Wpisy użytkownika Panic
Łącznie 160 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 780 729. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
WHO mówi że Europa stała się epicentrum pandemii. Najpierw imigranty teraz to....a w chinach skończy się na jednym mieście.....
Blisko 12,8 tys. ludzi zmarło na świecie z powodu wirusa grypy A/H1N1, od kiedy go wykryto na przełomie marca i kwietnia 2009 roku - poinformowała w piątek Światowa Organizacja Zdrowia (WHO).
Angole nie zamykają bo rząd ich powiedział że 80 % ludzi się zarazi... U nas zamykają i wszyscy lecą do sklepu...
A ile ginie na drogach podczas długich weekendów czy okresów świątecznych???
Lepszy taki rząd niż np prezydent Warszawy który ze zmęczenia poszedł na L4.
Tom Hanks z żoną mają vir ale czują się dobrze i mają kwarantannę w domu. Wirus to nie wyrok.
Podejrzewam ze gdyby nikt nam nie powiedział o koronie to byśmy myśleli że to grypa zwykła tak nas tłucze. Chyba....
Tak czy owak jak pisał Pasko około 1000 osób dziś umrze w Polsce...
niemiecki minister finansów landu Hesja Thomas Schaefer popełnił samobójstwo. Według niemieckich mediów polityk zostawił list pożegnalny, a życie odebrał sobie w obawie przed skutkami pandemii koronawirusa.
O wielkim szczęściu może mówić gracz, który zagrał w kolekturze LOTTO przy ul. Kunickiego 141 w Lublinie. Trafił on bowiem ,,szóstkę" wartą aż 23 769 336,10 zł. Co ciekawe graczowi do rozbicia kumulacji wystarczył tylko jeden zakład na chybił trafił.
Ja 2 razy 4/5 . Pech . 3 liczby weszły z najdłużej oczekiwanych 2/3. 

Mnie do lasu nikt nie zaciągnie , nawet siłą. Tam są kleszcze.....
Angierski a ja sobie wziąłem szóstkę z Twoich. szkoda ze weszło 5/6 no ale dobre 180 zł. szkoda ze nie dałem na stawce.
Nie potrzebnie czytałem wcześniejsze wpisy. Nie będę mógł spać bo o koszach mi przypomnieliscue. Miałem tam jedna taką przyjaciółkę na wyspie ale Ahmed mi ją ubił.
@4 203 179marc1978: jedna liczba i byśmy mieli grubo ponad 300tysi
Znając moje szczęście to nawet jak zostaną 2 losy to trafię tego pustego
Zdarzało się że wygrana lądowała później na koncie. Jeśli tak się nie stanie to pisz do nich
Po wszystkich to tylko teleporada. Zamkną nas. Tzn mnie ja z lubelskiego jestem
Angielski lepiej byś wyszedł jak byś zagrał za te 90 w inną gierkę gdzie jest dużo więcej wygranych. W tej 7 to już jest nieźle wygolone.
TS wrzucaj już tą główna wygraną w 7 bo to robi się już żenujące.
@4 292 762czaroit: 12500
Co kura jest? Kto mi to zawinął? Grałem a tu pyk nie ma już miliona. Znowu mnie wydym...
« Poprzednie 100Kolejne »