Wpisy użytkownika MoccaCaffe
Łącznie 2 688 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 144 558. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
krzysztof_C a niech się dzieje!
profesor1980 masz jak w banku, że zerknę!
medea76 czeeeść Ci
bardzo korzystnie wygląda prowadząca, zwiewnie i ładnie..przypomina Olivie Wild, powinna go cmoknąć w łepek za Nas na szczęście
medea76 czeeeść Ci
bardzo korzystnie wygląda prowadząca, zwiewnie i ładnie..przypomina Olivie Wild, powinna go cmoknąć w łepek za Nas na szczęście
no i proszę wiedziałam!! kurrrczaczek! ...życzyłam szczęścia jedynkom i moje mnie ominęło ....dokładnie obok...dwa zakłady.. a chciałąm skreślić ale na onlien brakowało kasy
Zamit22 i inni wygrywający braaawo!
cześć niewitanym
medea76 ja zaraz dołączę
żegnam się uśmiechem szerokim ze wszystkimi!
papa!
żegnam się uśmiechem szerokim ze wszystkimi!
papa!
dzieeeń dobry !!
Oooo! hahaha tak jest czas na Mocce...aby wygrala , O!
podrzuccie liczby , ktore wygraja ze 3 moze?
pięknie się uśmiechnę i szczerze będę życzyła dużej wygranej...a prędzej czy póżniej sprawdza się jak innym życzę...
MAX te liczby juz mam
co myslicie o 64 i 47?
Max ahhaha Ty jestes zabawny...w sensie naprawdę, jak czytam Was: Ciebie, Moneta i jeszcze dwie inne osoby, to się pośmieję i mam dobry humor na co najmniej 2 godziny
Max mazowieckie około 200 km na północny-wschód od Wawy
Monet Max dziękuję pięknie za rady! Będę na Was polegać tym razem i tak teraz losy uzupełnię w moich liczbach!
a to ja nie wiedziałam, przepraszam...w sumie w polik czy czółko może Monet przyjmie?
medea76 witaj serdecznie!!
emerytka_46 Hej
medea76 witaj serdecznie!!
emerytka_46 Hej
MAX to po moim całusie na pewno!
torsan
a ja jeszcze nie wiem czy weszły boję się, że dopiero na wieczór
zatem będę się pewnie prędzej cieszyć Waszym szczęściem Panowie
zatem będę się pewnie prędzej cieszyć Waszym szczęściem Panowie
hhaaha MAX możliwe, że nie weszły..na to losowanie, może nic straconego ? zobaczymy, a tymczasem zapraszam na obiad i do później drużyno?
bry wieczór !
cześć niewitanym
Obstawiłam kilka zakładów na MM, na 14 nie weszły już moje liczby, za późno wysłane...
HM, jeśli nic nie wskoczy to aż dziwne będzie....główkowanie mocne, podpowiedzi, statystyki, mapki...i sama magia generalnie...
Achh, niech mi od dzisiejszych typów portfelik spuchnie
Jeszcze raz...cześć, cześć! kochani multipaskowicze
HM, jeśli nic nie wskoczy to aż dziwne będzie....główkowanie mocne, podpowiedzi, statystyki, mapki...i sama magia generalnie...
Achh, niech mi od dzisiejszych typów portfelik spuchnie
Jeszcze raz...cześć, cześć! kochani multipaskowicze
jak przekombinują i polecą same jedynki albo dziesiątki....czy też, 1,2,3,4 ...to...
marcinek36 poproszę również
marcinek36 dziękować pięknie Mocca
Monet....Twoje i Maxa liczby dopiero wejdą na 14 miałabym razem z moimi 4/6 i 5/6 ...
