Wpisy użytkownika Picasso19
Łącznie 881 wpisów w archiwum, pokazane od nr 440 419. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
jano a skad wiesz ze te??Bo mi też te liczby wychodziły ale ich nie puszczam bo raczej nie wpadną
Hejka Wszystkim!!Głupi to ma jednak szczeście!!HURAAAAAA!!!!!!!!!!JESTEM DO PRZODU o 5/5 4/4 3/3 2/2 1/1

dzieki wszystkim za gratki ale nie mogę jeszcze nie mogę ochłonąć z wrażeń.Polska- Gruzja 1:0 Picasso19- Ts 1:0
WOW nie mogę ogarnąć szaleństwa a to tylko 5/5 jaki jestem szczęśliwy

torsan na wariata,poprostu zrobiłem sobie dłuższa przerwe nic nie wysyłałem i zaczołem od tego tygodnia grać i dzis sukces mały odniosłem
Radze wszystkim z właśnego doświadczenia róbcie sobie przerwy w wysyłaniu-wyjdzie wam to na dobre
dzięki ulka.Dobra ja spadam troche ochłonąć.Do zobaczenia do jutra.Dobrej noocy wszystkim!!

witaj lila!!Oj bez przesady od razu zaszalałem.Wygrałem z ts-em. Picasso19-ts 1:0
może powtórze sukces wczorajszy dziś bo zostało mi troche groszy z wygranej
lotto7 chyba nie nie pamiętam,a jakies liczby sie powtórzyły u ciebie i u mnie??
no mam nadziej,mam 2x po 5 liczb i nie wiem który zestaw wybrać
jak nie ma jest 5/5 wczoraj o 22.15 a jak nie ma to wejdz w typowania bilans piątki
dzisiaj nic,byłem tylko odebrać kase i czekam na transport,wybrałem 2 zestawy ale nie wiem które dać
nie ja kupiłem 1 tone wegla rodzica na zime,i troche groszy zostawiłem na wieczorne losowanie
lotto7 co w tym śmiesznego??Poprostu wolałem zainwestować kase w węgiel niź na bzdury np kupony ts
sprinter od mojej kieszeni to niech sie trymają z dala,ja do ich kieszeni nie zaglądam

krzysio nie chce cie martwic ale nie widza mi sie te twoje liczby
romeczek72 to skromny budżet ale nie diwie sie tobie,ciagle inwestycje a przychodu brak.