Wpisy użytkownika Pasko
Łącznie 31 089 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 197. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Spółdzielnia multipasko?
Zapraszam na forum do tematu "Mój pomysł na..."
Zapraszam na forum do tematu "Mój pomysł na..."
Jak będzie duże zainteresowanie to zrobimy oficjalniejsze miejsce na stronie w tej sprawie.
Ktos wspomnial o skarbowce. Powaznie jak sie zrzuce z kolegami po 20 zl i trafimy wygrana w lotka i zaplacimy od wygranej podatek to jeszcze mam ich jeszcze gdzies zglosic zeby bylo wszystko ok?
Martwic sie mozna dopiero jak padnie 6 :-) wtedy to ja biore sobie prawnika, wszystko ladnie rozdzielam z podatkami od darowizny itd. skoro juz jest taka potrzeba :-) mozna tez spojrzec w strone express lotka...
Siunia... niestety nie. Zobacz tutaj http://www.multipasko.pl/11/ - wpis nr 685.
Oczywiście, że macie rację. Tzn. ta ostatnia liczba jest tak wypłacana jak wszystkie inne wygrane tzn. 50% powinno wrócić do graczy, a reszta do kieszeni lotto. Tak więc wprowadzają to, żeby zwiększyć swoje zyski, a nie przecież, żeby poprawić byt Kowalskiego :)
Padła dziś lotto wygrana w wysokości 1,4 mln. Tak więc tym razem obejdzie się bez kumulacji...
Adamie.. wszystkich możliwych piątek utworzonych z dziesiątki jest 252. Program MultiPairs w Analizie nr 24 Ci to rozpisze - już w wersji darmowej. Ustaw tam po prostu, że interesuje Cię system pełny 5 z 10 i podaj swoje 10 liczb do rozpiski. Zaglądnij do działu programy....
Pesko - dobre spostrzezenie. Ilosc trafionych 1/1 wzrosla ostatnio kilkadziesiat krotnie. Ma ktos nerwy i zdrowie :-)
Nie szkodzi :) Po prostu zwróciłem uwagę, bo stali bywalcy strony wiedzą, że nie chciałbym, żeby mnie mylono z Mariuszem - m.in. autorem tekstu "Czy można zaprognozować główną wygraną w DL"
Nie wiem. Mam za to nadzieję, że jak już będzie to się sprężę i jakoś je przerzucę z web14.tubaza.net na multipasko.pl i spokój :P
Red... jest typowanie trójek na stronie i myślę, że to spełnia w zupełności swoje zadanie. Np. obecny mistrz to krzysiek123. Od razu widać, że grając na jego trójki tym systemem .. w ostatnim miesiącu zarobilibyśmy niezłe pieniążki. pozdrawiam
Od 35 losowań nikt nie trafił 5/5 w typowaniach. Mam przeczucie, że dziś zła passa minie :)
Po nastroju Rembiszewskiego można wnioskować, że chyba dziś dostał podwyżkę ;) albo wiedział jakie 6 liczb padnie.
Edek gratulacje. Pisałeś mi dzisiaj w e-mailu, że zamierzasz trafić 4/12 i udało Ci się!
Teraz czekamy czy będzie kumulacja. Podamy taką informację w tym miejscu około 22:50 najprawdopodobniej...
Trwa przenoszenie wpisów forum na serwer multipasko.pl Trzeba czekać cierpliwie... może to potrwać nawet do rana.
Forum powróciło. Tym razem jest już na swoim miejscu na serwerze multipasko.pl. Cieszy mnie pełna stabilizacja na stronie :) pozdrawiam
Okularnik... a pierwszy link pod tym chatem "Nowa tabela wygranych w Multi Lotka" to nie jest to? :)
Witaj. Dostałem dzisiaj również tą informację od innej osoby. Niestety nie wiem w czym rzecz, natomiast oczywiście nie wprowadzano nigdzie żadnych opłat! Spróbuj czy na innej przeglądarce też jest ten problem...
Na komputerze na którym obecnie jestem zainstalowałem specjalnie Firefox i jest ok. Być może problem już nie występuje? Podejrzewam, że może chodziło o transfer miesięczny za miesiąc sierpień, ale zrobiłem odpowiednią dopłatę w tej kwestii... ogólnie chciałbym zobaczyć ten komunikat o abonamencie. Jak to dokładnie pisało?
Mógłby ktoś napisać pełny tekst tego komunikatu? Karinko mogłabyś zaprzestać dużych liter? Bardzo źle sie czyta takie wpisy...
