Wpisy użytkownika Mulag
Łącznie 62 808 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 867 575. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
to ja mam płacić za to że ktoś chciał se narobić bobasków coś strasznego było
mój sąsiad ma trójkę dzieci z żoną nie pracują 1500 mają i rodzinne a teraz sąsiad mi mówi że chyba 4 dzieciak będzie bo większe wydatki planują
a wspólnota zrobiła remont a oni komunalni za frigo i remont bloku
no ja to pudło pod nazwą tvp wraz z ekranem dawno za okno wywaliłem net tylko + radio
nic trza ciuchów szukać nie wiadomo co przodziać bo jutro do rodziny jade
nie za późno chyba że planujesz dziś dłużej posiedzieć to masz kawkę
he he moze się umówimy że raz gramy wszyscy moimi raz waszymi szanse były by większe
7 zł zarobiłem dobre i to a przewaliłem he he nie będę się chwalił
wiedźma ma dobry urok kilka trójek w jednym miechu i na początku kwietnia znów trójeczka
trochę cierpliwości i będzie lepiej w najbliższym czasie oczywiście określonym do tego roku dosiego 2017
przecież to proste masz 49 w lotto i masz wytypować z 49 te 6 które wyjdą to proste jest każdy daje te 6 liczb tylko troszkę się różnią od tych w losowaniu
nikt się nie myli i nie daje 7 skreśleń w lotto i to nie wystarcza by wygrać ja tego nie rozumiem
forsami ja też przegrywam i nie ściemniam że wygrywam bo po co ściemniać jak na razie kilka trójek i tyle
Zawsze wygrywa lotto o tym trzeba pamiętać i to sporo ale w tym też ludzie co nie którzy chodzi tylko by w słowie nie którzy był ktoś z nas
forsami tobie też życzę milionów w sumie chyba nie ważne czy w lotto czy multi ważne by siadło
no tak ja jestem dumny ze jestem mecenasem sportu i kultury oczywiście jestem jednym z wielu
najgorzej się nastawiać to może nigdy nie nastąpić prawdopodobieństwo wygranej prawie zerowe
ja to traktuje jako zabawę choć wiadomo chce wygrać ale zdaje sobie sprawę z szans
wyrosłem z nastawiania się na wygraną ostatnie trójki jak wygrałem to patrzyłem na wygraną dzień później bo akurat czasu nie było by zobaczyć jak patrze to nic nie wpada czyli widze po sobie żadnego nastawiania się na wygraną lepiej mi wychodzi
Forsami takich jak ty po 15 i po 20 i 30 też są milony i też czekają nie mówię o sobie
szkoda że lotto nie zapisuje ludzi ile lat grają to moze jakiś bonus by dla takich ludzi dali oczywiście udokumentowany takimi latami grania
oczywiście pisze tak hipotetycznie nic takiego nie ma i nie będzie
zawsze wygrywa lotto i to dziennie spore milionki a w miechu nawet nie chce pisać ile to jest a ta mikro sumka do ludzi
Jak by to wiedział to bym był objęty tajemnicą ale nie trzeba być tam by sobie wyliczyć ile zgarniają