Wpisy użytkownika Nino
Łącznie 960 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 199 124. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Brjan podaj sto zestawów nawet 20 z 80 liczb i na 100% nie trafisz .20 liczb pamietaj
Brjan do 21,43 jak nie zapomne ale liczby twoje spisałem,powodzenia
albinlotto nawt nie próbuje bo nie mam szans na trafienie,sama logika
albinlotto Zbiorów liczb jest za wiele dla mnie,kombinacji miliony,to jest nie możliwe
albinlotto no własnie dlatego gram bardzo mało.A chciałem tylko jedną liczbe,a typujecie 10/10.Dziwne
albinlotto z jednej liczby masz drugie tyle a ty chceszmilion rzy tyle i to jest nie możliwe,wypełnij pustych 1000 kuponów i też nie trafisz,oni mają twoje liczby i robią co chcą
albinlotto dlatego chciałe od ciebie jedna liczbe żeby sobie odbic te 2.50 które straciłem przez j-23
drapek Gratulacje .Ale muszę to napisać wygrałeś 900 zł i będziesz jeszcze bardziej grał i wciągniesz się na maxa a oddasz Totalizatorowi nie skończenie dużo więcej.Przykre ale Bardzo Prawdziwe.A porażka w następnej grze Multi będzie jeszcze gorzej smakować.
bolek31 jak byś grał w realu to psycha nie wytrzymała a tak to nic obstawiać na sucho
J-23 ty lepiej nie podawaj liczb bo i tak nic nie trafiasz ,już na twoich typach a nic,nic same straty
Podaj chociaż jedna liczbę pewniak to odzyskasz honor na tym czacie
j-23 nie bende już pisał o tej twojej liczbie 33 ale nie było jej przez dwa ostatnie losowania,klapa
Mówiłem nie typować bo nie ma sensu ,nawet grać,ale dla zabawy nie ma sprawy
Pewnie tak jak to prawie zawsze bywa ,kiedyś musi być,a czy dziś nie myśle
Najlepiej nie grać,będziemy mieli pieniądze na inne szlachetne sprawy,
Myślisz że te 1% to ty na 100% nikt z multipasko ,możemy robić zakłady
wiadomo że brak głównej wygranej,bo w tu się zawsze przegrywa.Przykre ale prawdziwe.I tak dalej LUDZIE GRAJĄ I utrzymują totalizatora .
Po co to pisać jak odbierać kasę itp.Przeliczcie sobie czy jesteście w ciągu roku na plusie chociaż 1000 zł a to też jest nie za wiele.
Serw ,podaj dowód np: scan że wygrałeś chociaż 8/8 i wstaw na profilu.A ile zainwestowałeś to już inna sprawa .Pisać to może każdy co chce i do woli na tym czacie.Cyrk się dalej toczy razem z wami i totalizatorem.
Traktujmy siebie poważnie ,niech każdy co trafi coś konkretnego nie wrzuca scan ,a nie się chwali bez dowodu wygranej.A nie się wszyscy nakręcamy na mało realne wygrane.
Takich jak serw to Pasko powinien bana na konto dawać.Niech pokaże scan z dowodem wygranej.A nie głupków z nas robi i to się tyczy do wszystkich. Patryk masz racje dawajmy dobry przykład.
Tak w nie wielu przypadkach,90 % jest rozczarowanych a reszta chorych
Czy powinienem życzyć powodzenia w Lotto .Myślę że Nie,bo będzie nie przyjemnie.W innych przypadkach raczej tak.
Nie ma pewniaków są tylko nie trafione,a ma się to tak w wygranych 2 zł,0 zł,0zł i nadzieja matka; w Lotto
jaki kryzys ,tyle pracy jest,ale wiadomo za 10 zł za godzinę nie będę pracować
Podawaj liczby,nie musi być na 100 000 ,wystarczy 5 liczb,jak mówicie pewniaki
czarek jak z tych liczb nie będzie min 10 zł jestem za tym żebyś dostał bana od administratora
Pasko może zrobi że będzie transmisja ,żeby tylko nie czekać miesiącami
Oczywiście będzie trzeba zapłacić za transmisje Lotto pewnie,ale tyle tu reklam e Pasko nie powinien mieć problemów z opłatami licencji
Bo ja w multi 300zł na 10 lat,i trochę 2,4,12 zł.W Dużego Lotka piątkę raz,I w Mini 3 rzazy 4 Czyli ogólnie dużo na minusie,ale dobrze że się z tego wyleczyłem i to jest szczęście
Gram ale bardzo rzadko,raz na 2-3 miesiące.Ale kiedyś grałem prawie codziennie .
Wiarę trzeba umiejętnie wybrać.nadzieja jeśli chodzi o lotto to matka.....