Prawdopodobnie chodzi jak wspomniałem coś z transferem. Dostawca serwera jest z Rzeszowa (linuxpl.com) Dla tych którym wyświetla się komunikat - proszę nacisnąć kilka razy CTRL+F5 i zobaczyć, czy coś się zmieni.....
Artur1976 i dotam - gratulacje 5/5! Co ciekawe żadna z Waszych liczb się nie pokryła... czyli "Wasza parka" była kluczem dziś do 10/10 :)
Faktycznie
Mocno pomieszana była kolejność tych liczb i to mnie zmyliło po pierwszym rzucie oka :)
Mocno pomieszana była kolejność tych liczb i to mnie zmyliło po pierwszym rzucie oka :)
hahaha :) Było 9 szóstek. No i widzicie. Do kolektury lecą ludzie, bo kumulacja, a potem wygrana ledwie 400 tysięcy :P
Już nie wspomnę, że za "piątkę" było 1500 zł ... nawet podatku nie będzie trzeba od tego zapłacić ;)
Ciekawostka: W losowaniach z dni 14.09.2001 oraz 15.07.2007 padło te same 14 liczb. Jest to bardzo rzadkie zjawisko. Ogólnie jest bardzo mało 14-ek, które wystąpiły 2 razy.
No tak. 12 liczb w DL kosztuje prawie 2000 zł. A tutaj można sobie typnąć za darmo :) Dlaczego nie 6? Tak już było na xlotto.pl. W bilansie same 1-ki,2-ki.. jak ktoś trafił 3/6 to było święto. A tutaj przynajmniej coś się dzieje .. i czekamy na szóstkę. Pozdrawiam
No tak... po co poruszać temat wczorajszego losowania Dużego Lotka, skoro można odwrócić kota ogonem i zrobić reportaż o nowym prowadzącym :P
Wysłałem e-mail do dziennika (dziennik.pl) Może ktoś się tym zajmie...
Prześlijcie mi film to udostępnię na stronie, bo ja niestety nie nagrałem.
Ryszard chyba odchodzi na emeryturke. Co mu się dziwić... tyle milionów na koncie - nic tylko jechać na Karaiby :)
Panie Kamilu... jedni szybciej się uczą inni wolniej. Myślę, że Pan również w końcu się połapie. Pozdrawiam :)
Tylko 50 000 trójek w Dużym Lotku.... oj reklama do wszystkich nie dotarła. Wczoraj wysłano 50% mniej kuponów niż normalnie... totalizator będzie to musiał jakoś przełknąć.
Witam. Przypominam, że przy przycisku "Dodaj wpis" są zielone strzałeczki w prawo i lewo, które pozwalają dostać się do poprzednich wpisów na tym mini chacie. W przyrodzie bowiem nic nie ginie :) Pozdrawiam!
A dzisiaj po blisko 730 losowaniach padła najdłużej oczekiwana trójka 13,59,78.
Witam. Przepraszam wszystkich za mój ostatni dość mocny brak czasu. Wkrótce powinno to ulec zmianie. Strona działa szybko i bez awarii i to mnie cieszy. Co do dużego lotka, to myślę, że w tym roku doczekamy się przynajmniej jednej kumulacji 15-20 milionów. Pozdrawiam wszystkich bywalców!
Witaj. Planowałem to już dawno ale nie zdążyłem i wstrzymały mnie inne sprawy. Generalnie TOP 100 będzie i co więcej jak się pojawi to będzie aktualne tak jakby było cały czas - dzięki temu że wszystkie typy od początku są w bazie danych.
river .. tak to już jest. To faktycznie wynika z prawdopodobieństwa. 0/10 jest trudniej trafić niż 5/10. Zresztą spróbujcie :)
Co do wygranej 70 tys. to nie można na to patrzeć tak, że mógł zaznaczyć i 4 razy więcej by wygrał. Przecież zapłaciłby 2 razy więcej. Tak patrząc to można powiedzieć, że zamiast plusa mógł zakreślić stawkę 5x większą i miałby 350 tys.
Co do wygranej 70 tys. to nie można na to patrzeć tak, że mógł zaznaczyć i 4 razy więcej by wygrał. Przecież zapłaciłby 2 razy więcej. Tak patrząc to można powiedzieć, że zamiast plusa mógł zakreślić stawkę 5x większą i miałby 350 tys.
Reklama e-booków bardzo zwalniała otwieranie strony w przeglądarce IE. Problem został usunięty.
