Wpisy użytkownika Murphy
Łącznie 534 wpisów w archiwum, pokazane od nr 44 568. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
emeryt>>>jesteś agresywnym i nikczemnym kłamcą ,bo tak oto wyglądał twój do mnie pierwszy wpis , pomimo iż wcześniej wyjaśniłem "ibizie" że to on się pomylił i jego wpis jest bezpodstawny. "Ibiza " zrozumiał ,że błędnie odebrał iż ja pisałem o systemie 3z6=20 a nie o 2z12=66 - natomiast ty po kilku godzin pomimo moich dla niego wyjaśnień wyjechaleś jak ostatni matoł:
"44439. murphy - ibiza dobrze pisał, ale ty o Toruniu, a on o piernikach w Toruniu, spiłeś się, czy masz rozumek jak Boruc ?
emeryt 2009-03-30 (00:47)
Więc zamilcz już emerytowany kretynie!
"44439. murphy - ibiza dobrze pisał, ale ty o Toruniu, a on o piernikach w Toruniu, spiłeś się, czy masz rozumek jak Boruc ?
emeryt 2009-03-30 (00:47)
Więc zamilcz już emerytowany kretynie!
Oto charakterystyka autora wątku pt."Kogucik19 -problemy" jaką dziś na forum zamieścił MANIEKG:
"ty pucybucie kogucie przypomiec ci jak piales z zachwytu jak podawalem liczby na forum i korzstales z nich za darmo blagales na kolanach zebym nie odchodzil jestes taki dobry tyle masz kasy to moze chcsz 10 prog przeciez niedawno grales liczbe 50 za ponad 5 tys i walczyles z liczba 43 ktora kazalem ci zmienic ja trafilem ty po za tym o takich rzeczach sie nie pisze na forum tylko zalatwia sie miedzy soba a i ostatnia sprawa gra na 3 liczby wiesz co to jest system 3 skresleniowy zapewne nie bo masz za maly muzdzek wiec moze najierw o nim poczytaj dopiero sie udzielaj jak bylo dobrze przez dluzszy czas to malo w tylek nie weszles a teraz zachowujesz sie jak swięta konska krowa".
Dawno nikt tak celnie nie opisał tu zjawiska o nicku :kogucik19
"ty pucybucie kogucie przypomiec ci jak piales z zachwytu jak podawalem liczby na forum i korzstales z nich za darmo blagales na kolanach zebym nie odchodzil jestes taki dobry tyle masz kasy to moze chcsz 10 prog przeciez niedawno grales liczbe 50 za ponad 5 tys i walczyles z liczba 43 ktora kazalem ci zmienic ja trafilem ty po za tym o takich rzeczach sie nie pisze na forum tylko zalatwia sie miedzy soba a i ostatnia sprawa gra na 3 liczby wiesz co to jest system 3 skresleniowy zapewne nie bo masz za maly muzdzek wiec moze najierw o nim poczytaj dopiero sie udzielaj jak bylo dobrze przez dluzszy czas to malo w tylek nie weszles a teraz zachowujesz sie jak swięta konska krowa".
Dawno nikt tak celnie nie opisał tu zjawiska o nicku :kogucik19
maniekg: ale trochę przesadziłeś jednak...bo żaden pucybut nie chodzi w dziurawych butach a kogucik19 tak ( jak sam pisał ).
mysia pysia>>> wczoraj wykazywałaś zainteresowanie systemem na 20 liczb z gwarancją 4 przy 5 , więc to powinno Cię chyba zainteresować:
forum.duzylotek.net/viewtopic.php?p=3487&sid=1b145153314cb29daa9d8fe3e6c7651a#3487
forum.duzylotek.net/viewtopic.php?p=3487&sid=1b145153314cb29daa9d8fe3e6c7651a#3487
Podpisuję się pod tą wypowiedzią "maniekg" z forum:
"wiesz co mozesz mnie w dupe pocałować koguci móżdzku
i to po tym jak kupe zrobie"
bo w pełni zgadzam się z tezą nowego kolegi o nicku "kogucik19 i 1/2" zawartą w jego wpisie 44594.
"wiesz co mozesz mnie w dupe pocałować koguci móżdzku
i to po tym jak kupe zrobie"
bo w pełni zgadzam się z tezą nowego kolegi o nicku "kogucik19 i 1/2" zawartą w jego wpisie 44594.
Chyba nadszedł już czas na zbanowanie z tego czatu "kogucika19" , który ze swojej prywatnej sprawy sporu o jakieś DOBROWOLNIE wpłacone parę groszy , zrobił ( i zapowiada dalsze )stałe nękanie normalnych użytkowników tego czatu swoimi beznadziejnymi co do poziomu wypowiedziami.
Od tego jest wątek na forum pt."Kogucik19 - problemy, problemy, same problemy..." i tam jest miejsce na prywatne sprawy , bo tu nie jest śmietnik a miniczat poświęcony grom!
Od tego jest wątek na forum pt."Kogucik19 - problemy, problemy, same problemy..." i tam jest miejsce na prywatne sprawy , bo tu nie jest śmietnik a miniczat poświęcony grom!
tczew1958>>> uważaj aby cię głowa nie rozbolała od tego zastanawiania się , bo jako do myślenia nie nawykniętego może to cię spotkać!A na sprawy prywatne typu utrata środków na kolejną parę "skórzanych" butów za 18zł to kogucik ma swoją grządkę i normalni ludzie nie muszą tego jego płaczu nad rozlanym mlekiem tu na mini czacie czytać.Dlatego trzeba tę sytuację uporządkować i na dobry początek wnoszę o bana dla kogucika19 na 6 miesięcy , z możliwością zamiany na 1 miesiąc aresztu w krakowskim Moabicie...
tczew1958>>> jedno jest pewne: że patrząc w lustro nikogo mądrego nigdy nie zobaczysz... Siema!
KOŃ napisał coś ważnego na forum w wątku pt."Kogucik19 - czyli problemy, problemy , same problemy..." :
"kogut, -współczucia,
myśle że te sprawe trzeba nagłośnić na cały kraj,
że dałeś sie wyruchać,
proponuje ją nagłośnić w TVN - dzwoń do redaktora Cebuli ".
Tak więc opinia jest tu nma forum jednoznaczna bo dziś ludzie piszą co o tobie myślą...
"kogut, -współczucia,
myśle że te sprawe trzeba nagłośnić na cały kraj,
że dałeś sie wyruchać,
proponuje ją nagłośnić w TVN - dzwoń do redaktora Cebuli ".
Tak więc opinia jest tu nma forum jednoznaczna bo dziś ludzie piszą co o tobie myślą...
zoja>>> tak to niestety jest, że klienci Fortuny często mają większą wiedzę niż personel!Mnie kiedyś odmówiono przyjęcia zakładu systemowego na zdarzenia sportowe motywując tak: tu jeszcze nikt tak nie grał....więc jak ja mogę od pana przyjąć taki zakład? Życie przerosło kabaret i filmy Stanisława Barei z "Misiem" na czele.
lamictal>>>dziękuję za Twoj wpis wspierający mój już poprzednio dziś tu wyrażony pogląd na tę sytuację:
" 44600. Chyba nadszedł już czas na zbanowanie z tego czatu "kogucika19" , który ze swojej prywatnej sprawy sporu o jakieś DOBROWOLNIE wpłacone parę groszy , zrobił ( i zapowiada dalsze )stałe nękanie normalnych użytkowników tego czatu swoimi beznadziejnymi co do poziomu wypowiedziami.
Od tego jest wątek na forum pt."Kogucik19 - problemy, problemy, same problemy..." i tam jest miejsce na prywatne sprawy , bo tu nie jest śmietnik a mini czat poświęcony grom!
murphy 2009-03-31 (11:24)".
" 44600. Chyba nadszedł już czas na zbanowanie z tego czatu "kogucika19" , który ze swojej prywatnej sprawy sporu o jakieś DOBROWOLNIE wpłacone parę groszy , zrobił ( i zapowiada dalsze )stałe nękanie normalnych użytkowników tego czatu swoimi beznadziejnymi co do poziomu wypowiedziami.
Od tego jest wątek na forum pt."Kogucik19 - problemy, problemy, same problemy..." i tam jest miejsce na prywatne sprawy , bo tu nie jest śmietnik a mini czat poświęcony grom!
murphy 2009-03-31 (11:24)".
mw29121986>>>> a czy nie uważasz , że tu nikt nikogo nie zmuszał do dokonywania wpłat na konto "maniekg"?
Bo jeśli się nie mylę to tu mamy do czynienia z pełną DOBROWOLNOŚCIĄ ze strony wpłacających i "maniekg" nikogo nie napadał i nie przystawiał spluwy do głowy.Śmieszą mnie śmieszne ludziki pokroju "kogucika19" , któremu nic nie przeszkadzało brać udział w ( ponoć ) nielegalnym bo niezarejestrowanym przedzięwzięciu i stał się przecież stroną takich ( ponoć ) nielegalnych działań i czerpał nawet z nich w fazie początkowej korzyść materialną - ale gdy spodziewanych zysków to nie przynosi , to wyciągane są teraz argumenty o nielegalności względem skarbówki działań "maniekg"....a on w próżni nie działał , tylko ktoś mu tę kaskę wpłacił!!!A świadome uczestniczenie w przestępstwie też jest przestępstwem.
Bo jeśli się nie mylę to tu mamy do czynienia z pełną DOBROWOLNOŚCIĄ ze strony wpłacających i "maniekg" nikogo nie napadał i nie przystawiał spluwy do głowy.Śmieszą mnie śmieszne ludziki pokroju "kogucika19" , któremu nic nie przeszkadzało brać udział w ( ponoć ) nielegalnym bo niezarejestrowanym przedzięwzięciu i stał się przecież stroną takich ( ponoć ) nielegalnych działań i czerpał nawet z nich w fazie początkowej korzyść materialną - ale gdy spodziewanych zysków to nie przynosi , to wyciągane są teraz argumenty o nielegalności względem skarbówki działań "maniekg"....a on w próżni nie działał , tylko ktoś mu tę kaskę wpłacił!!!A świadome uczestniczenie w przestępstwie też jest przestępstwem.
emeryt>>> nick nie świadczy totalnie o niczym a twój pierwszy do mnie skierowany wpis był wpisem chamskim , agresywnym i nawet się teraz nie przyznawaj ,że jesteś człowiekiem tak bardzo dorosłym , bo to ci chluby nie przynosi, po tym coś napisał:
emeryt 2009-03-30 (00:47)".
Więc emerycie nie udawaj zaatakowanego bo to ty jak wściekły pies z pianą na pysku na mnie ruszyłeś - w dodatku NICZEGO nie rozumiejąc z poprzednio toczonej mojej polemiki z "gregorem" , do której podłączył się "ibiza" - błędnie odczytując treść mojej wypowiedzi do "gregora".
Kończę z tobą dialogi, bo za cienki na odcinku rozumu jesteś na to ,abym cię zaszczycał odpowiedziami!
emeryt 2009-03-30 (00:47)".
Więc emerycie nie udawaj zaatakowanego bo to ty jak wściekły pies z pianą na pysku na mnie ruszyłeś - w dodatku NICZEGO nie rozumiejąc z poprzednio toczonej mojej polemiki z "gregorem" , do której podłączył się "ibiza" - błędnie odczytując treść mojej wypowiedzi do "gregora".
Kończę z tobą dialogi, bo za cienki na odcinku rozumu jesteś na to ,abym cię zaszczycał odpowiedziami!
mysia pysia poszukiwała wczoraj rozpisu systemu na 20 liczb DL z gwarancją 4 przy 5.
tomcio1972>>> mysia pysia może także uderzać w trafienie 3/3 DL z kursem 550 w Fortunie - nadając 240 zakładów prostych po 3 skreślenia , czyli za 2 złx240=480zł , ponieważ 240 zakładów liczy sysytem skrócony mający minimalną gwarancję 1x"3" przy 5z20.Wtedy 550x2złx0,9=990zł czyli wygrana to 990zł-480zł=510zł i tę wygraną może przynieść także - choć już bez gwarancji - trafienie 4 lub 3 liczb.
Być może kogoś zainteresuje bezpłatny program "Biorytmix 4.52" do ściągniecia z netu ( jest wersja polska i angielska ) który ,jak nazwa wskazuje, wylicza biorytmy i może być ułatwi typowanie w najkorzystniejszych dniach , bo np. tomcio1972 chyba dziś nie ma najlepszego dnia i stąd te pomyłki...
Ale nieprawdopodobny przypadek!
Naprawdę jedynie żartobliwie napisałem poprzednio o złym dniu tomcia1972 , ale teraz (znając jego dzienną datę urodzenia podawaną na wielu forach ) - wrzuciłem to do tego programu "Biorytmix 4.52" i w komentarzu jest informacja , że osoba tego dnia urodzona może mieć dziś problemy z koncentracją...
Naprawdę jedynie żartobliwie napisałem poprzednio o złym dniu tomcia1972 , ale teraz (znając jego dzienną datę urodzenia podawaną na wielu forach ) - wrzuciłem to do tego programu "Biorytmix 4.52" i w komentarzu jest informacja , że osoba tego dnia urodzona może mieć dziś problemy z koncentracją...
Tak oto wyglądał mój wpis do ibizy , w którym go NIBY zaatakowałem , a tak de facto mu odpowiedziałem:
"44429. ibiza>>> już wiem gdzie pobłądziłeś:
przecież ja wyraźnie napisałem o cenie 3,30zł za system 2z12 mający 66 zakładów , czyli 66x0,05zł=3,30zł jako przykład tego ,że już nie trzeba nadawać go za 4 zł jak było to do niedawna , gdy należało płacić w pełnych zł , bez końcówek w groszach.
