Wpisy użytkownika Mi_Chal
Łącznie 739 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 394 953. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Makler wysłałem ze spacja bo nie byłem pewny czy można wysyłać z @ linki na czacie
Zamieściłem informację że w przerwie oczywiście znajduje się małpa
Zamieściłem informację że w przerwie oczywiście znajduje się małpa
Makler każdemu się zdarza nieuwaga
Dobrze że Ty zawsze jesteś uważny
Dobrze że Ty zawsze jesteś uważny
Od rana w Keno patrząc na zestawy liczbowe 350 koło nosa przeszło ale kto by przypuszczał
Jasza wyznaczyłem dobre 5 z powtarzających się liczb w multi z niedziel
Meganka bo się zaczerwienie
Meganka bo się zaczerwienie
Myślałem też by wysłać numery co wyświetlają na monitorku od Keno podczas instrukcji jak grać
No ładna 5 by wpadła z 7 na końcu ehh mogłem pójść się puścić
Głupi ja
Głupi ja
Bardziej z tym wpisem lekko odszedłem od totalizatora sportowego
Meganka jeszcze trochę i sama zaczniesz coś tworzyć na YouTube
Pozdrowienia dla córki
Pozdrowienia dla córki
Cezary miło mi ale inteligentnym nie jestem, znaczy się ja tak się nie czuje wręcz przeciwnie
Gdybym był inteligentny nie musiałbym szukać ciągle pracy i nie miałbym już długów a tak co dzień moje zdrowie się gorzej psuje nie dość że choroba mnie męczy to jeszcze stres przez który nie mogę spać a ostatnio nawet nie jadam kolacji bo mi się nie chce a powinienem chociaż cztery posiłki dziennie jeść
Dobra koniec spamu pewnie i tak większość ma gorsze problemy ode mnie.
Meganka słucham?
Gdybym był inteligentny nie musiałbym szukać ciągle pracy i nie miałbym już długów a tak co dzień moje zdrowie się gorzej psuje nie dość że choroba mnie męczy to jeszcze stres przez który nie mogę spać a ostatnio nawet nie jadam kolacji bo mi się nie chce a powinienem chociaż cztery posiłki dziennie jeść
Dobra koniec spamu pewnie i tak większość ma gorsze problemy ode mnie.
Meganka słucham?
Co do opisu odwrotności mimo że zawsze o nim myślę i tak kombinuje jak koń pod górę i wychodzi co innego
Ostatnio często myślę by zaznaczyć tylko dane liczby z końcówką np 3 i wysłać taki zestaw liczb no ale później też w głowie się główkuje czy ma to sens bo jak nie trafi się nic to później tylko strata pieniędzy choć z drugiej strony zawsze może paść nawet cały zestaw ale szans się ma na 30% że choć wpadnie połowa liczb
Ostatnio często myślę by zaznaczyć tylko dane liczby z końcówką np 3 i wysłać taki zestaw liczb no ale później też w głowie się główkuje czy ma to sens bo jak nie trafi się nic to później tylko strata pieniędzy choć z drugiej strony zawsze może paść nawet cały zestaw ale szans się ma na 30% że choć wpadnie połowa liczb
Tomi77 ale wysyłając z maszyny też możesz nic nie trafić
A system pozwala rozkruszyć mózg do myślenia i kombinowania
A system pozwala rozkruszyć mózg do myślenia i kombinowania
Trzeba wtedy zaufać swoim wytypowanyn liczbom i dać się ponieść i oczekiwać wtedy na losowanie
U mnie w spożywczaku też niedawno się dorobili kolektury i również jedna Pani ma z tym problem jak chcesz ponowić numery z kuponu wysłanego wcześniej trzeba wypełnić najlepiej raz jeszcze blankiet
Witaj Sebastian
Jeszcze e-maila nie sprawdzałem czy coś pisałeś może?