Do wpisu 5015.. skąd się biorą powtórki liczb? Pytanie chyba nie do końca dobrze zadane. Równie dobrze można by napisać, że producenci sześciokątnych kostek do gry oszukują.. bo skąd się to bierze, że jak rzucimy dwoma różnymi kostkami, to wypada czasem ta sama liczba oczek ;) Ogólnie jednak cieszę się, że dyskusja się rozwija i są pomysły na MultiPairs 2008. Pozdrawiam wszystkich i jednocześnie przepraszam za opóźnienia w analizach liczb.
Wczoraj w Dużym Lotku wylosowano tylko 7 piątek? Jest to z całą pewnością nieprawdziwa informacja - powinno być 70. Pozdrawiam
Ja też jestem programistą :) Ta strona również jest zaprogramowana... z czasem mam nadzieję będą pojawiać się na niej inne ciekawe funkcjonalności. Póki co jednak przepraszam wszystkich, ale nie mam na tyle czasu wolnego, aby tworzyć coś extra. W roku 2008 mam nadzieję że powstanie MultiPairs 2008, a także wiele innych ciekawych rzeczy. Póki co kibicuję marzence i nowince, bo może akurat mnie wyręczą i już żadne inne programy nie będą nigdy więcej potrzebne :) Pozdrawiam wszystkich. Trzymam kciuki, żeby kumulacja Lotto przekroczyła 20 milionów...
Jeśli chodzi o wybory to mnie najbardziej rozbawiło hasło wyborcze "URATUJ POLSKĘ - schowaj babci dowód w dniu wyborów". No ale zobaczymy jak to będzie... :)
Depesz... zachęcam do podawania tych pewniaków tutaj w typowaniach. Wszyscy będziemy je mogli wtedy podziwiać. Typowania dziesiątek będą - faktycznie zostawiłem to w połowie pracy i ostatnio nie miałem kiedy. Pozdrawiam.
Tak spit - trzeba mieć szczęście. Przecież szansa to 1 do 14 milionów. Dlatego jest to takie jakby nieosiągalne, ale możliwe. Schodząc na ziemię można to porównać do tego, że może trafić Cię piorun. Też jakoś trudno w to uwierzyć, że mogłoby mi się to przytrafić, a jednak zdarza się. pozdrawiam
A robiąc analizy chodzisz jakby z włączoną komórką, nosisz przy sobie coś żelaznego... a niektórzy nawet wchodzą na drzewo ;)
Poprawiłem rankingi DL,EX i TSN. Wkradł się mały błąd i dopiero teraz został wykryty. Pozdrawiam
Ranking Dużego, Express Lotka. Niektórym się wyświetlał błędny wynik z ostatnich 30 losowań.
Dzisiaj mija 7 lat od momentu jak utworzyłem tą stronę. Mam nadzieję, że ta 7-ka przyniesie szczęście :)
Dział Statystyki został właśnie zaktualizowany... wyłącznie przy wykorzystaniu MultiPairs - jednocześnie odpowiadając na pytanie poprzednika :) Dziękuję za życzenia i pozdrawiam
marzena, a czy wiesz, że we wpisie 6646 podałaś celnie parkę liczb? :)
MEGA POWDER: Proszę Cię o podawanie swoich typów w osobnych linijkach tzn. po każdej serii liczb naciśnij enter, albo zrób jakiś inny odstęp, bo obecnie podajesz niestety w sposób, który rozciąga strasznie chata. pozdrawiam
A kto zauważył że padła najdłużej oczekiwana 4/4 od 3865 losowań: 01,06,33,43? :)
W kolejce oprócz obecnie prezentowanej jest jeszcze 10 innych 4-ek, które nigdy jeszcze nie padły. Więcej na forum w temacie "805 czwórek".
Zdrowych i Wesołych Świąt. Jak najwięcej wygranych i zadowolenia ze strony! Pozdrawiam wszystkich.
245 000 trójek w DL mówi nam, że ilość osób, które zagrały tym razem wcale nie była jeszcze imponująca...
Z kolei wygrana za 5/6 w wysokości 2800 zł, to troszkę nieporozumienie. Z drugiej strony przypominam, że nawet największa kumulacja nie spowoduje nigdy wzrostu wygranej za 3/6 - 5/6. Kumulacji ulega jedynie 6/6. Pozdrawiam i życzę mile spędzonego drugiego dnia świąt.
Z kolei wygrana za 5/6 w wysokości 2800 zł, to troszkę nieporozumienie. Z drugiej strony przypominam, że nawet największa kumulacja nie spowoduje nigdy wzrostu wygranej za 3/6 - 5/6. Kumulacji ulega jedynie 6/6. Pozdrawiam i życzę mile spędzonego drugiego dnia świąt.