Natomiast dalsza część wpisu do gregora nie odnosi się już do tego sytemu 2z12 a do mojej odpowiedzi udzielonej dexsowi o systemie 3z6=20 zakładów po 15 gr, czyli 20x0,15=3zł.
Tak więc czytaj ibiza uważniej!
murphy 2009-03-29 (23:04)"
.......................................
Tak więc odwal się emeryt ode mnie i ma pytanie do Admina: czy na tym forum obowiązuje jeszcze regulamin???
Bo różne obszczymurki jak "emeryt" tu się coraz ostrzej produkują a reakcji Admina jakoś trudno się dopatrzeć.Chyba że już TOTALNIE położyłeś PASKO lachę na to forum multipasko.pl, bo do tej pory robiłeś to jedynie na 1/2 gwizdka...a teraz chyba przeszedłeś do wiosennej ofensywy!
"44429. ibiza>>> już wiem gdzie pobłądziłeś:
przecież ja wyraźnie napisałem o cenie 3,30zł za system 2z12 mający 66 zakładów , czyli 66x0,05zł=3,30zł jako przykład tego ,że już nie trzeba nadawać go za 4 zł jak było to do niedawna , gdy należało płacić w pełnych zł , bez końcówek w groszach.
Natomiast dalsza część wpisu do gregora nie odnosi się już do tego sytemu 2z12 a do mojej odpowiedzi udzielonej dexsowi o systemie 3z6=20 zakładów po 15 gr, czyli 20x0,15=3zł.
Tak więc czytaj ibiza uważniej!
murphy 2009-03-29 (23:04)"
.......................................
Tak więc odwal się emeryt ode mnie i ma pytanie do Admina: czy na tym forum obowiązuje jeszcze regulamin???
Bo różne obszczymurki jak "emeryt" tu się coraz ostrzej produkują a reakcji Admina jakoś trudno się dopatrzeć.Chyba że już TOTALNIE położyłeś PASKO lachę na to forum multipasko.pl, bo do tej pory robiłeś to jedynie na 1/2 gwizdka...a teraz chyba przeszedłeś do wiosennej ofensywy!
Popierać to ty możesz Tuska lub Kaczora - a na tym forum to się synku zajmij UWAŻNYM CZYTANIEM nim coś napiszesz , bo twój wpis wynikający z błędnego zrozumienia mojej z gregorem dyskusji stał się zarzewiem wpisów następnego durnia , czyli "emeryta".
Tak więc "ibiza": trochę rozwagi , bo to ty ten kamyk swoim bezpodstawnym wpisem potoczyłeś!
Tak więc "ibiza": trochę rozwagi , bo to ty ten kamyk swoim bezpodstawnym wpisem potoczyłeś!
emeryt>>> czy ty naprawdę nie rozumiesz , że na każdym NIORMALNYM forum mającym NORMALNĄ administrację , wyleciałbyś natychmiast na swój zbity chamski ryj za taki wpis skierowany do innego użytkownika forum ja za ten jaki do mnie skierowałeś:
" 44439. murphy - ibiza dobrze pisał, ale ty o Toruniu, a on o piernikach w Toruniu, spiłeś się, czy masz rozumek jak Boruc ?
emeryt 2009-03-30 (00:47)" .
..................................
Twoje szczęście na tym forum polega na tym , że jego Admin dość dawno utracił już kontrolę nad tym co tu się wyprawia i dlatego tylko możesz tu jeszcze egzystować zamiast już dawno - w trosce o wizurenek forum - być na śmietniku!!!
" 44439. murphy - ibiza dobrze pisał, ale ty o Toruniu, a on o piernikach w Toruniu, spiłeś się, czy masz rozumek jak Boruc ?
emeryt 2009-03-30 (00:47)" .
..................................
Twoje szczęście na tym forum polega na tym , że jego Admin dość dawno utracił już kontrolę nad tym co tu się wyprawia i dlatego tylko możesz tu jeszcze egzystować zamiast już dawno - w trosce o wizurenek forum - być na śmietniku!!!
Podróbki na forum multipasko.pl kwitną nadal!Ale NIKT starego wróbla nie nabierze na KOŃskie łajno...
Maniekg>>> jesteś dla mnie super typerem i strategiem , bo tylko ktoś nieprzeciętny mógł tak wszystko to z losowaniami przewidzieć i poukładać z tymi progami , aby cały ten przepiękny numer wypalił akurat na PRIMA APRILIS.Szacunek!
ha,ha,ha,ha
ha,ha,ha,ha
MaksiuGdańsk>>>> witaj na multipasko.pl , ale na czacie nie oczekuj spełnienia się Twoich oczekiwań.Naprawdę ciekawe rzeczy znajdziesz dopiero na forum - i to tylko w zaledwie kilku wątkach....
Pzdr.
Pzdr.
Allan >>> wykazujesz wielką naiwność!
Tu mamy klasyczny przypadek odwrotnie proporcjonalnego rozwoju niewątpliwego talentu informatycznego u PASKO , który dla mnie humanisty jest na tym polu ( a patrząc na owoce jego pracy ) po prostu geniuszem - z zupełnie odstającym od tego brakiem rozwoju w kategoriach osobowościowych , czego tylko na jego młody wiek składać już niestety nie można!
Wg mnie - a wolno mi jest mieć swoje zdanie - to forum i jego rozwój przerosło i wciąż coraz mocniej przerasta PASKO - informatyka , z niezbędnym tu podejściem jako administratora i menażera , który by to wszystko ku dobremu prowadził...
Powiem tak: bez zatrudnienia życiowo doświadczonych ludzi w roli moderatorów potrafiajacych obiektywnie i na bazie niezbędnego bagażu osobistych doświadczeń rozstrzygać a nawet zażegnywać spory i konflikty - źle widzę ( choć bardzo dobrze życzę! ) przyszłość tego wciąż najlepszego w Polsce forum o tematyce gier.
W wojskowych sądach obowiazuje zasada , że sędzia nie może być w stopniu niższym niż podsądny - a tu mieliśmy przypadki , iż sierżant osądzał kapitana....a to jest po prostu niedopuszczalne!
Pzdr.
Tu mamy klasyczny przypadek odwrotnie proporcjonalnego rozwoju niewątpliwego talentu informatycznego u PASKO , który dla mnie humanisty jest na tym polu ( a patrząc na owoce jego pracy ) po prostu geniuszem - z zupełnie odstającym od tego brakiem rozwoju w kategoriach osobowościowych , czego tylko na jego młody wiek składać już niestety nie można!
Wg mnie - a wolno mi jest mieć swoje zdanie - to forum i jego rozwój przerosło i wciąż coraz mocniej przerasta PASKO - informatyka , z niezbędnym tu podejściem jako administratora i menażera , który by to wszystko ku dobremu prowadził...
Powiem tak: bez zatrudnienia życiowo doświadczonych ludzi w roli moderatorów potrafiajacych obiektywnie i na bazie niezbędnego bagażu osobistych doświadczeń rozstrzygać a nawet zażegnywać spory i konflikty - źle widzę ( choć bardzo dobrze życzę! ) przyszłość tego wciąż najlepszego w Polsce forum o tematyce gier.
W wojskowych sądach obowiazuje zasada , że sędzia nie może być w stopniu niższym niż podsądny - a tu mieliśmy przypadki , iż sierżant osądzał kapitana....a to jest po prostu niedopuszczalne!
Pzdr.
Jakiś czas temu kolega "bycy" poruszył tu sprawę gry w Fortunie w formule zakładu o nazwie BEZPIECZNY , gdzie przy 1 błędzie na naszym kuponie dostajemy od firmy naszą stawkę powiększoną 9 razy wg wzoru:
stawka x 10 x 0,9.
Obmyśliłem taką koncepcję gry dla zakładów typu BEZPIECZNY , która to koncepcja powinna zainteresować osoby grające na zdarzenia sportowe...
Gramy na 2 grupy po 8 zdarzeń z kursami od 1.95 w każdej grupie ( zdarzenie to nie zawsze 1 mecz a czasem "sklejka" z 2 meczy ) w rozpisie na 14 zakładów po 4 zdarzenia , z gwarancją "czwórki" , czyli 1 zakładu przy trafieniu 5z8 zdarzeń , tak więc możemy popełnić 3 błędy.
Grupa A
1-2-3-4
1-2-5-6
1-2-7-8
1-3-5-7
1-3-6-8
1-4-5-8
1-4-6-7
2-3-5-8
2-3-6-7
2-4-5-7
2-4-6-8
3-4-5-6
3-4-7-8
5-6-7-8
W identyczny sposób rozpisujemy 8 następnych zdarzeń z grupy B i też uzyskujemy 14 zakładów z identycznymi gwarancjami "czwórki" przy trafieniu 5z8 zakładów - czyli też możemy popełnić tu 3 błędy.
Tak więc mając dwie grupy po 14 zakładów - łączymy je teraz z sobą w 14x14=196 zakładów po 8 skreśleń.
Kurs 1.95 jaki mamy w każdej pozycji sprawi , że AKO każdej ze 196 linii będzie spełniał wymóg nadania tych 196 kuponów jako BEZPIECZNE , gdyż będzie to kurs ponad 200 ( 1.95^8=209) .
Przy spełnieniu warunku trafienia w każdej z grup po 5z8 zdarzeń mamy na 100% jeden wygrany kupon z 8 trafieniami z AKO brutto 209 , oraz 12 kuponów z trafioną "7" , czyli z tym 1 błędem potrzebnym do wygrania kuponu BEZPIECZNY.
Tak więc naszą wygraną będzie stanowiło ( przy minimalnej stawce za zakład prosty 2zł ) :
a/ 209x2złx0,9=376,2zł
b/ 12x2złx10x0,9=216zł
.................RAZEM:592,2zł a koszt nadania 196 kuponów to 196x2zł=392zł
Tak więc zysk netto to 200zł.
Powyższe wyliczenie oparłem o trafienia w obu grupach liczących po 8 zdarzeń - po 5 z nich, czyli dopuszczając po 3 błędy w każdej z nich.Oczywiście przy wejściu choćby z jednej z grup 6 zdarzeń znacznie podniesie to wygraną.
Trafienie zaś tylko 4z8 zdarzeń nie pozbawia nas całkowicie szans na wygraną , gdyż zachowujemy wtedy jeszcze 20% na wygraną...
stawka x 10 x 0,9.
Obmyśliłem taką koncepcję gry dla zakładów typu BEZPIECZNY , która to koncepcja powinna zainteresować osoby grające na zdarzenia sportowe...
Gramy na 2 grupy po 8 zdarzeń z kursami od 1.95 w każdej grupie ( zdarzenie to nie zawsze 1 mecz a czasem "sklejka" z 2 meczy ) w rozpisie na 14 zakładów po 4 zdarzenia , z gwarancją "czwórki" , czyli 1 zakładu przy trafieniu 5z8 zdarzeń , tak więc możemy popełnić 3 błędy.
Grupa A
1-2-3-4
1-2-5-6
1-2-7-8
1-3-5-7
1-3-6-8
1-4-5-8
1-4-6-7
2-3-5-8
2-3-6-7
2-4-5-7
2-4-6-8
3-4-5-6
3-4-7-8
5-6-7-8
W identyczny sposób rozpisujemy 8 następnych zdarzeń z grupy B i też uzyskujemy 14 zakładów z identycznymi gwarancjami "czwórki" przy trafieniu 5z8 zakładów - czyli też możemy popełnić tu 3 błędy.
Tak więc mając dwie grupy po 14 zakładów - łączymy je teraz z sobą w 14x14=196 zakładów po 8 skreśleń.
Kurs 1.95 jaki mamy w każdej pozycji sprawi , że AKO każdej ze 196 linii będzie spełniał wymóg nadania tych 196 kuponów jako BEZPIECZNE , gdyż będzie to kurs ponad 200 ( 1.95^8=209) .
Przy spełnieniu warunku trafienia w każdej z grup po 5z8 zdarzeń mamy na 100% jeden wygrany kupon z 8 trafieniami z AKO brutto 209 , oraz 12 kuponów z trafioną "7" , czyli z tym 1 błędem potrzebnym do wygrania kuponu BEZPIECZNY.
Tak więc naszą wygraną będzie stanowiło ( przy minimalnej stawce za zakład prosty 2zł ) :
a/ 209x2złx0,9=376,2zł
b/ 12x2złx10x0,9=216zł
.................RAZEM:592,2zł a koszt nadania 196 kuponów to 196x2zł=392zł
Tak więc zysk netto to 200zł.
Powyższe wyliczenie oparłem o trafienia w obu grupach liczących po 8 zdarzeń - po 5 z nich, czyli dopuszczając po 3 błędy w każdej z nich.Oczywiście przy wejściu choćby z jednej z grup 6 zdarzeń znacznie podniesie to wygraną.
Trafienie zaś tylko 4z8 zdarzeń nie pozbawia nas całkowicie szans na wygraną , gdyż zachowujemy wtedy jeszcze 20% na wygraną...
guciancia>>> witaj na pokładzie w klubie rodziców dzieci spod znaku Barana! Mój pierworodny urodził się 21.marca w 1.dzień wiosny.Pzdr.
brazil>>> czy podany Ci a znaleziony w necie namiar na kolekturę Milenium jest ok , tzn. czy ona tam na Koszykowej/Pięknej funkcjonuje?
west36>>> na każdym dużym forum poświęconym zakładom sportowym są odzielne wątki poświęcone każdemu bukowi i w tych wątkach osoby tam grające dzielą się swoimi praktycznymi spostrzeżeniami i uwagami o tym buku.
