Wpisy użytkownika Mulag
Łącznie 62 808 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 871 395. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
czyli dobrze myślałem kula w płot forsami wiesz już o co jej chodzi?
warki strasznie miął pomalowane po liftingu jest chyba by jakoś wyglądac
po 2 zł to walut zdarzą zmienić i zostanie jako monety kolekcjonerskie
tak jak mówiłem nici z takiego składania zaraz się weźmie na coś lepiej to 100 krotnie lub 1000 krotnie lub 1 000 000 wielokrotność zrobić
nie ma reguły czasem wygrywają i jest tak najczęściej ci co wszystko mają w sensie szmalu sporo a taki szaraczek co ma marzenia kupić domek by być na swoim dostaje figę z paster nakiem
to prawda dla tego wydaję cała wypłate na granie co zrobić opłaty poczekają jak i dłużnicy wygram oddam nie wygram niech się od pier.....
ja dziś ekstra pensja na dziś tylko, lotto z plusem do 22 kwietnia i sie zobaczy mam 3 w plusie chyba że coś jeszcze zgarnę i w poniedziąłek stawiam na kolejne 10 losowań w lotto
Multi Multi to w topa wolę ekstra pensja duzego lottka w prawdzie kokosów nie wygrałem ale coś się kręci jakieś zwroty multi multi jak dla mnie nie nie
oni mają domek i słowko na żólto jak to zrobić zobacze czy się da
gdzie tam ja tylko popatrzyć jak ludziska w kołchozie pracują to takie ostrzeżenie by szanować stanowisko dyrektora generalnego
kupmy sobie 1 kg pomarańczy o już dość tych nie powodzeń w grach lotto i tym podobnym
dziś nie czekam na losowanie dziś wolałem 1 kg pomarańczy i ciasteczka zbożowe hehe pewna odżywcza wygrana wczoraj ekstra pensja i duzy dziś odpuściłem sobie
jutro idę do wiedźmy to puszczę lotto na 10 losowań i myślę ekstra pensja puścić nie wiem chyba też na kilka losowań
ja myślałem że zmienią i ekstra pensja będzie raz w miesiacu bo tak większosć Polaków dostaje wypłatę emeryturę rentę +500 chorobowe
albo raz na tydzień bo tak kaskę dostają w nie których krajach a oni wyjeżdżają codziennie coś im się w głowach po przekręcało
nic trzeba liczby wymyślać na wtorek ale w sumie jutro do lotto się udaje wiec na jutro liczby musze miec
ostatnio czterdziestki aż 3 były klika razy ale może passa na to się kończy
tylko liczby musze ustalić no i ekstra pensja mnie kusi by puścić
pasuje puścić na kilka loswoań lotto i ekstra pensja i już nie myśleć o losowaniach przez klika dobrych dni
no moze onic się nie myślę upierać wszystko jest w tym meczu nieobliczalne
w ekstra pensji gram o: 5000 25 ooo i stawka nie zaznaczałem tego o rety kupon chyba nie ważny jest też 5000 x1
chyba wezmę tą pożyczkę na granie tak chyba wystarczy 5000 mam nadziej ze z taką kwotę wygram wreszcie