Wpisy użytkownika Mi_Chal
Łącznie 739 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 385 499. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
4 lata temu zdiagnozowano mi dopiero że mam celiakię czyli nie toleruje glutenu jak i laktozy
Od dawna miałem problemy biegunki złe samopoczucie rodzinna że to normalne ale narzeczona powiedziała dość żebym zrobił badania i dzięki niej wyszło na jaw że mam celiakię a gastrolog do mnie że mógłbym się nawet w toalecie na śmierć załatwić
Meganka dieta bezglutenowa możesz ją zastosować ale nie polecam jeśli od dziecka jesz gluten będzie ciężko
Co do wagi przed dieta 90 kilo z tym że jedząc gluten i laktozę codziennie bylem na troniku teraz 75 kilo udało mi się przytyć 5 kilo przez ostatni rok i jakoś się trzyma ledwo bo stres potrafi mnie dalej na tronik wysłać i mimo pilnowania diety nie jest fajnie
Co do wagi przed dieta 90 kilo z tym że jedząc gluten i laktozę codziennie bylem na troniku teraz 75 kilo udało mi się przytyć 5 kilo przez ostatni rok i jakoś się trzyma ledwo bo stres potrafi mnie dalej na tronik wysłać i mimo pilnowania diety nie jest fajnie
Tak tylko sądziłem że to normalne bo wkoncu rodzinna tak mówiła a ona chyba wie co mówi a jednak nie wiedziała niestety
Najgorsze było znaleźć produktu bez glutenowe ale już jest lepiej choć ceny jeszcze spore chleb 300 g 8 zloty taki przykład
Arczibalik
Ja na siłownię też bym poszedł ale z kości na ości musiałbym zamienić
Ja na siłownię też bym poszedł ale z kości na ości musiałbym zamienić
Brunetka to prawda ale chleb który toleruje smakowo jest z marki Shar a on droższy bo ten co jest biały w netto to no yyy można zwymiotować chyba że się go zrobi na jajku i poleje keczupem
Niestety zdiagnozowane w ostatniej chwili gdyż kosmyków w jelicie zostało mi niecałe 1/3 wiec jeszcze rok dwa i mógłbym nawet wąchać kwiatki od spodu
Arczibalik również życzę dużo zdrowia noi dużej rzeźby
Ile na klatę juz bierzesz?
Ile na klatę juz bierzesz?
Meganka co do kilogramów warto się zastanowić bo możesz zastosować dietę która mam ale mówię będzie trudno się przerzucić głównie na smak pieczywa no chyba że jak ja wybierzesz markę Schar
Tak z ciekawości Pomocnik jak masz chwilę sprawdź jakie liczby Ci się powtarzają w kuponach
Tomi ja już wziąłem zeszyt do ogarniania liczb ostatnio wziąłem się za swoje dotychczasowe typy co sam skreslilem jak i co miałem na chybił trafił no ale wczoraj nie udało mi się ustalić dobrych liczb choć przeczuwałem że moga wpasc dwie liczby nie skreslilem ich
Hehe pomocnik poczucie humoru nieźle
Pewnie jesteś jakims przedstawicielem handlowym bo być tu i tu to szok
Pewnie jesteś jakims przedstawicielem handlowym bo być tu i tu to szok
Pomocnik podaj jak możesz powtarzające się liczby w Twoich kuponach gdyż szykuje się do kolektury wysłać mini a może jakaś piątkę wygrywająca uda się ustalić
Ktoś z was stosował generator liczb z narzędzi tutaj? Bo ciekawi mnie czy jest użyteczny
Meganka a na mini lotto jakiś sposób masz?
Bo mój pomysł się pomału kończy
Bo mój pomysł się pomału kończy
Ja jak się ogarne z długami myślałem by w Keno pogrywać na np 25 losowań wysyłać każdy zestaw swój co wytypowałem może coś się trafi
Dobra wyznaczyłem dwie piątki na mini lotto zjem kolacje i idę wysłać
Dietę muszę pilnować minimum 4 posiłki dziennie staram się jeść
Nie to żart choć Tipo nowe robi takie samo szaleństwo co kiedyś maluch
Numery w mini dość łatwe do ogarnięcia bez chybił trafił myślę
Meganka jesteś może?