Wejdź choćby na mecz.pl
Wejdź choćby na mecz.pl
Na przykładzie kursu 55 za trafienie 2/2 DL w Fortunie - czyli przy stawce 2zł wygrana to:
55x2złx0,9=99zł netto , podam możliwą strategię gry na 15 liczb DL systemem skróconym w rozpisie na 2 liczby w zakładzie , na 49 zakładów z gwarancją "2" przy trafieniu 3z15 liczb.
Koszt nadania 49 zakładów prostych tego systemu to 49x2zł=98zł i to oddaje asekuracyjny charakter takiej gry , która przy trafieniu 3z15 liczb DL w sposób gwarantowany oddaje poniesiony nakład ( choć są duże szanse na wygranie "2" już przy trafieniu 2z15 ) a ew.zysk uzyskamy dopiero albo przy 2x"2" z trafienia 3z15 ( też są na to duże szanse ) lub z wyższych trafień typu np. 4z15 liczb.
Oto ten rozpis na 49 zakładów:
1 4
1 5
1 7
1 9
1 12
1 14
1 15
2 3
2 6
2 8
2 10
2 11
2 13
3 6
3 8
3 10
3 11
3 13
4 5
4 7
4 9
4 12
4 14
4 15
5 7
5 9
5 12
5 14
5 15
6 8
6 10
6 11
6 13
7 9
7 12
7 14
7 15
8 10
8 11
8 13
9 12
9 14
9 15
10 11
10 13
11 13
12 14
12 15
14 15
Oczywiście można na bazie tego systemu budować i inne koncepcje w odniesieniu do innych gier a nawet zakładów na zdarzenia sportowe , np. na dokładne wyniki meczy ( correct score ) z kursami rzędu 6-7-8 lub też do istniejącej w Fortunie , a tu dotąd nie opisywanej przez kogoś tak grającego grze na liczby świata , z prawem wyboru wyłącznie tylko po 1 liczbie z każdej z istniejących w Fortunie 33 gier losowych , a wygrana to wtedy AKO z iloczynów kursów użytych liczb.
55x2złx0,9=99zł netto , podam możliwą strategię gry na 15 liczb DL systemem skróconym w rozpisie na 2 liczby w zakładzie , na 49 zakładów z gwarancją "2" przy trafieniu 3z15 liczb.
Koszt nadania 49 zakładów prostych tego systemu to 49x2zł=98zł i to oddaje asekuracyjny charakter takiej gry , która przy trafieniu 3z15 liczb DL w sposób gwarantowany oddaje poniesiony nakład ( choć są duże szanse na wygranie "2" już przy trafieniu 2z15 ) a ew.zysk uzyskamy dopiero albo przy 2x"2" z trafienia 3z15 ( też są na to duże szanse ) lub z wyższych trafień typu np. 4z15 liczb.
Oto ten rozpis na 49 zakładów:
1 4
1 5
1 7
1 9
1 12
1 14
1 15
2 3
2 6
2 8
2 10
2 11
2 13
3 6
3 8
3 10
3 11
3 13
4 5
4 7
4 9
4 12
4 14
4 15
5 7
5 9
5 12
5 14
5 15
6 8
6 10
6 11
6 13
7 9
7 12
7 14
7 15
8 10
8 11
8 13
9 12
9 14
9 15
10 11
10 13
11 13
12 14
12 15
14 15
Oczywiście można na bazie tego systemu budować i inne koncepcje w odniesieniu do innych gier a nawet zakładów na zdarzenia sportowe , np. na dokładne wyniki meczy ( correct score ) z kursami rzędu 6-7-8 lub też do istniejącej w Fortunie , a tu dotąd nie opisywanej przez kogoś tak grającego grze na liczby świata , z prawem wyboru wyłącznie tylko po 1 liczbie z każdej z istniejących w Fortunie 33 gier losowych , a wygrana to wtedy AKO z iloczynów kursów użytych liczb.
lamictal>>> nie zajmuję się żadnymi wynalazkami w rodzaju przez Ciebie podanymi , ani typu "magiczne kwadraty" czy inne "piramidki" - a jedynie GWARANCYJNYMI systemami skróconymi...
Pzdr.
Pzdr.
lamictal>>> oto system na 15 liczb z gwarancją 4/4 przy trafieniu 6z15 liczb , w rozpisie po 4 skreślenia ( liczby ) na 161 zakładów prostych:
01 02 03 07
01 02 03 09
01 02 03 11
01 02 03 13
01 02 05 14
01 02 06 12
01 02 08 12
01 02 14 15
01 03 05 14
01 03 06 12
01 03 08 12
01 03 14 15
01 04 05 12
01 04 06 14
01 04 07 10
01 04 08 14
01 04 09 10
01 04 10 11
01 04 10 13
01 04 12 15
01 05 07 15
01 05 09 15
01 05 10 12
01 05 11 15
01 05 13 15
01 06 07 08
01 06 08 09
01 06 08 11
01 06 08 13
01 06 10 14
01 07 09 12
01 07 09 14
01 07 11 12
01 07 11 14
01 07 12 13
01 07 13 14
01 08 10 14
01 09 11 12
01 09 11 14
01 09 12 13
01 09 13 14
01 10 12 15
01 11 12 13
01 11 13 14
02 03 04 10
02 03 05 15
02 03 06 08
02 03 07 12
02 03 07 14
02 03 09 12
02 03 09 14
02 03 11 12
02 03 11 14
02 03 12 13
02 03 13 14
02 04 05 06
02 04 05 08
02 04 06 15
02 04 07 09
02 04 08 15
02 04 11 13
02 04 12 14
02 05 06 10
02 05 07 13
02 05 08 10
02 05 09 11
02 06 07 11
02 06 09 13
02 06 10 15
02 07 08 11
02 07 09 10
02 07 13 15
02 08 09 13
02 08 10 15
02 09 11 15
02 10 11 13
02 10 12 14
03 04 05 06
03 04 05 08
03 04 06 15
03 04 07 09
03 04 08 15
03 04 11 13
03 04 12 14
03 05 06 10
03 05 07 13
03 05 08 10
03 05 09 11
03 06 07 11
03 06 09 13
03 06 10 15
03 07 08 11
03 07 09 10
03 07 13 15
03 08 09 13
03 08 10 15
03 09 11 15
03 10 11 13
03 10 12 14
04 05 07 11
04 05 09 13
04 05 10 15
04 06 07 13
04 06 08 10
04 06 09 11
04 07 08 13
04 07 10 12
04 07 10 14
04 07 11 15
04 08 09 11
04 09 10 12
04 09 10 14
04 09 13 15
04 10 11 12
04 10 11 14
04 10 12 13
04 10 13 14
05 06 07 09
05 06 08 15
05 06 11 13
05 06 12 14
05 07 08 09
05 07 10 11
05 07 12 15
05 07 14 15
05 08 11 13
05 08 12 14
05 09 10 13
05 09 12 15
05 09 14 15
05 11 12 15
05 11 14 15
05 12 13 15
05 13 14 15
06 07 08 12
06 07 08 14
06 07 09 15
06 07 10 13
06 08 09 12
06 08 09 14
06 08 11 12
06 08 11 14
06 08 12 13
06 08 13 14
06 09 10 11
06 11 13 15
06 12 14 15
07 08 09 15
07 08 10 13
07 09 11 13
07 09 12 14
07 10 11 15
07 11 12 14
07 12 13 14
08 09 10 11
08 11 13 15
08 12 14 15
09 10 13 15
09 11 12 14
09 12 13 14
11 12 13 14
Pzdr.
01 02 03 07
01 02 03 09
01 02 03 11
01 02 03 13
01 02 05 14
01 02 06 12
01 02 08 12
01 02 14 15
01 03 05 14
01 03 06 12
01 03 08 12
01 03 14 15
01 04 05 12
01 04 06 14
01 04 07 10
01 04 08 14
01 04 09 10
01 04 10 11
01 04 10 13
01 04 12 15
01 05 07 15
01 05 09 15
01 05 10 12
01 05 11 15
01 05 13 15
01 06 07 08
01 06 08 09
01 06 08 11
01 06 08 13
01 06 10 14
01 07 09 12
01 07 09 14
01 07 11 12
01 07 11 14
01 07 12 13
01 07 13 14
01 08 10 14
01 09 11 12
01 09 11 14
01 09 12 13
01 09 13 14
01 10 12 15
01 11 12 13
01 11 13 14
02 03 04 10
02 03 05 15
02 03 06 08
02 03 07 12
02 03 07 14
02 03 09 12
02 03 09 14
02 03 11 12
02 03 11 14
02 03 12 13
02 03 13 14
02 04 05 06
02 04 05 08
02 04 06 15
02 04 07 09
02 04 08 15
02 04 11 13
02 04 12 14
02 05 06 10
02 05 07 13
02 05 08 10
02 05 09 11
02 06 07 11
02 06 09 13
02 06 10 15
02 07 08 11
02 07 09 10
02 07 13 15
02 08 09 13
02 08 10 15
02 09 11 15
02 10 11 13
02 10 12 14
03 04 05 06
03 04 05 08
03 04 06 15
03 04 07 09
03 04 08 15
03 04 11 13
03 04 12 14
03 05 06 10
03 05 07 13
03 05 08 10
03 05 09 11
03 06 07 11
03 06 09 13
03 06 10 15
03 07 08 11
03 07 09 10
03 07 13 15
03 08 09 13
03 08 10 15
03 09 11 15
03 10 11 13
03 10 12 14
04 05 07 11
04 05 09 13
04 05 10 15
04 06 07 13
04 06 08 10
04 06 09 11
04 07 08 13
04 07 10 12
04 07 10 14
04 07 11 15
04 08 09 11
04 09 10 12
04 09 10 14
04 09 13 15
04 10 11 12
04 10 11 14
04 10 12 13
04 10 13 14
05 06 07 09
05 06 08 15
05 06 11 13
05 06 12 14
05 07 08 09
05 07 10 11
05 07 12 15
05 07 14 15
05 08 11 13
05 08 12 14
05 09 10 13
05 09 12 15
05 09 14 15
05 11 12 15
05 11 14 15
05 12 13 15
05 13 14 15
06 07 08 12
06 07 08 14
06 07 09 15
06 07 10 13
06 08 09 12
06 08 09 14
06 08 11 12
06 08 11 14
06 08 12 13
06 08 13 14
06 09 10 11
06 11 13 15
06 12 14 15
07 08 09 15
07 08 10 13
07 09 11 13
07 09 12 14
07 10 11 15
07 11 12 14
07 12 13 14
08 09 10 11
08 11 13 15
08 12 14 15
09 10 13 15
09 11 12 14
09 12 13 14
11 12 13 14
Pzdr.
lamictal>>> dziś nie ma losowania DL!
Koszt nadania w/w systemu to 161x2zł=322zł a kurs w Fortunie za 4/4 to 7000 , czyli trafiając 4/4 ( możliwe także już przy trafieniu 4 czy 5 liczb ) wygrana to 7000x2złx0,9=12600zł minus 10% na podatek od wygranych over 2280zł.
Obyś musiał go płacić :)
Koszt nadania w/w systemu to 161x2zł=322zł a kurs w Fortunie za 4/4 to 7000 , czyli trafiając 4/4 ( możliwe także już przy trafieniu 4 czy 5 liczb ) wygrana to 7000x2złx0,9=12600zł minus 10% na podatek od wygranych over 2280zł.
Obyś musiał go płacić :)
lamictal>>> a może chcesz nieco inaczej podejść do tego systemu na 15 liczb?
Bo można ew. i tak , że zagrać to systemem skróconym po 5 skreśleń ( liczb ) z gwarancją 4 przy 6z15 , w rozpisie na 46 zakładów:
1 2 3 5 9
1 2 4 6 13
1 2 10 12 14
1 3 4 6 12
1 3 7 14 15
1 3 8 11 14
1 4 5 10 11
1 4 7 9 10
1 5 6 10 15
1 5 7 8 13
1 5 9 13 14
1 6 8 9 10
1 7 11 12 13
1 8 12 13 15
1 9 11 13 15
2 3 7 8 10
2 3 10 11 15
2 3 12 13 14
2 4 5 12 15
2 4 7 11 15
2 4 9 11 12
2 5 6 11 12
2 5 7 8 14
2 5 9 10 13
2 6 8 11 15
2 6 9 12 15
3 4 5 11 13
3 4 6 10 14
3 4 7 9 13
3 4 8 10 15
3 5 6 13 15
3 5 9 10 12
3 6 7 10 11
3 6 8 9 13
4 5 6 7 8
4 6 9 14 15
4 6 10 12 13
4 7 8 12 14
4 8 9 14 15
5 7 8 9 12
5 11 12 14 15
6 7 8 12 14
6 7 9 11 14
7 8 9 11 15
7 10 13 14 15
8 10 11 13 14
a następnie każdą linię w/w rozpisu zagrać systemem pełnym 4z5 ze stawką 0,20zł czyli za 5x0,20zł=1zł.
Koszt nadania systemu to więc 46zł a wygrana za 4/4 to 7000x0,20złx0,9=1260zł.
Przy tej wygranej i koszcie 46zł masz 27 losowań ( 1260:46=27,39 ) na to trafienie 4/4 , aby nie przegrać przy takiej grze ani 1zł...
