Wpisy użytkownika Mulag
Łącznie 62 808 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 865 872. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Forsami zobacz moje nowe oblicze i co piszę w moim profilu milioner może być jedne Mulag
nic trzeba iść do wiedźmy i pościć jeszcze pozostałe zakłady jak chce się być milionerem trzeba grac
Witam All czy koszyczki z jajami i barankami i kurczakami i zającami gotowe
no chyba że losy do koszyka będziecie dawać ale to nie pokarm to nie wchodzi w grę
jednak cofasz sie z latkami co to za typy lotto nie bo 60 nie ma chyba multi
no tak się domyślałem po tych 50 i 61 we wszystko się nie da grać chociaż nie którzy grają w wszystko
święta są to można odpuścić może kiedyś zrobimy debatę na te sprawy
słyszałem że od nowego roku nowość będzie oprócz liczb będą też litery alfabetu czyli mix połączenie liczb z literami
to nie sposób, wejść nie omijać i trafić ale co powiedzieć żeby na święta nie dać wygrać nie ładnie się lotto zachowało nic trzeba dalej grać
Nie wygrałem ale to dla tego że chcą dać mi więcej okey poczekam dom wtorku
chyba mnie wysłali bo przecież jaja kup droższe niż w tamtym roku i zająca barana itp
to ja ma się du rzucać do twojej wygranej ależ nie to już we wtoreczek wygrywam główną pule
Panowie co robicie raz że woda kosztuje wali na liczniku to dziś nie poniedziałek wstrzymajcie sie z agresją na poniedziałek
nic stronka multipasko daje mi nadzieje zacznę zarabiać w internecie tylko teraz 6 zł
jak na razie wyleczenie z kołchozu nam nie grozi dalej trza robotać
dokładnie jaja i jeszcze raz jaja to jest podstawa naszej egzystencji na kołchozie
no tak środę masz wolną a z pewnością każdy z nas myślał o wolnym na zawsze moze następnym razem
przejdę się po starym rynku do tlenie się smokiem i do mieszkanka
ee trochę dalej od rynku jest szpital myślałem o tym ale trwa jeszcze nie dobra nie dawno co wyrosła jeszcze nie dobra
polecam Kiełbasińską Morliny 400 93 % mięsa z pewnością za gości na waszych stołach
a mniej zamożnych ludzi a też kasiastych biwakowa inaczej regionalną bardzo pyszna 100% mięsa
jak tam wrażenia po święceniu ksiądz lał aż popadnie ale to dobrze
nie odpowiedziałeś na pytanie a szkoda bo milion by do zgarnięcia za odpowiedź
nic trzeba sałatkę zrobić bo jak sam czegoś nie zrobisz to nikt za ciebie tego nie zrobi lepiej niż ty sam
zburzy się dla tego piszę o czystej do sałatki mięsa i tam innych smakołyków czysta najlepsza
a może to i to czysta realna dla tego to mam ale oczywiście też wolałbym trzysta tysiacy niż czystą

witamina c ale do tego jest