Meganka jesteś może?
Nie mogę coś na tel wrócić do wcześniejszej Twojej wypowiedzi z podanymi numerami do ekstra pensji, mogłabyś powtórzyć?
Myślisz?
Będą niskie czy wysokie liczby?
Moja taktyka gry jest dość dobra trafiłbym gdybym dobrze rozplanował 4/5 a tak tylko 1 wpadła bo zamiast dodać liczby do siebie głównie odejmowałem i tu był błąd niestety ehh tak raz trafić ta piątkę chociaż to było by coś
Będą niskie czy wysokie liczby?
Moja taktyka gry jest dość dobra trafiłbym gdybym dobrze rozplanował 4/5 a tak tylko 1 wpadła bo zamiast dodać liczby do siebie głównie odejmowałem i tu był błąd niestety ehh tak raz trafić ta piątkę chociaż to było by coś
W ekstra pensji też nie jest tak łatwo wyznaczyć 5 + 1 ale nawet sama 5 ładna wygrane daje
Ktoś kto wysłał euro wygrał coś?
Pomocnikdiabla pewnie trafił te dwie wygrane
Pomocnikdiabla pewnie trafił te dwie wygrane
Meganka to najważniejsze że zostało Ci jeszcze sporo lat
Pewnie masz te 18
Pewnie masz te 18
Dobrej nocy Meganka
Mam nadzieję że nie uraziłem świeżym mięsem
Mam nadzieję że nie uraziłem świeżym mięsem
Oj się tam czepiasz, nie pyta się wprost kobiet o wiek wiec chciałem grzecznie się spyta
Może i jest wprost ale brzmi lepiej
Co do przerwy w grze zawsze się źle
może skończyć
Co do przerwy w grze zawsze się źle
może skończyć
Człowiekowi języki obce wchodzą do kitu i trzeba szukać niestety szczęścia w Polsce
Łatwo? Od dwóch miesięcy szukam chodzę na rozmowy CV roznoszę wysyłam emailami i wielkie g nic się nie dzieje
Zawsze ktoś lepszy się znajdzie bądź z krótkim doświadczeniem na danej posadzie
Jeszcze głupi długów sobie narobiłem i nie dość że muszę pilnować diety stres mnie zjada i pilnowanie nic nie daje bo i tak co zjem wylatuje druga strona
Ale nawarzylem sobie piwa to teraz muszę je wypić
Szukam gdzie kolwiek chciałem bardzo na krajowke na B na początek by uzbierać na C ale kuzwa szukają jakiś asów z doświadczeniem nie wiadomo jakim
Szukam gdzie kolwiek chciałem bardzo na krajowke na B na początek by uzbierać na C ale kuzwa szukają jakiś asów z doświadczeniem nie wiadomo jakim
Było by dobrze to fakt ostatnio szansa była ale zaprzepaściłem
A tak bym już mógł spać spokojnie i może nawet otworzyć coś swojego i w leasing busa z plandeka wziąć i jeździć z towarem
A tak bym już mógł spać spokojnie i może nawet otworzyć coś swojego i w leasing busa z plandeka wziąć i jeździć z towarem
Fakt że z moja choroba to jest nie zbyt dobre ale krajówka z możliwością powrotów do domu codziennie bądź na weekendy było by miodzio
By otworzyć własny biznes trzeba mieć $ na otwarcie by w razie wu mieć np za co kupić na początek jakies auto noi przede wszystkim paliwo bo jak by dobrze poszło po miesiącu dwóch może by się wkład własny zwrócił w zależności jakie by były zlecenia
Nie toleruje glutenu i laktozy
Czyli na trasie nie mogę odwiedzać McDonaldow ani kfc
Czyli na trasie nie mogę odwiedzać McDonaldow ani kfc
Tak tylko nie zawsze dostaniesz coś na ciepło chyba że sobie na silniku podgrzejesz parówkę bądź kiełbasę
Na ta chwile rozmawiamy tylko wiec nie ma co się przejmować innymi gdyby tak było to by świat oszalał bądź byłby lepszy
Czyli biznes nie związany z transportem
Hmm to ciekawe jaki cel sobie w życiu wymyśliłeś