Bo można ew. i tak , że zagrać to systemem skróconym po 5 skreśleń ( liczb ) z gwarancją 4 przy 6z15 , w rozpisie na 46 zakładów:
1 2 3 5 9
1 2 4 6 13
1 2 10 12 14
1 3 4 6 12
1 3 7 14 15
1 3 8 11 14
1 4 5 10 11
1 4 7 9 10
1 5 6 10 15
1 5 7 8 13
1 5 9 13 14
1 6 8 9 10
1 7 11 12 13
1 8 12 13 15
1 9 11 13 15
2 3 7 8 10
2 3 10 11 15
2 3 12 13 14
2 4 5 12 15
2 4 7 11 15
2 4 9 11 12
2 5 6 11 12
2 5 7 8 14
2 5 9 10 13
2 6 8 11 15
2 6 9 12 15
3 4 5 11 13
3 4 6 10 14
3 4 7 9 13
3 4 8 10 15
3 5 6 13 15
3 5 9 10 12
3 6 7 10 11
3 6 8 9 13
4 5 6 7 8
4 6 9 14 15
4 6 10 12 13
4 7 8 12 14
4 8 9 14 15
5 7 8 9 12
5 11 12 14 15
6 7 8 12 14
6 7 9 11 14
7 8 9 11 15
7 10 13 14 15
8 10 11 13 14
a następnie każdą linię w/w rozpisu zagrać systemem pełnym 4z5 ze stawką 0,20zł czyli za 5x0,20zł=1zł.
Koszt nadania systemu to więc 46zł a wygrana za 4/4 to 7000x0,20złx0,9=1260zł.
Przy tej wygranej i koszcie 46zł masz 27 losowań ( 1260:46=27,39 ) na to trafienie 4/4 , aby nie przegrać przy takiej grze ani 1zł...
tomcio1972>>> widzę , że nadal masz kłopoty z koncentracją :) ponieważ lamictal jasno napisał:
"44773. murphy
możesz wsadzić jakiś skrócony na 4z15 DL do gry w fortunie??
lamictal 2009-04-01 (11:32) "
i właśnie dlatego ,że tylko o Fortunie napisał to i dostał wyliczenia z Fortuny a nie z STSu...
Pzdr.
"44773. murphy
możesz wsadzić jakiś skrócony na 4z15 DL do gry w fortunie??
lamictal 2009-04-01 (11:32) "
i właśnie dlatego ,że tylko o Fortunie napisał to i dostał wyliczenia z Fortuny a nie z STSu...
Pzdr.
tomcio1972>>> wieki całe nie byłem w STSie , więc napisz mi proszę czy zakłady proste można tam nadawać już teraz od 1zł??? Bo to ,że cena systemu może zaczynać się od 1zł to już wiem, ale potwierdz tę cenę 1zł w odniesieniu do zakładu prostego, ok?
fisz>>> system 3z5 to inaczej mówiąc wszystkie kombinacje po 3 liczby z 5 , czyli jest takich 10 kombinacji.
Natomiast nie wiem w którą z 33 dostępnych w Fortunie gier losowych chcesz zagrać - więc nic o wygranych nie napiszę.Wejdź na ich stronę www.efortuna.pl i w zakładce liczby świata wszystko znajdziesz.
Natomiast nie wiem w którą z 33 dostępnych w Fortunie gier losowych chcesz zagrać - więc nic o wygranych nie napiszę.Wejdź na ich stronę www.efortuna.pl i w zakładce liczby świata wszystko znajdziesz.
fisz>>> dlatego nadajesz w systemie PEŁNYM aby dowolne 3 liczby się z sobą połączyły...Wzór na wysokość wygranej to:
kurs*stawka*0,9( podatek obrotowy).
Tak więc grając np. system 3z5=10 za 10zł , czyli za 1zł za każdą możliwą kombinację , ta wygrana to wobec kursu za 3/3 ML wynoszącego w Fortunie 50 to 50*1zł*0,9=45zł.
kurs*stawka*0,9( podatek obrotowy).
Tak więc grając np. system 3z5=10 za 10zł , czyli za 1zł za każdą możliwą kombinację , ta wygrana to wobec kursu za 3/3 ML wynoszącego w Fortunie 50 to 50*1zł*0,9=45zł.
tomcio1972>>> tak tytułem informacji: na stronie STSu w ich REGULAMINIE nadal jest 2zł jako minimalna cena nadania kuponu prostego.Ciekawe kiedy to zmienią...
lamictal>>> rozważ też przy tej swojej grze na 4z15 liczb DL użycie takiego systemu:
Oto system skrócony na 15 liczb , rozpisany na 117 zakładów po 6 skreśleń , z gwarancją "czwórki" przy trafieniu 4 liczb:
3 5 7 8 11 12
1 6 9 10 12 13
1 5 7 9 10 13
1 4 8 9 12 15
5 6 8 10 13 14
3 4 5 8 9 14
1 7 8 9 11 13
2 4 5 10 11 13
1 4 5 9 11 12
2 3 4 7 8 15
1 2 6 8 10 15
1 7 8 10 13 14
1 2 4 9 12 14
3 4 5 7 11 14
4 5 6 8 11 15
1 3 4 6 12 13
1 2 5 9 14 15
1 2 3 6 9 14
2 5 10 12 14 15
4 6 7 10 12 13
2 4 7 12 13 14
4 7 8 9 10 11
1 4 6 7 8 14
3 4 6 8 10 12
6 8 9 12 14 15
2 3 6 7 13 14
3 5 6 10 14 15
4 7 11 12 13 15
1 5 7 8 12 14
1 2 3 4 13 15
1 3 6 9 11 15
1 4 10 11 14 15
1 3 4 5 13 14
1 4 6 7 9 13
2 6 7 9 10 15
1 2 7 11 12 15
4 7 9 10 14 15
2 3 4 5 10 15
1 6 12 13 14 15
6 7 8 9 10 11
2 3 7 9 10 12
2 7 9 11 13 14
3 4 5 6 12 15
2 4 5 6 14 15
4 5 6 9 13 15
6 7 11 12 14 15
5 6 7 9 10 14
2 7 8 10 11 14
3 6 7 8 13 15
1 3 7 8 14 15
3 5 7 8 10 15
5 9 11 12 13 14
1 5 6 10 11 14
1 2 8 9 10 11
8 9 10 11 13 14
2 3 6 8 12 15
3 8 10 12 13 14
2 3 5 6 12 14
5 7 10 11 12 15
1 2 3 5 7 11
1 3 5 10 12 15
2 5 7 13 14 15
2 4 6 8 9 13
1 5 7 9 11 14
1 5 8 11 13 15
3 7 9 11 12 15
1 4 5 6 7 15
3 8 9 10 11 15
2 8 9 12 13 15
3 5 7 8 9 12
1 2 8 11 13 14
1 6 8 11 12 13
1 3 4 9 10 13
2 4 5 7 9 10
1 4 7 10 12 13
2 3 4 12 14 15
5 7 8 9 12 15
2 3 5 8 9 13
4 6 9 11 13 14
1 2 4 5 8 10
1 2 9 10 13 14
3 5 10 12 13 15
3 5 9 10 11 15
4 5 6 10 12 14
1 2 4 6 7 11
1 3 6 7 9 12
2 5 6 7 8 12
3 5 6 7 11 13
1 3 10 11 12 14
3 9 11 13 14 15
1 2 7 8 9 14
2 5 6 9 11 12
2 3 4 9 11 15
7 8 10 11 12 15
5 8 9 10 11 12
2 3 10 11 12 13
4 8 10 13 14 15
1 3 4 8 11 13
2 4 8 11 12 14
3 4 6 9 10 13
4 5 7 8 12 13
1 3 5 6 8 9
2 6 10 11 13 15
3 7 9 10 12 14
1 2 3 8 10 12
4 6 9 10 12 15
1 3 4 6 7 10
1 2 7 8 10 13
2 3 4 6 10 14
1 3 7 10 11 13
3 4 6 10 11 12
2 5 8 11 14 15
2 4 5 6 10 12
3 4 7 9 12 13
1 2 5 6 12 13
1 7 9 10 13 15
2 3 6 8 11 14
Następnie te 117 linii nadajemy jako oddzielne zakłady w systemie pełnym 4z6=15.Przy cenie 1zł ( stawka to 1zł:15=0,066zł ) koszt nadania to 117*1zł=117zł a wygrana za 4/4 to 7000*0,066zł*0,9=415,80zł czyli zysk netto to 415,80-117=298,80zł.
Pzdr.
Oto system skrócony na 15 liczb , rozpisany na 117 zakładów po 6 skreśleń , z gwarancją "czwórki" przy trafieniu 4 liczb:
3 5 7 8 11 12
1 6 9 10 12 13
1 5 7 9 10 13
1 4 8 9 12 15
5 6 8 10 13 14
3 4 5 8 9 14
1 7 8 9 11 13
2 4 5 10 11 13
1 4 5 9 11 12
2 3 4 7 8 15
1 2 6 8 10 15
1 7 8 10 13 14
1 2 4 9 12 14
3 4 5 7 11 14
4 5 6 8 11 15
1 3 4 6 12 13
1 2 5 9 14 15
1 2 3 6 9 14
2 5 10 12 14 15
4 6 7 10 12 13
2 4 7 12 13 14
4 7 8 9 10 11
1 4 6 7 8 14
3 4 6 8 10 12
6 8 9 12 14 15
2 3 6 7 13 14
3 5 6 10 14 15
4 7 11 12 13 15
1 5 7 8 12 14
1 2 3 4 13 15
1 3 6 9 11 15
1 4 10 11 14 15
1 3 4 5 13 14
1 4 6 7 9 13
2 6 7 9 10 15
1 2 7 11 12 15
4 7 9 10 14 15
2 3 4 5 10 15
1 6 12 13 14 15
6 7 8 9 10 11
2 3 7 9 10 12
2 7 9 11 13 14
3 4 5 6 12 15
2 4 5 6 14 15
4 5 6 9 13 15
6 7 11 12 14 15
5 6 7 9 10 14
2 7 8 10 11 14
3 6 7 8 13 15
1 3 7 8 14 15
3 5 7 8 10 15
5 9 11 12 13 14
1 5 6 10 11 14
1 2 8 9 10 11
8 9 10 11 13 14
2 3 6 8 12 15
3 8 10 12 13 14
2 3 5 6 12 14
5 7 10 11 12 15
1 2 3 5 7 11
1 3 5 10 12 15
2 5 7 13 14 15
2 4 6 8 9 13
1 5 7 9 11 14
1 5 8 11 13 15
3 7 9 11 12 15
1 4 5 6 7 15
3 8 9 10 11 15
2 8 9 12 13 15
3 5 7 8 9 12
1 2 8 11 13 14
1 6 8 11 12 13
1 3 4 9 10 13
2 4 5 7 9 10
1 4 7 10 12 13
2 3 4 12 14 15
5 7 8 9 12 15
2 3 5 8 9 13
4 6 9 11 13 14
1 2 4 5 8 10
1 2 9 10 13 14
3 5 10 12 13 15
3 5 9 10 11 15
4 5 6 10 12 14
1 2 4 6 7 11
1 3 6 7 9 12
2 5 6 7 8 12
3 5 6 7 11 13
1 3 10 11 12 14
3 9 11 13 14 15
1 2 7 8 9 14
2 5 6 9 11 12
2 3 4 9 11 15
7 8 10 11 12 15
5 8 9 10 11 12
2 3 10 11 12 13
4 8 10 13 14 15
1 3 4 8 11 13
2 4 8 11 12 14
3 4 6 9 10 13
4 5 7 8 12 13
1 3 5 6 8 9
2 6 10 11 13 15
3 7 9 10 12 14
1 2 3 8 10 12
4 6 9 10 12 15
1 3 4 6 7 10
1 2 7 8 10 13
2 3 4 6 10 14
1 3 7 10 11 13
3 4 6 10 11 12
2 5 8 11 14 15
2 4 5 6 10 12
3 4 7 9 12 13
1 2 5 6 12 13
1 7 9 10 13 15
2 3 6 8 11 14
Następnie te 117 linii nadajemy jako oddzielne zakłady w systemie pełnym 4z6=15.Przy cenie 1zł ( stawka to 1zł:15=0,066zł ) koszt nadania to 117*1zł=117zł a wygrana za 4/4 to 7000*0,066zł*0,9=415,80zł czyli zysk netto to 415,80-117=298,80zł.
Pzdr.
mysia pysia>>> może coś takiego:
System na 16 liczb z gwarancją 3 przy 6z16 , w rozpisie po 4 skreślenia ( liczby ) na 20 zakładów:
1 2 3 4
1 3 4 6
1 3 5 8
2 5 6 7
2 6 7 8
4 5 7 8
9 10 11 12
9 10 13 16
9 10 14 15
9 11 13 14
9 11 15 16
9 12 13 15
9 12 14 16
10 11 13 15
10 11 14 16
10 12 13 14
10 12 15 16
11 12 13 16
11 12 14 15
13 14 15 16
Przy grze w firmach bukmacherskich należy dla 100% gwarancji wygrania 3/3 zagrać każdą linię jako oddzielny system pełny 3z4=4
P.s: ewentualnie napisz na ile skreśleń potrzebujesz , tylko błagam nie pisz ile ma mieć zakładów , bo zwykle BARDZO SIĘ MYLISZ W DÓŁ...
Pzdr.
