Wpisy użytkownika Mulag
Łącznie 62 808 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 869 441. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
coraz większa pazerność ale dobrze przeliczone bo kaska sie zwiększy dla lotto bo wygrane będę z częstotliwością podobne a ludziska więcej kaski wydadzą
he he nie za długo za jedną liczbę będzie trzeba płacić kaskę a jak chcesz 6 liczb w lotto by coś wygrac za kazdą płać czyli 3*6 = 18 zł za jedno okienko
było sześć okienek za jeną kwotę teraz jest za jedno płacone to teraz moze za jedną liczbe
powiem ci że jak się nie nastawiałem na to czy wygram i patrzyłem na wyniki dzień później to coś wchodziło a jak się nastawiałem i czekałem na losowanie nic nici tylko
dziś też nie czekam na losowanie lotto na 21 40 bo jutro rano praca to sobie w środę popatrzę ciekawe czy sie znów to potwierdzi bo ostatnio patrzyłem na bieżąco na wygrane i było nic nie licząc jakiś małych mikro wygranych
no tak ale poważnie to życze ci ja jak najlepiej wiadom każdy chcę wygrac a może być jeden
złóżmy się nie musi być systemowy na ileś zakłdów i kilka losowań to w końcu wygramy
coś dobrze wyczułem że gram u wieźmy skoro taka kaska tam padła nawet worki mam jak ktoś wygra by kaskę było gdzie schować pokarzcie mi kolekturę gdzie są worki
a wiedźma ma wszystko worki i to nie jeden kupony i pisaki i wszystko co chcesz
ja się dziwie ludziom że chodzą do stomatologa inni chodzą do dentysty
co w domu nie kombinerek czy obcążki by wyrwać tak trudno wyrwać i kaska zostanie na lotto
ale już w Japonii co nie którzy bardzo bogaci dostają w dziąsła korzeń
no ja palę tylko że w piecu to nie wiem czy mnie to wyklucza czy nie
drogie no ale dziś 17 milinów mam to se pozwolę na zęby z pewnością czy frak ubiorę pójdę wreszcie jak człek do teatru, muzeum czy filharmonii
przynajmniej języka nie odgryzie się jak się zębów nie ma lub co innego do ust wkłada
wychodzi na to że więcej zakładów i wygrywa przeważnie osoba która da dużo kaski to widzę że się sprawdza
jest przykład na forum jak gracze opstawiają dużo zakładów i na dużo losowań i są sukcesy
trzeba pamiętać że danwniej było łatwiej wygrac teraz jest bardzo zawężone szansy ale i koszty większe niż dawniej
większe szanse zostać Prezydentem USA w prawdzie to było porównanie do loterrii w USA ale podobnie można przełożyć na polskie warunki
gram też ale z rozsądkiem i spokojem licząc że w tej dziwnej mieszaninie nie jasności lotto coś mi mimo wszystko uda się wygrać a jak nie to nie zabawa na całego za nie duże pieniądze na miesiąc jak za doładowanie telefonu nic mniej nic więcej
nikt nie wie co skreślić bo jak byśmy wiedzilei to byśmy już dawno wygrali
tylko się tak wydaje że sie wie mając kontrole że samemu się skreśla nigdzie nie zostało udowodnione co lepsze na chybi czy własne które też są na chybi
i tak lotto ma czas by maszyna sprawdziła jak losować by uniknąć strat
szkoda że nie było nigdy tak aby w lotto jak jest co losowania padało szóstka
zawsze można powiedzieć tak się trafiało nie ma co siać teorii spiskowych ale zawsze można mieć swoje przemyślenia
jak ktoś chce wygrać za wszelką cenę żadna argumentacja nie przekona chociaż samemu można to sprawdzić
Prawda jest taka bo widzimy to na własne oczy że zawężają szanse wygranej i tyle cały czas zmiany na utrudnienie wygranej zaczęło się od likwidacji kliku okienek za jedną stawkę i kolejne zawężenia a powodu by tak nie ma z pewnością bo zyski lotto ma ale w miarę apetyt wzrasta na więcej lotto coraz bardziej łakome
forsami nawet u ciebie punkt lotto czy to było kiedyś do pomyślenia
lotto jest by później polityce mówili jak im zarzucą skąd te majątki i frykasy że wygrali w lotto
miałem trójki jak dzień po losowaniu patrzyłem na wyniki czyli wychodzi że szósteczka po 4 dniach trzeba zobaczyć wyniki
wieksze szanse to jest to samo jak bym teraz patrzył na to samo wyjdzie
kukułka z kuka po 21 40 że chcę sie przewietrzyć bo zmęczona kukanie