuje. Wyjątkowo mocno się pokazują.
normalnie motyw na nowątelenowele..
idz spać czekam na ciąg dalszy..
idz spać czekam na ciąg dalszy..
Korona - Arka 0-3
no na tej lidze to albo bogaczem albo bankrutem można zostać.
no na tej lidze to albo bogaczem albo bankrutem można zostać.
3 055 145. gryks76 2017-12-10 (16:44) gdysiępoddajeszcofaszsięwróć
pogon - zaglebie 3-2 dajesz swierszczok jeszcze dwi
Prezent dostali.. Karny z kapelusza.
pogon - zaglebie 3-2 dajesz swierszczok jeszcze dwi
Prezent dostali.. Karny z kapelusza.
Mędrzec z Wrześni.. już politykę rozkminił. On już wie -jak będzie. . Szkoda tylkoi że nie pamięta już jakm było.
aya aku>>>> Ty wiesz? skąd? z poltal Tomcia Lisa???? no to żrodło prawdy i obiektywizmu. .. weż się nie ośmieszaj.
NaTemat.pl (naTemat)
NaTemat.pl (naTemat)
NaTemat.pl (naTemat) polski serwis internetowy stworzony przez Tomasza Lisa. Dostępny w sieci od 22 lutego 2012 roku. Zajmuje się szeroką tematyką
sorry ale zapomniałem że z myślnikami się nie wkleja
NaTemat.pl (naTemat) polski serwis internetowy stworzony przez Tomasza Lisa. Dostępny w sieci od 22 lutego 2012 roku. Zajmuje się szeroką tematyką m.in. najnowszymi wydarzeniami, polityką, stylem życia, kulturą, problemami społecznymi czy informacjami ekonomicznymi i sportowymi. Właścicielem naTemat jest ...
NaTemat.pl (naTemat) polski serwis internetowy stworzony przez Tomasza Lisa. Dostępny w sieci od 22 lutego 2012 roku. Zajmuje się szeroką tematyką m.in. najnowszymi wydarzeniami, polityką, stylem życia, kulturą, problemami społecznymi czy informacjami ekonomicznymi i sportowymi. Właścicielem naTemat jest ...
3 055 525. aya_aku 2017-12-10 (20:32) mia urbo
3 055 476. ups...niedopatrzenie Może tak będzie lepiej.....http://telewizjarepublika.pl/quottasmyquot-wicepremiera-morawieckiego,29039.html
aya aku >>> fajktycznuie niedopatrzenie.; ten sam pic ten sam autor.. zobacz na końcu artykułu dopisek o o pochodzeniu żródła..
Źródło: polska.newsweek.pl
Czyli znowu Tomasz Lis..
Zamykam temat.
czytaj i łykaj każdy bajer który ci sprzedaja. Smacznego.
3 055 476. ups...niedopatrzenie Może tak będzie lepiej.....http://telewizjarepublika.pl/quottasmyquot-wicepremiera-morawieckiego,29039.html
aya aku >>> fajktycznuie niedopatrzenie.; ten sam pic ten sam autor.. zobacz na końcu artykułu dopisek o o pochodzeniu żródła..
Źródło: polska.newsweek.pl
Czyli znowu Tomasz Lis..
Zamykam temat.
czytaj i łykaj każdy bajer który ci sprzedaja. Smacznego.
No ..że tak ujmę delikatnie .. jakiś nabuzowany mocą jesteś.. wręcz takie adhd medialne.
ale spox takie przypadki tpo tutaj normalka.
ale spox takie przypadki tpo tutaj normalka.
3 056 083. Sebastian_M 2017-12-11 (08:59)
A co powinienem pić kawę ?
Nie!!!
A co powinienem pić kawę ?
Nie!!!
Sebastian>>> umówmy się .. w jajo to ty tutaj takich znajdziesz co się dadzą zrobić.
Ja -niekoniecznie.
Na mnie tego nie ćwicz.
Ja -niekoniecznie.
Na mnie tego nie ćwicz.
3 056 101. Sebastian_M 2017-12-11 (09:07)
Pikolo ja się z facetami nie umawiam
a to mnie akurat nie interere.. moja tolerancja jest mocno ograniczona ale pracuję nad tym wiec -hulaj dusza.
Pikolo ja się z facetami nie umawiam
a to mnie akurat nie interere.. moja tolerancja jest mocno ograniczona ale pracuję nad tym wiec -hulaj dusza.
Cze E46...
dzięki..
czekam na ważny tel. i tak sobie gawędzę..
A motyw czaję..
dzięki..
czekam na ważny tel. i tak sobie gawędzę..
A motyw czaję..
bolek>>Przy takiej bezobjawowej goraczce warto zrobic morfologie krwi zwrociwszy duza
uwage na wynik OB mowiacy o rozwijajacym sie stanie zapalnym.
uwage na wynik OB mowiacy o rozwijajacym sie stanie zapalnym.
A Tuńczyk.. paskudztwo.. ble...
Teraz najlepsza rybka dla mnie to Sielawa wędzona.. ale ta mniejsza nie hodowlana...
Teraz najlepsza rybka dla mnie to Sielawa wędzona.. ale ta mniejsza nie hodowlana...
no jasne.. tu za to wiesz co ten Twój tunćzyk żarł...
zresztą i to nie ważnę że tak.... jak to że jest aż ciężki od ołowiu ..
zresztą i to nie ważnę że tak.... jak to że jest aż ciężki od ołowiu ..
najbardziej ołowiana ryba...
bardziej ohydne tulko te pangi w ściekach hodowane..
bardziej ohydne tulko te pangi w ściekach hodowane..
Karpia jeden dzień w roku. Tylko w wigilie mi smakuje. A tak to nie dobra ryba..
muszę spróbować kupić takiego karpia normalnego.. dzikusa. nie hodowlanego.
porownanie smaku pewnie takie jak kurczaczka zagrodowego i brojlera..
porownanie smaku pewnie takie jak kurczaczka zagrodowego i brojlera..