Monet....Twoje i Maxa liczby dopiero wejdą na 14 miałabym razem z moimi 4/6 i 5/6 ...
zona_krolamulti
reniuszka
o mam jedna parke i 4/10 ahhaaaahah w niewyslanych
przeczucie mówiło mi o 16,8 i 32...zrezygnowałam na rzecz wyliczeń jasny gwint! zaraz sprawdzę te wysłane...
profesor1980 czeeeść
hhahahha
Witajcie
torsan
medea76 zatem jesteśmy dwie z tymi niewysłanymi...jeśli mi nie dadzą znać, że poślą...to najprawdopodobniej fortuna mi przepadnie
ksenia, nie od dziś wiadomo, że pół Polski wygrywałoby gdyby nie...zaradność systemu, maszyny
ksenia..kto się załapie na los szczęśliwca i akurat jemu się trafi....no cóż..to jego obawiam się też, że pewnie mniej opłacałoby im się niż w tej chwili...gdyby inaczej wygrywano. Trzeba trzymać kciuki, że się znajdzie wśród wygrywających.
dorocina125 idzie wygrać nawet wszystko...jak się nie wyśle...
6 minut
torsan...a może Panowie tu oczekujący woleliby wygrać Panie losujące ?
zgrywus nic z tego jak ja dziś akurat nie wygrywam to i nikt ahhahahha
opening mogliby zmienić czuje się jakbym oglądała program śniadaniowy
oczywiście, że można zdobyć więcej...tylko niech każdy wysyła po kilka zakładów i najlepiej wszyscy...(totalizator trzeba dorobić)
już 4 liczby
barbapapa za krótką kiecke i te buciki. Nie jest jakaś niezgrana, głowa duża i szczupła kobietka...no i te stroje zazwyczaj....
taki...dziś dłużęj może..bo wszyscy rozbili bank?
krzysztof_24 cześć
zgrywus ....właśnie szukam odpowiedniej działki i planuje basen...
Witam niewitanych
Kupony wysłane? Gotowi?
Kupony wysłane? Gotowi?
chyba błąd jej się wkradł...
o nieeee..a zastanawiałam się nad 10! :/:/
cześć obecnym
OOO, czyli jednak ktoś jest....a juz myślałam, że pusto bądź na milczków trafiam....
cześć niewitanym
cześć niewitanym
torsan uff, nie jestem niewidoczna
torsan hmm, jestes druga osobą, która mnie o to pyta ...mazowieckie
okolice Łomży (kłania się nisko)
okolice Łomży (kłania się nisko)
torsan
no i losowanie..."czymam" kciuki za Was bo sama nie wysłałam, suchy typ
o, Panek losuje...
pieszczotliwie? ....brzmi miło... Monet może być jakkolwiek, sam ją nadasz jako zwracający się
o nieee...moje liczby ahhahahahahahhahaha
ja Cie kręcę, to już może pech???
w zdrapki tylko ze dwa razy zwrot wygrałam, może ta z "kawą" będzie szczęśliwa
chyba zacznę stawiać ciągle na jeden zestaw.... tylko cierpliwości brak
medea76 witaj miło dołączasz w główkowaniu nad liczbami?
jocia
medea76 ważna zatem z Ciebie osobistość, nie przegap jednak swojej fortuny!
medea76 ważna zatem z Ciebie osobistość, nie przegap jednak swojej fortuny!
medea76 ....achaa, zatem nie masz się i jak podrapać po pośladku
a ja sobie pomyślałam 27,28 ...ale nieeeee bo przecież tak pod rząd ....(jak człowiek tak ograniczony i nie ufa własnej intuicji do końca to i nie wygra chyba już)
kondi...no z ta trojka to jakos tak wychodzi ...73 moze 80,1,22,48,32/42 hmmm
kondi.... te 70 to moze 3 na krzyż będą
Haneczka Witaj!
Haneczka Witaj!
drapek lataja a jak kto wyśle to też nie polecą
drapek wiem grałam 70-tki, użyta i przez Ciebie forma
ja nie mogę wybrać między 1....a 2
Haneczka gratulować i wyższych wygranych jeszcze!
może już wieczorem...
ela52 witaj
Robal_36 hej śmieszku
Robal_36 hej śmieszku
trisetum
Robal_36 ...nic nie googlowałam, niedawno jeden z czatowiczów także pytał...