System na 16 liczb z gwarancją 3 przy 6z16 , w rozpisie po 4 skreślenia ( liczby ) na 20 zakładów:
1 2 3 4
1 3 4 6
1 3 5 8
2 5 6 7
2 6 7 8
4 5 7 8
9 10 11 12
9 10 13 16
9 10 14 15
9 11 13 14
9 11 15 16
9 12 13 15
9 12 14 16
10 11 13 15
10 11 14 16
10 12 13 14
10 12 15 16
11 12 13 16
11 12 14 15
13 14 15 16
Przy grze w firmach bukmacherskich należy dla 100% gwarancji wygrania 3/3 zagrać każdą linię jako oddzielny system pełny 3z4=4
P.s: ewentualnie napisz na ile skreśleń potrzebujesz , tylko błagam nie pisz ile ma mieć zakładów , bo zwykle BARDZO SIĘ MYLISZ W DÓŁ...
Pzdr.
gregor>>> wpisem 44467 odniosłem się później do tego , bo skoro było to 1,75zł to w grę mogły wchodzić tylko systemy mające 35 zakładów , czyli 3z7=35 lub 4z7=35 bo 35x0,05zł=1,75zł.
mysia pysia>>> system na 16 liczb z gwarancją 3 przy 4z16 w rozpisie po 5 skreśleń ( liczb ) i na 31 zakładów:
1 2 5 7 16
1 2 8 10 16
1 2 12 13 15
1 3 4 6 14
1 3 5 9 10
1 4 7 11 13
1 6 8 9 15
1 7 8 12 15
1 11 12 14 16
2 3 7 12 14
2 3 8 9 11
2 4 5 15 16
2 4 9 13 14
2 5 6 13 14
2 6 7 10 11
3 4 10 11 15
3 5 7 9 16
3 5 8 12 13
3 6 13 15 16
3 8 10 13 14
4 5 8 14 16
4 5 9 12 15
4 6 7 8 13
4 6 8 11 12
4 9 10 12 16
5 6 7 10 13
5 6 10 11 12
5 8 11 14 15
6 9 12 14 16
7 9 10 14 15
7 9 11 13 16
Pzdr.
1 2 5 7 16
1 2 8 10 16
1 2 12 13 15
1 3 4 6 14
1 3 5 9 10
1 4 7 11 13
1 6 8 9 15
1 7 8 12 15
1 11 12 14 16
2 3 7 12 14
2 3 8 9 11
2 4 5 15 16
2 4 9 13 14
2 5 6 13 14
2 6 7 10 11
3 4 10 11 15
3 5 7 9 16
3 5 8 12 13
3 6 13 15 16
3 8 10 13 14
4 5 8 14 16
4 5 9 12 15
4 6 7 8 13
4 6 8 11 12
4 9 10 12 16
5 6 7 10 13
5 6 10 11 12
5 8 11 14 15
6 9 12 14 16
7 9 10 14 15
7 9 11 13 16
Pzdr.
florian2>>> system 10z20 jak i wiele innych znajdziesz w bezpłatnych wersjach wielu programów dostępnych w necie np."MultiPairs2004" lub "Lotto2002".
mysia pysia>>> system na 16 liczb z gwarancją 3 przy 5z16 w rozpisie po 5 skreśleń na 14 zakładów:
1 2 5 6 13
1 3 5 10 14
1 4 7 8 12
1 9 11 15 16
2 3 4 5 11
2 7 12 14 15
2 8 9 10 16
3 5 8 13 15
3 6 7 9 12
3 6 7 12 16
4 5 6 10 15
4 9 13 14 16
5 6 8 11 14
7 10 11 12 13
Pzdr.
1 2 5 6 13
1 3 5 10 14
1 4 7 8 12
1 9 11 15 16
2 3 4 5 11
2 7 12 14 15
2 8 9 10 16
3 5 8 13 15
3 6 7 9 12
3 6 7 12 16
4 5 6 10 15
4 9 13 14 16
5 6 8 11 14
7 10 11 12 13
Pzdr.
florian2>>>> napisałem Ci nazwy bezpłatnych programów , które są do ściągnięcia z netu a znajdziesz je po wpisaniu ich nazwy do wyszukiwarki google dostępnej nawet bez wychodzenia z tej strony , bo masz ją w lewym górnym rogu strony pod nazwą:
WYSZUKIWARKA google.
Tego typu obliczenia ilości możliwych kombinacji wykonuje się wg tego schematu postępowania ( tu dla 10z20) :
20*19*18*17*16*15*14*13*12*11=N
1*2*3*4*5*6*7*8*9*10=Z
N:Z=K
Pzdr.
WYSZUKIWARKA google.
Tego typu obliczenia ilości możliwych kombinacji wykonuje się wg tego schematu postępowania ( tu dla 10z20) :
20*19*18*17*16*15*14*13*12*11=N
1*2*3*4*5*6*7*8*9*10=Z
N:Z=K
Pzdr.
mysia pysia>>>> system na 16 liczb z gwarancją 3 przy 6z16 w rozpisie po 5 skreśleń ( liczb ) na 10 zakładów:
01 02 06 12 15
01 03 07 09 11
01 04 13 14 16
01 05 08 10 13
02 03 09 11 13
02 04 05 08 10
03 06 09 11 15
04 05 07 12 13
06 07 14 15 16
08 10 12 14 16
Pzdr.
01 02 06 12 15
01 03 07 09 11
01 04 13 14 16
01 05 08 10 13
02 03 09 11 13
02 04 05 08 10
03 06 09 11 15
04 05 07 12 13
06 07 14 15 16
08 10 12 14 16
Pzdr.
mysia pysia>>> system na 16 liczb z gwarancją 3 przy 7z16 w rozpisie po 5 skreśleń ( liczb ) na 6 zakładów:
1 2 8 14 16
1 3 7 8 9
2 3 7 9 16
3 4 6 9 10
4 6 7 10 14
5 11 12 13 15
Pzdr.
1 2 8 14 16
1 3 7 8 9
2 3 7 9 16
3 4 6 9 10
4 6 7 10 14
5 11 12 13 15
Pzdr.
mysia pysia>>> Ty to masz nerwy ze stali!Jak można iść spać w trakcie meczu reprezentacji Polski oraz tuż przed losowaniem po podaniu tu swoich liczb i odstaniu swego w kolejce w Fortunie???
Na tym forum dotąd tylko jedna osoba pisała "progresi" - zamiast progresji.
Tą osobą był kogucik19 - a od dziś przybył jeszcze tak samo to piszący użytkownik "bankrut"...Zarówno jeden i drugi polegli w grze na 8-9 progów na abonament.Cóż za przedziwny zbieg okoliczności!
Tą osobą był kogucik19 - a od dziś przybył jeszcze tak samo to piszący użytkownik "bankrut"...Zarówno jeden i drugi polegli w grze na 8-9 progów na abonament.Cóż za przedziwny zbieg okoliczności!
Przypadkowe znalezienie się w wąskim kręgu osób , które wykupiły abonament na typy - aż 2 półanalfabetów ( obecnie szumnie nazywających się najczęściej dyslektykami i za tym schorzeniem się chowający ) którzy mają identyczny problem z prawidłowym napisaniem słowa "progresji" i piszą to jako "progresi" , ma mniejsze prawdopodobieństwo zaistnienia niż wytypowanie dokładnego wyniku meczu Polska - San Marino jako 10-0....
brazil>>> na http://www.efortuna.pl/content.php?node=642 podają że:1-10-13.
brazil>>> natomiast na http://www.ifortuna.cz/content.php?node=717 są wyniki z 1.04: 2-6-11.
Pzdr.
Pzdr.
zoja>>>> ale mieliśmy TIMING , czyli koordynację czasowo-ruchową...
Kolekcja nicków pewnego użytkownika:
a/ kogucik19
b/ kormoran 50
c/ waclaw
c/ student3
d/ bankrut
Kogut - daj sobie siana - bo twoja ortografia analfabety zawsze i wszędzie będzie rozpoznana!
a/ kogucik19
b/ kormoran 50
c/ waclaw
c/ student3
d/ bankrut
Kogut - daj sobie siana - bo twoja ortografia analfabety zawsze i wszędzie będzie rozpoznana!
tczew1958>>> a co - jak nie między innymi właśnie systemy do gier - ma być na stronie poświęconej grom losowym???
Trudno spodziewać się , aby taki jak ty bystrzak ( ale inaczej ) je tu na prośbę "mysi pysi" mógł zamieścić i niech ona się wypowie, czy jej też to przeszkadza , że otrzymała to z czym się zwracała....
A co nicków: to zajmij się lepiej ich obszerną kogucią kolekcją!
Trudno spodziewać się , aby taki jak ty bystrzak ( ale inaczej ) je tu na prośbę "mysi pysi" mógł zamieścić i niech ona się wypowie, czy jej też to przeszkadza , że otrzymała to z czym się zwracała....
A co nicków: to zajmij się lepiej ich obszerną kogucią kolekcją!
tczew1958>>> bo bystrzaku o wczorajszych systemach napisałeś! A to ja je tu wczoraj na prośbę "mysi pysi" zamieściłem....
Czego więc prawdziwie tęga głowo jeszcze nie rozumiesz?
Pozdrów bankruta vel studenta3 - jakże bliskiego ci intelektem ( a raczej jego brakiem! ) .
Czego więc prawdziwie tęga głowo jeszcze nie rozumiesz?
Pozdrów bankruta vel studenta3 - jakże bliskiego ci intelektem ( a raczej jego brakiem! ) .
tczew1958>>> i tu muszę przyznać ci rację...Też uważam , że kogut ma klasę - ale tylko siódmą , w siedmioklasowej jeszcze wtedy podstawówce ukończoną!!!!!!
Dlatego brak ( nawet średniego )wykształcenia , rekompensuje teraz sobie przyjmując nick "student3" choć jest przecież także "bankrutem"....
Dlatego brak ( nawet średniego )wykształcenia , rekompensuje teraz sobie przyjmując nick "student3" choć jest przecież także "bankrutem"....
tczew1958>>> nie będę cię forumowy trollu dalej karmił i zaszczycał dialogami , boś na to za durnowaty!
A co do damy - to ty przecież damie masz za złe , że się o systemy zwracała , skoro tak ci one A NA JEJ PROŚBĘ zamieszczone przeszkadzają...
Więc zastanów się co piszesz , bo de facto to ty do "mysi pysi" się od rana , za te za jej sprawą tu od wczoraj obecne systemy przyczepiłeś!!!
Żegnam trolla...trolluj do woli.
A co do damy - to ty przecież damie masz za złe , że się o systemy zwracała , skoro tak ci one A NA JEJ PROŚBĘ zamieszczone przeszkadzają...
Więc zastanów się co piszesz , bo de facto to ty do "mysi pysi" się od rana , za te za jej sprawą tu od wczoraj obecne systemy przyczepiłeś!!!
Żegnam trolla...trolluj do woli.
west36>>> witaj! Mam kilka systemów z 15 liczb po 5 skreśleń , ale nie wiem jakiej gwarancji oczekujesz i przy ilu trafionych liczbach wśród tych 15 typowanych...
Mam np. takie:
a/ na 729 zakładów z gwarancją "5" przy trafieniu 6z15
b/ na 13 zakładów z gwarancją "3" przy trafieniu 5z15 liczb
a teraz podam Ci system na 15 liczb 5 skreśleń z gwarancją "4" przy trafieniu 5z15 liczb , rozpisany na 95 zakładów:
1 2 3 4 13
1 2 3 11 12
1 2 4 5 14
1 2 4 8 10
1 2 5 9 15
1 2 6 7 9
1 2 6 8 15
1 2 10 14 15
1 2 11 12 13
1 3 4 6 14
1 3 4 9 10
1 3 5 7 14
1 3 5 8 15
1 3 6 9 15
1 3 7 8 10
1 3 11 12 13
1 4 5 8 12
1 4 6 9 12
1 4 7 11 13
1 4 11 13 15
1 5 6 11 13
1 5 7 9 12
1 5 10 11 13
1 6 7 8 12
1 6 10 11 13
1 6 12 14 15
1 7 10 12 14
1 7 11 13 15
1 8 9 11 14
1 8 9 13 14
1 9 10 12 15
2 3 4 7 15
2 3 5 6 12
2 3 5 10 12
2 3 6 10 12
2 3 7 11 13
2 3 8 9 12
2 3 8 12 14
2 3 9 12 14
2 4 5 9 13
2 4 6 8 13
2 4 6 11 14
2 4 7 12 15
2 4 9 10 11
2 5 6 7 10
2 5 7 8 13
2 5 7 11 14
2 5 8 11 15
2 6 9 11 15
2 6 13 14 15
2 7 8 9 14
2 7 8 10 11
2 7 10 13 14
2 9 10 13 15
2 12 13 14 15
3 4 5 6 10
3 4 5 8 11
3 4 6 9 13
3 4 7 12 15
3 4 8 9 14
3 4 10 13 14
3 5 7 9 13
3 5 9 11 15
3 5 13 14 15
3 6 7 8 13
3 6 7 11 14
3 6 8 11 15
3 7 9 10 11
3 8 10 13 15
3 10 11 14 15
4 5 6 7 15
4 5 7 10 15
4 5 9 11 12
4 5 12 13 14
4 6 7 10 15
4 6 8 11 12
4 7 8 9 15
4 7 8 14 15
4 7 9 14 15
4 8 10 12 13
4 10 11 12 14
5 6 8 9 10
5 6 8 10 14
5 6 9 10 14
5 6 10 12 15
5 7 8 11 12
5 8 12 13 15
5 11 12 14 15
6 7 9 11 12
6 7 12 13 14
6 9 12 13 15
7 9 10 12 13
8 9 11 13 14
8 9 12 14 15
8 10 11 12 15
Pzdr.