Jeszcze e-maila nie sprawdzałem czy coś pisałeś może?
https://finanse.wp.pl/robaki-w-batonie-lewandowskiej-6311219348809345a
No to fit baton
No to fit baton
Co do lottomatow powinny być normalne budki jak i punkty ze strony lotto i zatrudniane osoby do ich obsługi
Tak z ciekawości ile dostaje się za prowadzenie punktu w supermarkecie bądź spożywczaku?
Ktoś się orientuje?
Ktoś się orientuje?
7% to nie tak dużo w zaleznosci gdzie punkt się znajduje oczywiście
Takie głupie trochę i znając życie zaraz się ktoś przyczepi
Nurtuje mnie jedna rzecz jak facet pójdzie bokiem z panią do towarzystwa to jest źle a jak kobieta to samo zrobi z panem do towarzystwa to jest do wytłumaczenia sytuacja np potrzeba nowości bądź nowego doświadczenia
Co o tym sądzisz?
Nurtuje mnie jedna rzecz jak facet pójdzie bokiem z panią do towarzystwa to jest źle a jak kobieta to samo zrobi z panem do towarzystwa to jest do wytłumaczenia sytuacja np potrzeba nowości bądź nowego doświadczenia
Co o tym sądzisz?
Może dlatego że jest dość inteligentna kobieta noi nie masz aż takich staroświeckich mądrości
Nic z tych rzeczy
Jakoś jak inni piszą nie związany z tematem gry bądź jeden na drugiego wrzuca to jakoś nikt się nie zainteresuje że niby się forum pomerdało
Jakoś jak inni piszą nie związany z tematem gry bądź jeden na drugiego wrzuca to jakoś nikt się nie zainteresuje że niby się forum pomerdało
Ok, nie było tematu w takim razie.
Przepraszam za zaśmiecanie czatu.
Przepraszam za zaśmiecanie czatu.
Tomi77 nie kreci mnie takie coś bo to sprawka szatana że takie coś się dzieje
W ekstra pensji jak nigdy 4 wygrane po 25 tysięcy
Jedna liczba zabrakło by mogli się cieszyć wygrana główna
Jedna liczba zabrakło by mogli się cieszyć wygrana główna
Możliwe jest też to że jedna osoba powtórzyła ten sam kupon cztery razy tylko jeśli by tak było napewno by zaznaczył inaczej dodatkowe liczby
10 osób jednak w ekstra minęło się o główna wygrana dawno chyba tak nie było?
Powodzenia kędzior w typowaniu liczb
Ja na dziś kończę jutro mozliwe że może mnie nie być za bardzo mnie problemy przytłaczają
Dobrej nocy życzę
Ja na dziś kończę jutro mozliwe że może mnie nie być za bardzo mnie problemy przytłaczają
Dobrej nocy życzę
Witam
Wszedłem na moment i znikam
Miłego dnia życzę i dużych wygranych
Wszedłem na moment i znikam
Miłego dnia życzę i dużych wygranych
Witam ponownie
Miało mnie nie być to fakt ale szalony idę wysłać kupon może coś się trafi
Miało mnie nie być to fakt ale szalony idę wysłać kupon może coś się trafi
Ja wszystko na chybił
Mam nadzieję że 5 z kuponu z mini nie będzie z multi bo chciałem skreślić a wziąłem na chybił kupon
Mam nadzieję że 5 z kuponu z mini nie będzie z multi bo chciałem skreślić a wziąłem na chybił kupon
Kombinowałem dziś jak mówił Cezary i miałbym 6/6 gdybym wysłał chodzi mi o taktykę z odwracaniem liczb
Cezary też zauważyłem ale nie zawsze można się wbić z liczbami
Pozdrawiam również
Pozdrawiam również
Panoramix chodzi o system np 17,71 23,32 34,43 i tak dalej gdzie można to zastosować
Może to jego kolejne konto
No chyba że ma w sobie to coś i przyciąga ludzi do siebie
No chyba że ma w sobie to coś i przyciąga ludzi do siebie