Robal_36 ...nic nie googlowałam, niedawno jeden z czatowiczów także pytał...
wyślijcie i za mnie
Robal_36 Monet zdaje się..a może to Max był ....nie, chyba jednak Monet Tak czy owak jeden z tych dwóch czatowiczów (nie pamiętam dokładnie , który bo mam słabą pamieć..nie żartuję, odnośnie różnych faktów, różnie to bywa )
trisetum to cieniutko...ja rónież mam już mały budżet ...ale i z domu teraz się ruszyć nie mogę
w Jokera w ogóle ktoś wygrywał?
czyli ktoś słyszał ale nikt nie widział...
w multi może do wróżki po numerki poszedłby..hm
chociaż zabierze mi na kolejnych 10 zakładów,.. a z jej numerków i tak nie wygram
medea76...jeśli jest coś takiego to chętnie, spróbować nie zaszkodzi...,a czuję się zainteresowana i zdziwiona.... hmm
więc deal
więc deal
horoskop horarny....brzmi dziwnie...
no i nauczyłam się czegoś nowego...to dopiero skarb..
poproszę!
w szmatławcu mojej babinki mi 9 wypisali...i śmieszne ale faktycznie była
poproszę!
w szmatławcu mojej babinki mi 9 wypisali...i śmieszne ale faktycznie była
jocia
jedynka, ktorej nie lubie! postawie! bo ja zawsze stawiam, na te , ktore lubie i jakos czuję i odrzucam te, któych nie lubię czując, że nie moje...a zatem to cos innego
w swoich mam32,24..zatem wszystkie biorę a nóż widelec ....
w swoich mam32,24..zatem wszystkie biorę a nóż widelec ....
na 10?? losowań o matko..nie wiem czy tyle wytrzymam z jednym zestawem ahhahahah
z moim szczęsciem jedno przepuszczę...i akurat wpadną ...no i tak przykro by było chyba osobie, która by powiedziala "aaa na to nie" i akurat by wpadly..i choć ja nie...to myślę, że wiele osób o takie rzeczy mogło mieć już pretensje...
hahahhhahahaha, potraficie być przezabawni zmarszczek się dorobię od tego śmiechu!
Mhmm !
Robal_36 myślę, że gdyby coś kiedyś to byliby by bogaci i programó nie pisali...jeden na miliony z taka misją dla społeczeństwa by się trafiał...
Medea76 nie znam się na metodzie...ale zapewne zasady w niej muszą być jakieś "wróżkowe" achhh....tak czy owak, dziękuję za liczby....zagram....i zobaczymy, będę grała chyba, że coś przeszkodzi wysłać dlatego przepięknie Ci dziękuję za wysiłek i starania...
Robal_36 myślę, że gdyby coś kiedyś to byliby by bogaci i programó nie pisali...jeden na miliony z taka misją dla społeczeństwa by się trafiał...
Medea76 nie znam się na metodzie...ale zapewne zasady w niej muszą być jakieś "wróżkowe" achhh....tak czy owak, dziękuję za liczby....zagram....i zobaczymy, będę grała chyba, że coś przeszkodzi wysłać dlatego przepięknie Ci dziękuję za wysiłek i starania...
medea76 jak wygram....obie wygramy
a są jeszcze inne metody? jeśli tak to czy porywają się, czy każda mówi co innego...? <--ot takie dziwne spostrzeżenie...
(nie mam na myśli mojego przypadku....tylko ogólnie...)
krzysztof_c odpisuję tylko się trochę przejęłam powyższym ...a w ogóle to witaj , O!!
Robal_36 udanej reszty dnia!
ja z wróżby teraz spróbuję, a co mi tam ..., a wróżąca/wyliczająca medea76 wydaje się ma szczere intencje...wiec to może takie dane szczęście..! Nigdy nie wiadomo...
ja z wróżby teraz spróbuję, a co mi tam ..., a wróżąca/wyliczająca medea76 wydaje się ma szczere intencje...wiec to może takie dane szczęście..! Nigdy nie wiadomo...