Mam np. takie:
a/ na 729 zakładów z gwarancją "5" przy trafieniu 6z15
b/ na 13 zakładów z gwarancją "3" przy trafieniu 5z15 liczb
a teraz podam Ci system na 15 liczb 5 skreśleń z gwarancją "4" przy trafieniu 5z15 liczb , rozpisany na 95 zakładów:
1 2 3 4 13
1 2 3 11 12
1 2 4 5 14
1 2 4 8 10
1 2 5 9 15
1 2 6 7 9
1 2 6 8 15
1 2 10 14 15
1 2 11 12 13
1 3 4 6 14
1 3 4 9 10
1 3 5 7 14
1 3 5 8 15
1 3 6 9 15
1 3 7 8 10
1 3 11 12 13
1 4 5 8 12
1 4 6 9 12
1 4 7 11 13
1 4 11 13 15
1 5 6 11 13
1 5 7 9 12
1 5 10 11 13
1 6 7 8 12
1 6 10 11 13
1 6 12 14 15
1 7 10 12 14
1 7 11 13 15
1 8 9 11 14
1 8 9 13 14
1 9 10 12 15
2 3 4 7 15
2 3 5 6 12
2 3 5 10 12
2 3 6 10 12
2 3 7 11 13
2 3 8 9 12
2 3 8 12 14
2 3 9 12 14
2 4 5 9 13
2 4 6 8 13
2 4 6 11 14
2 4 7 12 15
2 4 9 10 11
2 5 6 7 10
2 5 7 8 13
2 5 7 11 14
2 5 8 11 15
2 6 9 11 15
2 6 13 14 15
2 7 8 9 14
2 7 8 10 11
2 7 10 13 14
2 9 10 13 15
2 12 13 14 15
3 4 5 6 10
3 4 5 8 11
3 4 6 9 13
3 4 7 12 15
3 4 8 9 14
3 4 10 13 14
3 5 7 9 13
3 5 9 11 15
3 5 13 14 15
3 6 7 8 13
3 6 7 11 14
3 6 8 11 15
3 7 9 10 11
3 8 10 13 15
3 10 11 14 15
4 5 6 7 15
4 5 7 10 15
4 5 9 11 12
4 5 12 13 14
4 6 7 10 15
4 6 8 11 12
4 7 8 9 15
4 7 8 14 15
4 7 9 14 15
4 8 10 12 13
4 10 11 12 14
5 6 8 9 10
5 6 8 10 14
5 6 9 10 14
5 6 10 12 15
5 7 8 11 12
5 8 12 13 15
5 11 12 14 15
6 7 9 11 12
6 7 12 13 14
6 9 12 13 15
7 9 10 12 13
8 9 11 13 14
8 9 12 14 15
8 10 11 12 15
Pzdr.
myślący20>>> wczoraj napisałeś, iż potrzebne są Ci jakieś systemy na 6,7 skreśleń.Sprecyzuj oczekiwane gwarancje i przy jakich ilościach trafień w określonych zbiorach liczb - a postaram się coś wyszukać u siebie...Pzdr.
brazil>>> tym czeskim KOMBINATOREM 3z21 interesowało się ostatnio sporo osób , więc może otwórz taki oddzielny wątek na forum i tam niech się "burza mózgów" o tej grze odbywa...Pzdr.
Zebranie rozproszonych dotąd doświadczeń i przemyśleń oraz metod i sytemów gry w czeskiego KOMBINATORA 3z21 i kontynuowanie ich w jednym zwartym miejscu typu wątek na forum , legła u podstawy sugestii skierowanej do "brazila" , który też się tą grą zainteresował...
Tylko ktoś z Kaszub mógł tego nie zrozumieć!
Tylko ktoś z Kaszub mógł tego nie zrozumieć!
tczew1958 napisał:
"44887. Halo marphy. Dodam jeszcze od siebje ze jestem z kaszub abys miał mnie czym obżucac.
tczew 1958 2009-04-02 (07:56)"
Więc jednak dobrze napisałem...
"44887. Halo marphy. Dodam jeszcze od siebje ze jestem z kaszub abys miał mnie czym obżucac.
tczew 1958 2009-04-02 (07:56)"
Więc jednak dobrze napisałem...
west36>>>> niestety ale tego rozpisu na 15 liczb z gw.5/5 przy 8z15 nie mam u siebie.Szukając go w necie natrafiłem tylko na info, iż udało się komuś dokonać skrócenia z dotychczasowych 120 zakładów do 112 zakładów z zachowaniem 100% gwarancji na 5/5 przy 8z15 lecz schematu ( starego ani nowego ) tam nie zamieszczono.Będę jednak pamiętał o tym systemie dla Ciebie!
W necie natrafiłem na program zawierający 420 systemów skróconych.
Oto jego nazwa do wpisania w wyszukiwarce: Power Lotto Wheeler 7.2
W necie natrafiłem na program zawierający 420 systemów skróconych.
Oto jego nazwa do wpisania w wyszukiwarce: Power Lotto Wheeler 7.2
gigo2>>> 2z12=66 czyli system ma 66 zakłady a stawka to od 5gr za zakład.
myślacy20>>> mam dla Ciebie system na 17 liczb w rozpisie na 50 zakładów po 7 skreśleń , z minimalną gwarancją 1x"5" przy 7z17:
1 2 3 4 5 6 10
1 2 3 4 5 7 11
1 2 3 8 12 16 17
1 2 3 11 13 14 15
1 2 4 5 9 13 14
1 2 6 7 10 12 16
1 2 6 8 9 10 17
1 2 7 8 13 14 17
1 2 9 11 12 15 16
1 3 4 5 9 13 14
1 3 6 7 10 12 16
1 3 6 8 9 10 17
1 3 7 8 13 14 17
1 3 9 11 12 15 16
1 4 5 7 11 13 15
1 4 6 7 8 9 13
1 4 6 8 12 13 15
1 4 10 14 15 16 17
1 5 6 7 9 16 17
1 5 6 11 12 14 17
1 5 7 9 10 14 15
1 5 8 10 11 13 16
2 3 4 6 12 14 15
2 3 4 7 9 15 17
2 3 4 8 10 15 16
2 3 5 6 8 12 13
2 3 5 7 9 11 15
2 3 5 10 11 14 17
2 3 6 7 8 9 11
2 3 6 7 9 12 14
2 3 7 9 10 13 16
2 4 6 11 13 16 17
2 4 8 10 11 12 14
2 5 6 8 14 15 16
2 5 10 12 13 15 17
3 4 6 11 13 16 17
3 4 8 10 11 12 14
3 5 6 8 14 15 16
3 5 10 12 13 15 17
4 5 6 7 10 13 14
4 5 6 9 10 12 16
4 5 7 8 12 16 17
4 5 8 9 11 15 17
4 7 8 9 11 14 16
4 7 9 11 12 13 17
5 7 8 9 10 12 15
6 7 8 10 11 15 17
6 9 10 11 13 14 15
7 11 12 13 14 15 16
8 9 12 13 14 16 17
Pzdr.
1 2 3 4 5 6 10
1 2 3 4 5 7 11
1 2 3 8 12 16 17
1 2 3 11 13 14 15
1 2 4 5 9 13 14
1 2 6 7 10 12 16
1 2 6 8 9 10 17
1 2 7 8 13 14 17
1 2 9 11 12 15 16
1 3 4 5 9 13 14
1 3 6 7 10 12 16
1 3 6 8 9 10 17
1 3 7 8 13 14 17
1 3 9 11 12 15 16
1 4 5 7 11 13 15
1 4 6 7 8 9 13
1 4 6 8 12 13 15
1 4 10 14 15 16 17
1 5 6 7 9 16 17
1 5 6 11 12 14 17
1 5 7 9 10 14 15
1 5 8 10 11 13 16
2 3 4 6 12 14 15
2 3 4 7 9 15 17
2 3 4 8 10 15 16
2 3 5 6 8 12 13
2 3 5 7 9 11 15
2 3 5 10 11 14 17
2 3 6 7 8 9 11
2 3 6 7 9 12 14
2 3 7 9 10 13 16
2 4 6 11 13 16 17
2 4 8 10 11 12 14
2 5 6 8 14 15 16
2 5 10 12 13 15 17
3 4 6 11 13 16 17
3 4 8 10 11 12 14
3 5 6 8 14 15 16
3 5 10 12 13 15 17
4 5 6 7 10 13 14
4 5 6 9 10 12 16
4 5 7 8 12 16 17
4 5 8 9 11 15 17
4 7 8 9 11 14 16
4 7 9 11 12 13 17
5 7 8 9 10 12 15
6 7 8 10 11 15 17
6 9 10 11 13 14 15
7 11 12 13 14 15 16
8 9 12 13 14 16 17
Pzdr.
myślacy20>>> i jeszcze system na 17 liczb ropisany na 26 zakładów po 7 skreśleń, z minimalną gwarancją "5" przy 8z17:
01 02 03 04 05 15 16
01 02 03 11 12 13 17
01 02 06 08 09 14 16
01 02 08 10 12 15 17
01 03 04 06 07 08 13
01 03 05 06 09 11 17
01 04 05 06 07 09 12
01 04 09 10 11 15 16
01 05 08 10 11 14 16
01 05 11 13 14 15 17
01 07 09 12 13 14 15
02 03 04 07 11 12 14
02 03 06 10 13 15 16
02 04 05 10 11 12 15
02 04 07 08 13 16 17
02 04 08 09 14 15 17
02 05 06 07 11 12 16
02 05 06 09 10 13 14
03 04 05 08 10 14 17
03 05 07 08 09 11 13
03 06 08 12 14 15 16
03 07 09 10 12 16 17
04 05 12 13 14 16 17
04 06 08 09 11 12 13
05 07 08 13 15 16 17
06 07 10 11 14 15 17
Pzdr.
01 02 03 04 05 15 16
01 02 03 11 12 13 17
01 02 06 08 09 14 16
01 02 08 10 12 15 17
01 03 04 06 07 08 13
01 03 05 06 09 11 17
01 04 05 06 07 09 12
01 04 09 10 11 15 16
01 05 08 10 11 14 16
01 05 11 13 14 15 17
01 07 09 12 13 14 15
02 03 04 07 11 12 14
02 03 06 10 13 15 16
02 04 05 10 11 12 15
02 04 07 08 13 16 17
02 04 08 09 14 15 17
02 05 06 07 11 12 16
02 05 06 09 10 13 14
03 04 05 08 10 14 17
03 05 07 08 09 11 13
03 06 08 12 14 15 16
03 07 09 10 12 16 17
04 05 12 13 14 16 17
04 06 08 09 11 12 13
05 07 08 13 15 16 17
06 07 10 11 14 15 17
Pzdr.
west36>>> tak sobie pomyślałem , żeby ten system na 15 liczb z gwarancją "5" przy trafieniu 8z15 wykonać z 2 podsystemów , posiadających swoje oddzielne gwarancje.
Tak więc system A ma 8 liczb i przy rozpisie po 3 skreślenia ma gwarancję "3" przy trafieniu 4z8 liczb:
1 2 8
1 3 4
1 3 6
1 3 7
1 4 5
1 4 6
1 5 6
1 5 7
2 3 5
2 3 8
2 4 6
2 4 7
2 5 8
2 6 7
3 4 6
3 5 7
3 5 8
4 5 6
4 7 8
6 7 8
Natomiast podsystem B ma 7 liczb i w rozpisie po 2 liczby gwarantuje "2" przy trafieniu 4z7 liczb:
1-2
1-7
2-7
3-4
5-6
Po połączeniu każdej linii podsystemu A z każdą linią podsystemu B , uzyskamy 20x5=100 zakładów systemu na 15 liczb z gwarancją "5" przy trafieniu 8z15 , ale tylko przy symetrycznym ich rozkładzie po 4 trafione liczby w obu podsystemach:4z8 i 4z7.
Pzdr.
Tak więc system A ma 8 liczb i przy rozpisie po 3 skreślenia ma gwarancję "3" przy trafieniu 4z8 liczb:
1 2 8
1 3 4
1 3 6
1 3 7
1 4 5
1 4 6
1 5 6
1 5 7
2 3 5
2 3 8
2 4 6
2 4 7
2 5 8
2 6 7
3 4 6
3 5 7
3 5 8
4 5 6
4 7 8
6 7 8
Natomiast podsystem B ma 7 liczb i w rozpisie po 2 liczby gwarantuje "2" przy trafieniu 4z7 liczb:
1-2
1-7
2-7
3-4
5-6
Po połączeniu każdej linii podsystemu A z każdą linią podsystemu B , uzyskamy 20x5=100 zakładów systemu na 15 liczb z gwarancją "5" przy trafieniu 8z15 , ale tylko przy symetrycznym ich rozkładzie po 4 trafione liczby w obu podsystemach:4z8 i 4z7.
Pzdr.
mysia pysia>>>mam bardzo mocny system na 2657 zakładów i chętnie Ci go tu na mini czacie podam ( ewentualnie powtórzę go tu kilka razy co godzina w blokach po 250 zakładów na godzinę ) bo jest tu duże zainteresowanie takimi większymi raczej systemami - a objawia je głównie tczewska "młodzież" pokolenia Wiosny Ludów'58....
P.s: mam też nieco mocniejszy , ale na 3989 zakładów!
P.s: mam też nieco mocniejszy , ale na 3989 zakładów!
mysia pysia>>> odczytaj mój poprzedni wpis z lekkim przymrużeniem oka , a jego sens upatruj raczej w mojej trosce o podniesienie spadającego ciśnienia krwi u pewnego fana z kaszubskim rodowodem...Pzdr.
beatka>>> to nie jest żadna propozycja liczb a oferta , więc dotyczy wszystkich liczb ML z zakresu 1-80....