Do 9048 i nie tylko. Obecnie program MultiPairs nie pobiera wyników. Problem leży po mojej stronie i po dzisiejszej ostatecznej interwencji już jutro powinno być dobrze, a najpóźniej w poniedziałek. Pozdrawiam wszystkich użytkowników programu i przepraszam za niedogodności.
Do bzyka.. każdego dnia stronę ogląda średnio 3000-4000 unikalnych osób, a nie 30 :)
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Proszę o podanie dokładnego linku do artykułu "Hazard do mnie dzwoni". Jojo 58 - ja niestety nie mogłem go odnaleźć na portalu hazardzisci.org.pl
Ok - już mam. Pozdrawiam i życzę wszystkim wszystkiego najlepszego w nowym roku !!
Każdy z nas jest wyjątkowy, wiele z nas ma jednak podobne hobby i zainteresowania. Ja się cieszę, że w jednym miejscu gromadzi się tu wiele osób zainteresowanych grami liczbowymi i nigdy nie powiedziałbym o żadnym ze stałych bywalców strony nic złego. Oczywiście raz na jakiś czas może pojawić się tu jakiś powiedzmy 13-latek, który chcąc być zauważonym, zrobi tu jakieś wpisy nie na miejscu, ale chyba wszyscy wiemy, że nie da się tego w takim przypadku uniknąć.
Jeśli chodzi o sam ten "Mini-Chat", to zachęcam więcej osób do oddawanie wpisów i zostawienia po sobie śladu na stronie. Ze swej strony staram się wszystko jak najbardziej upraszczać - bez potrzeb logowania, itp. Pozdrawiam wszystkich i życzę jak największej intuicji w wyborze liczb . Przy okazji szczególne gratulacje dla matycza za piękną skuteczność w ostatnim miesiącu typowania.
Jeśli chodzi o sam ten "Mini-Chat", to zachęcam więcej osób do oddawanie wpisów i zostawienia po sobie śladu na stronie. Ze swej strony staram się wszystko jak najbardziej upraszczać - bez potrzeb logowania, itp. Pozdrawiam wszystkich i życzę jak największej intuicji w wyborze liczb . Przy okazji szczególne gratulacje dla matycza za piękną skuteczność w ostatnim miesiącu typowania.
Przepraszam za usterki - za 5 minut strona już będzie normalnie funkcjonować.
Do hektora. 6/6 jest trudniej trafić (szansa 1 do 14 milionów) niż 10/10 w Multi Lotka (szansa 1 do 9 milionów). Co do Express Lotka, to faktycznie "łatwizna" (1 do 850 000). Czyli w Expressa jest ponad 16 razy łatwiej trafić główną wygraną niż w Dużego i o ponad 10 razy łatwiej niż w Multi. Pozdro
Alicja z końcówką 064, to nie ta sama co poprzednia z 094. Jednocześnie ostrzegam, że mam możliwość pełnej blokady wejścia dla Ciebie na stronę. Poprzednie nicki, takie jak: minifiut, czarek, czy Jagoda też potrafię sobie z Tobą powiązać. Pozdrawiam
http://www.multipasko.pl/typowania/emilia/dl/ Piękna seria - oby tak dalej, to będzie szóstka :)
Jeśli dziś nie padnie "6", to kumulacja powinna sięgnąć około 28 milionów :)
A może u nas padnie dziś w końcu 6-ka? :) 110 zestawów po 12 liczb czeka na losowanie ... Przypominam, że typowania Dużego Lotka znajdują się w dziale Typowania >> Duży Lotek
W dziale "Testuj liczby" można podać dzisiejszą szósteczkę i widzimy, że 15.11.2005 padło 4/6 z dzisiejszych liczb. W całej historii od roku 1957 było jeszcze 4 inne losowania w których padło 4/6 z tych liczb.
Mistrzem typowania w Dużego Lotka jest zbych. W ostatnim miesiącu miał 2 razy 5/12 oraz 2 razy 4/12. Dzisiaj podał właśnie znowu 5/12. Brawo
W tym miejscu na chacie na pewno podam... pewnie inni też :) A źródła tej informacji doszukiwać się trzeba na stronie lotto.
Z tego co chyba wszyscy. Może po prostu miałem szczęście :) Fakt, że po kolejnym odświeżeniu znowu miałem info, że naliczają ... ale raz mi się pojawiło i od razu podałem.