Hmm to ciekawe jaki cel sobie w życiu wymyśliłeś
Bo teraz często każdy myśli nad transportem, gastronomia bądź handlem
Ja sam myślałem nad dofinansowaniem z unii bądź jakiś kredyt z niskim % i albo transport czyli w leasing busa z plandeka na 10 euro palet bądź punkt franczyzowy produktów marki Romet
Szczerze wszyscy wokół mnie od tego pomysłu odciągają bo trzeba mieć $ i wiedzę w tym co chce robić i wkolko to powtarzają że już plany poszły w odstawkę
Ale bardziej byłbym chętny za punktem sprzedaży produktów Romet wiesz kontakt z ludźmi zawsze na miejscu jakiś mały busik np by komuś zawieść motorek bądź by przywieźć na serwis było by dwa w jednym bo sprzedaż noi tez transport czyli jazda za kółkiem po godzinach np jakaś przeprowadzka czy transport czegoś z punktu a do b wiec tez jakaś kasa dodatkowa
Hmm by wynająć obiekt powyżej 250 m kwadratowym za miesiąc trzeba liczyć u mnie w mieście te 3000-4500 zloty miesięcznie
Do tego wyposażenie profesjonalne serwisu motocykli jak i zatowarowanie sklepu w części i dodatki jak kaski bądź kufry/sakwy to koszta około 30 tysięcy
A noi również zakup kasy fiskalnej terminala płatniczego komputera bądź z czasem kolejnego jeśli bym zatrudnił jeszcze kogoś to kolejne z 10 tysięcy bo drukarka fax też się przyda noi również internet żeby móc działać szybko i sprawnie się kontaktować z klientami emailowo bądź z główna siedzibą firmy
Dotacja to niestety z unii tylko 25 tysięcy co sama kwota poszła by licząc tylko na wynajem wyposażenie serwisu w narzędzia a na resztę musiałbym kombinować bądź np jakiegoś wspólnika wziąć
60 tysięcy jak dobrze pójdzie bo jeszcze trzeba liczyć się z zatrudnieniem mechanika do serwisu jak i zainwestować w reklamę że będzie otwierany punkt sprzedaży na takiej i takiej ulicy czyli banery ulotki reklama w gazecie w miastowej telewizji noi tez w radiu
Co do zarobienia to najpierw muszę pracę znaleźć a z tym nie jest tak łatwo niestety
Wiesz pracować i również grać i liczyć na lud szczęścia w wygranie np w mini lotto dużo by pomogło bo zainwestowało by się 70-80 tysięcy zostało by trochę na czarną godzinę gdyby wiesz jakiś miesiąc poszedłby trochę gorzej
Hmm kolo Szczecina
Hmm kolo Szczecina
Też nie myślę o wygranej co będzie to będzie ale nie raz szkoda trochę jak jest losowanie i nie udaje się nic trafić mimo że np liczby są takie łatwe
Ale szczerze trzeba mieć też sporo szczęścia by na chybił trafił wygrać 5/5 bo co ostatnio wysyłałem jeden zakład na chybił to ani jedna liczba nie była trafiona głównie co sam skreslilem przeważnie niestety było 1 bądź 2 raz była 3 a mogło być nawet 5 ale dwie liczby co wytypowałem zmieniłem bo mowie pod rząd nie wpadną noi się przeliczyłem
Dobra też juz znikam rano trzeba wstać by szukać pracy może się uda coś znaleźć
Dobrej nocy życzę obecnym
Dobrej nocy życzę obecnym
https://kobieta.wp.pl/ekstremalna-odwaga-21-letniej-polki-ocalila-kobiete-przed-gwaltem-6307561672833153a
Tak dla zajęcia nie każda osoba przechodzi obojętnie podczas gdy coś się dzieje
Tak dla zajęcia nie każda osoba przechodzi obojętnie podczas gdy coś się dzieje
32,36,40,44,55,57,60
Takie liczby mi przyszły do głowy po przebudzeniu
Takie liczby mi przyszły do głowy po przebudzeniu