To się da załatwić tylko podaj tu ten zbiór swoich liczb uporządkowanych wg faz Książyca i zasad gdańskich miszczów numerologii...Aha napisz je lewą ręką gdy Księżyc będzie w 3. fazie lub gdy ci minie faza związana z bankructwem...
guciancia>>> pamiętaj że Tobie jako karmiącej matce-Polce nie wolno się denerwować i niech ją raczej mąż jutro zastrzeli a nie Ty...
Normalnie zagłodzisz dzieciaka!
Tak ogólnie go nie karmisz , czy tylko szczególnie???
Tak ogólnie go nie karmisz , czy tylko szczególnie???
guciancia>>> mój syn też daje radę z jedzeniem , ale to wszystkie Barany są takie żarłoki...
eMeL>>> przeto postulowałem założenie pod wodzą "brazila" na forum oddzielnego , monotematycznego wątku dla zgromadzenia się tam osób zainteresowanych wyłącznie czeskim KOMBINATOREM 3z21...Pzdr.
emeryt>>> uczył Marcin Marcina a sam był głupi jak świnia!
Trzeba mieć twoje IQ aby nie wyczuć ogromnej różnicy pomiędzy w pełni świadomie i w sposob zamierzony napisanym przeze mnie "miszczem" a mistrzem...Bo "miszcz" to pejoratyw!
Trzeba mieć twoje IQ aby nie wyczuć ogromnej różnicy pomiędzy w pełni świadomie i w sposob zamierzony napisanym przeze mnie "miszczem" a mistrzem...Bo "miszcz" to pejoratyw!
eMeL>>> przepraszam za przeoczenie , ale nie wychwyciłem na forum takiego wątku...
GRUDZIEŃ>>> gdzie grasz ( TS czy buki ) i jaką masz średnią skuteczność w ramach tych obstawianych 20 liczb?
Znając to , postaram się jutro zaproponować Ci kilka systemów skróconych do wyboru...Pzdr.
Znając to , postaram się jutro zaproponować Ci kilka systemów skróconych do wyboru...Pzdr.
emeryt>>> idź dziadek do psychiatry , bo schzofreniczne teksty tu zapodajesz pisząc , że mnie znasz!
Ciemaku - to forum jest jedynym miejscem na świecie , gdzie nasze światy się czasem przenikają. A i jeszcze wtedy gdy mi szyby niedopitym autovidolem "myjesz" w samochodzie na światłach...
Ciemaku - to forum jest jedynym miejscem na świecie , gdzie nasze światy się czasem przenikają. A i jeszcze wtedy gdy mi szyby niedopitym autovidolem "myjesz" w samochodzie na światłach...
mietek1>>> a czy można prosić o jakieś bliższe informacje odnośnie tych skanów , oraz o co chodzi z tymi przekreśleniami czerwoną linią?
tomcio1972>>> to są wszystko najmniejsze rozpisy gwarancyjne i tu już ruchu w dół nie ma. A przy 6 liczbach w drugiej strefie będzie to 6 zakładów....Pzdr.
Tomcio1972>>> ten rozpis 10 liczb na 9 zakładów , też jest najmniejszym gwarancyjnym!
mysia pysia>>> witam Cię i na dobry początek dnia proszę, abyś rozważyła taką propozycję gry w ML na 2 grupy po 7 liczb, w rozpisie po 2 skreślenia:
1-2;1-3;2-3;4-5;4-6;4;7;5-6;5-7;6-7.
Ten rozpis ma gwarancję "2" przy trafieniu 3z7 liczb, ale przy trafieniu tylko 2z7 liczb mamy nadal wysoką , bo 43%-ową szansę na tę "dwójkę".
Następnie łączymy każdą linię jednej grupy , z każdą linią drugiej grupy i uzyskujemy 9*9=81 zakładów prostych , wśród których przy spełnieniu warunku 3z7 w każdej ze składowych grup ( lub przy wejściu "dwójki" przy trafieniu 2z7 w ramach tej 43%-owej szansy ) znajdziemy jeden wygrany kupon z 4/4.
W STSie możemy zakłady proste w grach liczbowych nadawać od 1zł , czyli koszt nadania wyniesie wtedy 81zł, a wygrana za 4/4 to 200*1zł*0,9=180zł, natomiast w FORTUNIE przy stawce 2zł koszt nadania to 81*2zł=162 a wygrana za 4/4 to 200*2zł*0,9=360zł.
Pzdr.
1-2;1-3;2-3;4-5;4-6;4;7;5-6;5-7;6-7.
Ten rozpis ma gwarancję "2" przy trafieniu 3z7 liczb, ale przy trafieniu tylko 2z7 liczb mamy nadal wysoką , bo 43%-ową szansę na tę "dwójkę".
Następnie łączymy każdą linię jednej grupy , z każdą linią drugiej grupy i uzyskujemy 9*9=81 zakładów prostych , wśród których przy spełnieniu warunku 3z7 w każdej ze składowych grup ( lub przy wejściu "dwójki" przy trafieniu 2z7 w ramach tej 43%-owej szansy ) znajdziemy jeden wygrany kupon z 4/4.
W STSie możemy zakłady proste w grach liczbowych nadawać od 1zł , czyli koszt nadania wyniesie wtedy 81zł, a wygrana za 4/4 to 200*1zł*0,9=180zł, natomiast w FORTUNIE przy stawce 2zł koszt nadania to 81*2zł=162 a wygrana za 4/4 to 200*2zł*0,9=360zł.
Pzdr.
mysia pysia>>> jeżeli natomiast obawiasz się ew. tego , że w jednej z grup trafisz 5 , a w drugiej tylko 1 i nic z tego nie będzie - to podaję Ci zamiast tego poprzedniego rozpisu strefowego , taki zwykły:
System na 14 liczb rozpisanych po 4 skreślenia , z gwarancją 4 przy trafieniu 6z14 liczb , na 115 zakładów:
01 02 03 04
01 02 03 06
01 02 04 05
01 02 05 06
01 02 07 11
01 02 08 09
01 02 10 12
01 02 13 14
01 03 04 05
01 03 05 06
01 03 07 11
01 03 08 09
01 03 10 12
01 03 13 14
01 04 07 08
01 04 07 09
01 04 08 11
01 04 09 11
01 04 10 13
01 04 10 14
01 04 12 13
01 04 12 14
01 05 07 11
01 05 08 09
01 05 10 12
01 05 13 14
01 06 07 10
01 06 07 12
01 06 08 13
01 06 08 14
01 06 09 13
01 06 09 14
01 06 10 11
01 06 11 12
02 03 04 06
02 03 07 10
02 03 07 12
02 03 08 13
02 03 08 14
02 03 09 13
02 03 09 14
02 03 10 11
02 03 11 12
02 04 05 06
02 04 07 11
02 04 08 09
02 04 10 12
02 04 13 14
02 05 07 13
02 05 07 14
02 05 08 10
02 05 08 12
02 05 09 10
02 05 09 12
02 05 11 13
02 05 11 14
02 06 07 11
02 06 08 09
02 06 10 12
02 06 13 14
03 04 05 06
03 04 07 11
03 04 08 09
03 04 10 12
03 04 13 14
03 05 07 08
03 05 07 09
03 05 08 11
03 05 09 11
03 05 10 13
03 05 10 14
03 05 12 13
03 05 12 14
03 06 07 11
03 06 08 09
03 06 10 12
03 06 13 14
04 05 07 11
04 05 08 09
04 05 10 12
04 05 13 14
04 06 07 13
04 06 07 14
04 06 08 10
04 06 08 12
04 06 09 10
04 06 09 12
04 06 11 13
04 06 11 14
05 06 07 11
05 06 08 09
05 06 10 12
05 06 13 14
07 08 09 11
07 08 10 13
07 08 10 14
07 08 12 13
07 08 12 14
07 09 10 13
07 09 10 14
07 09 12 13
07 09 12 14
07 10 11 12
07 11 13 14
08 09 10 12
08 09 13 14
08 10 11 13
08 10 11 14
08 11 12 13
08 11 12 14
09 10 11 13
09 10 11 14
09 11 12 13
09 11 12 14
10 12 13 14
Tu mamy koszt nieco większy , bo w STSie 115zł zamiast 81zł - ale mamy wygraną 4/4 , obojętnie jak te 6 trafionych liczb w ramach naszych 14 wybranych się rozłoży.
Pzdr.
System na 14 liczb rozpisanych po 4 skreślenia , z gwarancją 4 przy trafieniu 6z14 liczb , na 115 zakładów:
01 02 03 04
01 02 03 06
01 02 04 05
01 02 05 06
01 02 07 11
01 02 08 09
01 02 10 12
01 02 13 14
01 03 04 05
01 03 05 06
01 03 07 11
01 03 08 09
01 03 10 12
01 03 13 14
01 04 07 08
01 04 07 09
01 04 08 11
01 04 09 11
01 04 10 13
01 04 10 14
01 04 12 13
01 04 12 14
01 05 07 11
01 05 08 09
01 05 10 12
01 05 13 14
01 06 07 10
01 06 07 12
01 06 08 13
01 06 08 14
01 06 09 13
01 06 09 14
01 06 10 11
01 06 11 12
02 03 04 06
02 03 07 10
02 03 07 12
02 03 08 13
02 03 08 14
02 03 09 13
02 03 09 14
02 03 10 11
02 03 11 12
02 04 05 06
02 04 07 11
02 04 08 09
02 04 10 12
02 04 13 14
02 05 07 13
02 05 07 14
02 05 08 10
02 05 08 12
02 05 09 10
02 05 09 12
02 05 11 13
02 05 11 14
02 06 07 11
02 06 08 09
02 06 10 12
02 06 13 14
03 04 05 06
03 04 07 11
03 04 08 09
03 04 10 12
03 04 13 14
03 05 07 08
03 05 07 09
03 05 08 11
03 05 09 11
03 05 10 13
03 05 10 14
03 05 12 13
03 05 12 14
03 06 07 11
03 06 08 09
03 06 10 12
03 06 13 14
04 05 07 11
04 05 08 09
04 05 10 12
04 05 13 14
04 06 07 13
04 06 07 14
04 06 08 10
04 06 08 12
04 06 09 10
04 06 09 12
04 06 11 13
04 06 11 14
05 06 07 11
05 06 08 09
05 06 10 12
05 06 13 14
07 08 09 11
07 08 10 13
07 08 10 14
07 08 12 13
07 08 12 14
07 09 10 13
07 09 10 14
07 09 12 13
07 09 12 14
07 10 11 12
07 11 13 14
08 09 10 12
08 09 13 14
08 10 11 13
08 10 11 14
08 11 12 13
08 11 12 14
09 10 11 13
09 10 11 14
09 11 12 13
09 11 12 14
10 12 13 14
Tu mamy koszt nieco większy , bo w STSie 115zł zamiast 81zł - ale mamy wygraną 4/4 , obojętnie jak te 6 trafionych liczb w ramach naszych 14 wybranych się rozłoży.
Pzdr.
Chyba się rozpędziłem z tym STSem , bo z tego co pisał tomcio1972 , w STSie tylko jest DL a nie ML...więc w grę wchodzi tu tylko gra w FORTUNIE , ew. można rozważać użycie tych systemów do grania także w DL - ale już z zupełnie innymi wygranymi.
myślący20>>> system na 17 liczb po 5 skreśleń , ze 100%-ową gwarancją 5 przy 8z17 liczb , w rozpisie na 248 zakładów:
1 2 3 5 6
1 2 3 6 7
1 2 3 10 11
1 2 3 11 16
1 2 4 9 12
1 2 4 9 13
1 2 4 9 14
1 2 4 9 15
1 2 4 9 17
1 2 4 10 16
1 2 5 7 11
1 2 5 12 14
1 2 5 12 15
1 2 5 13 14
1 2 5 13 15
1 2 6 10 11
1 2 6 11 16
1 2 7 12 14
1 2 7 12 15
1 2 7 13 14
1 2 7 13 15
1 2 8 12 17
1 2 8 13 17
1 2 8 14 17
1 2 8 15 17
1 2 9 10 16
1 2 11 12 13
1 2 11 14 15
1 3 4 5 8
1 3 4 7 8
1 3 4 8 17
1 3 4 14 17
1 3 4 15 17
1 3 5 7 16
1 3 5 9 17
1 3 6 12 14
1 3 6 13 15
1 3 7 9 17
1 3 8 9 12
1 3 8 9 13
1 3 10 12 13
1 3 10 14 15
1 4 5 6 17
1 4 5 7 10
1 4 6 7 17
1 4 6 8 12
1 4 6 8 13
1 4 8 11 14
1 4 8 11 15
1 4 9 10 16
1 4 11 12 17
1 4 11 13 17
1 4 12 13 16
1 4 14 15 16
1 5 6 7 16
1 5 7 9 10
1 5 7 12 13
1 5 7 14 15
1 5 8 9 11
1 5 8 10 16
1 6 8 9 14
1 6 8 9 15
1 6 9 12 17
1 6 9 13 17
1 6 10 12 13
1 6 10 14 15
1 6 10 16 17
1 7 8 9 11
1 7 8 10 16
1 8 10 11 16
1 9 11 14 17
1 9 11 15 17
1 9 12 13 16
1 9 14 15 16
1 10 11 16 17
1 10 12 16 17
1 10 13 16 17
2 3 4 5 17
2 3 4 7 17
2 3 4 8 12
2 3 4 8 13
2 3 5 7 16
2 3 6 8 9
2 3 6 12 14
2 3 6 13 15
2 3 8 9 14
2 3 8 9 15
2 3 9 12 17
2 3 9 13 17
2 3 10 12 13
2 3 10 14 15
2 4 5 7 10
2 4 5 8 11
2 4 6 8 14
2 4 6 8 15
2 4 6 12 17
2 4 6 13 17
2 4 7 8 11
2 4 9 10 16
2 4 11 14 17
2 4 11 15 17
2 4 12 13 16
2 4 14 15 16
2 5 6 7 16
2 5 6 8 9
2 5 7 9 10
2 5 7 12 13
2 5 7 14 15
2 5 9 11 17
2 5 10 16 17
2 6 7 8 9
2 6 9 14 17
2 6 9 15 17
2 6 10 12 13
2 6 10 14 15
2 7 9 11 17
2 7 10 16 17
2 8 9 11 12
2 8 9 11 13
2 8 10 11 16
2 8 10 14 16
2 8 10 15 16
2 9 12 13 16
2 9 14 15 16
2 10 11 16 17
3 4 5 6 9
3 4 6 7 9
3 4 9 10 11
3 4 9 11 16
3 4 10 14 16
3 4 10 15 16
3 5 6 7 11
3 5 6 7 12
3 5 6 7 13
3 5 6 8 17
3 5 6 10 11
3 5 6 11 16
3 5 7 8 10
3 5 7 10 17
3 5 9 10 16
3 5 11 12 15
3 5 11 13 14
3 6 7 8 17
3 6 7 10 11
3 6 7 11 16
3 6 8 10 16
3 6 8 12 14
3 6 8 13 15
3 6 10 12 15
3 6 10 13 14
3 6 11 12 13
3 6 11 12 15
3 6 11 13 14
3 6 11 14 15
3 6 12 14 17
3 6 12 15 16
3 6 13 14 16
3 6 13 15 17
3 7 9 10 16
3 7 11 12 14
3 7 11 13 15
3 8 10 11 17
3 8 11 16 17
3 8 12 13 16
3 8 14 15 16
3 12 13 16 17
3 14 15 16 17
4 5 6 10 16
4 5 7 8 16
4 5 7 9 11
4 5 7 12 13
4 5 7 14 15
4 5 7 16 17
4 5 9 12 14
4 5 9 12 15
4 5 9 13 14
4 5 9 13 15
4 6 7 10 16
4 6 9 10 11
4 6 9 11 16
4 7 9 12 14
4 7 9 12 15
4 7 9 13 14
4 7 9 13 15
4 8 9 12 17
4 8 9 13 17
4 8 9 14 17
4 8 9 15 17
4 8 10 12 13
4 8 10 14 15
4 8 10 16 17
4 9 11 12 13
4 9 11 14 15
4 10 11 12 16
4 10 11 13 16
4 10 12 13 17
4 10 14 15 17
4 12 13 14 15
5 6 7 8 10
5 6 7 10 17
5 6 11 12 15
5 6 11 13 14
5 7 8 9 16
5 7 8 11 17
5 7 9 12 13
5 7 9 14 15
5 7 9 16 17
5 7 10 12 13
5 8 12 14 17
5 8 12 15 17
5 8 13 14 17
5 8 13 15 17
5 10 11 12 14
5 10 11 13 15
5 11 12 14 16
5 11 13 15 16
6 7 11 12 14
6 7 11 13 15
6 8 10 11 17
6 8 11 16 17
6 8 12 13 16
6 8 14 15 16
6 9 10 12 16
6 9 10 13 16
6 12 13 16 17
6 14 15 16 17
7 8 12 14 17
7 8 12 15 17
7 8 13 14 17
7 8 13 15 17
7 10 11 12 15
7 10 11 13 14
7 10 14 15 16
7 11 12 15 16
7 11 13 14 16
8 9 10 12 13
8 9 10 14 15
8 9 10 16 17
8 11 12 13 17
8 11 14 15 17
8 12 13 14 15
9 10 11 14 16
9 10 11 15 16
9 10 12 13 17
9 10 14 15 17
9 12 13 14 15
12 13 14 15 16
12 13 14 15 17
Pzdr.
1 2 3 5 6
1 2 3 6 7
1 2 3 10 11
1 2 3 11 16
1 2 4 9 12
1 2 4 9 13
1 2 4 9 14
1 2 4 9 15
1 2 4 9 17
1 2 4 10 16
1 2 5 7 11
1 2 5 12 14
1 2 5 12 15
1 2 5 13 14
1 2 5 13 15
1 2 6 10 11
1 2 6 11 16
1 2 7 12 14
1 2 7 12 15
1 2 7 13 14
1 2 7 13 15
1 2 8 12 17
1 2 8 13 17
1 2 8 14 17
1 2 8 15 17
1 2 9 10 16
1 2 11 12 13
1 2 11 14 15
1 3 4 5 8
1 3 4 7 8
1 3 4 8 17
1 3 4 14 17
1 3 4 15 17
1 3 5 7 16
1 3 5 9 17
1 3 6 12 14
1 3 6 13 15
1 3 7 9 17
1 3 8 9 12
1 3 8 9 13
1 3 10 12 13
1 3 10 14 15
1 4 5 6 17
1 4 5 7 10
1 4 6 7 17
1 4 6 8 12
1 4 6 8 13
1 4 8 11 14
1 4 8 11 15
1 4 9 10 16
1 4 11 12 17
1 4 11 13 17
1 4 12 13 16
1 4 14 15 16
1 5 6 7 16
1 5 7 9 10
1 5 7 12 13
1 5 7 14 15
1 5 8 9 11
1 5 8 10 16
1 6 8 9 14
1 6 8 9 15
1 6 9 12 17
1 6 9 13 17
1 6 10 12 13
1 6 10 14 15
1 6 10 16 17
1 7 8 9 11
1 7 8 10 16
1 8 10 11 16
1 9 11 14 17
1 9 11 15 17
1 9 12 13 16
1 9 14 15 16
1 10 11 16 17
1 10 12 16 17
1 10 13 16 17
2 3 4 5 17
2 3 4 7 17
2 3 4 8 12
2 3 4 8 13
2 3 5 7 16
2 3 6 8 9
2 3 6 12 14
2 3 6 13 15
2 3 8 9 14
2 3 8 9 15
2 3 9 12 17
2 3 9 13 17
2 3 10 12 13
2 3 10 14 15
2 4 5 7 10
2 4 5 8 11
2 4 6 8 14
2 4 6 8 15
2 4 6 12 17
2 4 6 13 17
2 4 7 8 11
2 4 9 10 16
2 4 11 14 17
2 4 11 15 17
2 4 12 13 16
2 4 14 15 16
2 5 6 7 16
2 5 6 8 9
2 5 7 9 10
2 5 7 12 13
2 5 7 14 15
2 5 9 11 17
2 5 10 16 17
2 6 7 8 9
2 6 9 14 17
2 6 9 15 17
2 6 10 12 13
2 6 10 14 15
2 7 9 11 17
2 7 10 16 17
2 8 9 11 12
2 8 9 11 13
2 8 10 11 16
2 8 10 14 16
2 8 10 15 16
2 9 12 13 16
2 9 14 15 16
2 10 11 16 17
3 4 5 6 9
3 4 6 7 9
3 4 9 10 11
3 4 9 11 16
3 4 10 14 16
3 4 10 15 16
3 5 6 7 11
3 5 6 7 12
3 5 6 7 13
3 5 6 8 17
3 5 6 10 11
3 5 6 11 16
3 5 7 8 10
3 5 7 10 17
3 5 9 10 16
3 5 11 12 15
3 5 11 13 14
3 6 7 8 17
3 6 7 10 11
3 6 7 11 16
3 6 8 10 16
3 6 8 12 14
3 6 8 13 15
3 6 10 12 15
3 6 10 13 14
3 6 11 12 13
3 6 11 12 15
3 6 11 13 14
3 6 11 14 15
3 6 12 14 17
3 6 12 15 16
3 6 13 14 16
3 6 13 15 17
3 7 9 10 16
3 7 11 12 14
3 7 11 13 15
3 8 10 11 17
3 8 11 16 17
3 8 12 13 16
3 8 14 15 16
3 12 13 16 17
3 14 15 16 17
4 5 6 10 16
4 5 7 8 16
4 5 7 9 11
4 5 7 12 13
4 5 7 14 15
4 5 7 16 17
4 5 9 12 14
4 5 9 12 15
4 5 9 13 14
4 5 9 13 15
4 6 7 10 16
4 6 9 10 11
4 6 9 11 16
4 7 9 12 14
4 7 9 12 15
4 7 9 13 14
4 7 9 13 15
4 8 9 12 17
4 8 9 13 17
4 8 9 14 17
4 8 9 15 17
4 8 10 12 13
4 8 10 14 15
4 8 10 16 17
4 9 11 12 13
4 9 11 14 15
4 10 11 12 16
4 10 11 13 16
4 10 12 13 17
4 10 14 15 17
4 12 13 14 15
5 6 7 8 10
5 6 7 10 17
5 6 11 12 15
5 6 11 13 14
5 7 8 9 16
5 7 8 11 17
5 7 9 12 13
5 7 9 14 15
5 7 9 16 17
5 7 10 12 13
5 8 12 14 17
5 8 12 15 17
5 8 13 14 17
5 8 13 15 17
5 10 11 12 14
5 10 11 13 15
5 11 12 14 16
5 11 13 15 16
6 7 11 12 14
6 7 11 13 15
6 8 10 11 17
6 8 11 16 17
6 8 12 13 16
6 8 14 15 16
6 9 10 12 16
6 9 10 13 16
6 12 13 16 17
6 14 15 16 17
7 8 12 14 17
7 8 12 15 17
7 8 13 14 17
7 8 13 15 17
7 10 11 12 15
7 10 11 13 14
7 10 14 15 16
7 11 12 15 16
7 11 13 14 16
8 9 10 12 13
8 9 10 14 15
8 9 10 16 17
8 11 12 13 17
8 11 14 15 17
8 12 13 14 15
9 10 11 14 16
9 10 11 15 16
9 10 12 13 17
9 10 14 15 17
9 12 13 14 15
12 13 14 15 16
12 13 14 15 17
Pzdr.
myślący20>>> akurat zamieściłem najkrótszy GWARANCYJNY SYSTEM SKÓCONY z 17 liczb, niezbędny dla uzyskania pewności wygrania "5" przy trafieniu 8z17 liczb...On dla tej w/w gwarancji MUSI mieć te 248 zakładów.
myślący20>>> w tym przypadku gra toczy się o wygranie 1800zł w Fortunie , ponieważ kurs za 5/5 to 1000 a 1000x2złx0,9=1800zł.
Koszt nadania systemu to 248x2zł=496zł a 1800:496=3,62 , czyli są 3 podejścia na trafienie 8z17 liczb , aby te 1800zł wygrać i być nadal na plusie , ponieważ 3x496=1488zł.
Pzdr.
1800-1488=312zł.
Koszt nadania systemu to 248x2zł=496zł a 1800:496=3,62 , czyli są 3 podejścia na trafienie 8z17 liczb , aby te 1800zł wygrać i być nadal na plusie , ponieważ 3x496=1488zł.
Pzdr.
1800-1488=312zł.
GRUDZIEŃ>>> chcę teraz zająć się tym obiecanym systemem dla Ciebie , ale nadal nie otrzymałem niezbędnej informacji odnośnie tego, jaką masz lub jakiej się spodziewasz swojej skuteczności w obrębie tych swoich 20 liczb...Muszę bowiem wiedzieć , do czego mam się odnieść.
Pzdr.
Pzdr.
emeryt>>> w ramach swoich następnych badań ( teraz już komparystycznych ) zajmij się bardzo silnym nurtem literatury prymitywnej , występującym na obszarze , który odszukasz jako sygnowany podpisami twórców tej miary jak "kogucik19" czy "tczew1958"...
Nie badaj natomiast porównawczo tych od "kogucika19" - w porównaniu z tymi od "kormorana50" , "waclawa" , "studenta3" i "bankruta" - ponieważ tkwił byś wciąż przy tym samym autorze!
Nie badaj natomiast porównawczo tych od "kogucika19" - w porównaniu z tymi od "kormorana50" , "waclawa" , "studenta3" i "bankruta" - ponieważ tkwił byś wciąż przy tym samym autorze!
tczew1958>>> to zdecyduj się w końcu skąd rodem jesteś: z Kaszub czy z Gliwic , skoro tak się na prowokacjach wyznajesz...
Trebor>>> w pierwszej kolejności to skrócone systemy gwarancyjne zajmują się określonym uporządkowaniem własnych , wybranych przez grającego liczb - w celu spełnienia objętego gwarancją systemu trafienia, przy spełnieniu kryterium zakładanej ilości trafień w obszarze tych wybranych liczb.
Natomiast zgoła odmienną kwestią jest dobór liczb i to czy będą to liczby statyczne czy aktywne NIJAK się ma do spełnienia warunku ich odnalezienia na którymś kuponie - wśród sekwencji trafionych liczb przy spełnieniu ogólnego i prymarnego założenia trafienia oczekiwanej wstępnie ilości liczb np. 3z10.
Zatem czym innym , bo wtórnym jest tu dobór liczb do systemu , a czym innym minimalna gwarancja systemu.
Pzdr.
Natomiast zgoła odmienną kwestią jest dobór liczb i to czy będą to liczby statyczne czy aktywne NIJAK się ma do spełnienia warunku ich odnalezienia na którymś kuponie - wśród sekwencji trafionych liczb przy spełnieniu ogólnego i prymarnego założenia trafienia oczekiwanej wstępnie ilości liczb np. 3z10.
Zatem czym innym , bo wtórnym jest tu dobór liczb do systemu , a czym innym minimalna gwarancja systemu.
Pzdr.