Wpisy użytkownika Max 69
Łącznie 5 835 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 163 727. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
miszell...z krzysiem nie ma żartów jak powie tak musi byc bo wiesz czarne BmW i
krzysio ...jakby Ciebie bracie nie zaczepiała ..to bym, sie nic nie odzywał . a że napisała do Ciebie więc dostała za swoje a c*** z nią
malusia ..już Ci napisałem a jak bedzie mi tak dalej dokuczała to zobaczysz
Psko ..możesz usąnąć tamte konto bo ja żadnych przeprrosin nie bedę wypisywał .....
Chyba że chcesz w mojej formie przeprosiny usłyszyszć
Chyba że chcesz w mojej formie przeprosiny usłyszyszć
krzysio ...ona i tak tu wejdzie na nastepnym nicku ..a do paska zadzwoni teraz jej lekarz albo na mp wejdzie niemowlak
Monet ... to jest prawda ..gdzie byłes PASKO WTEDY ?????????????????????????
malusia ..Tu nie chodzi o mnie ....tylko gdzie był wtedy jak to coś tutaj wyprawiało takie numery ze głowa mała
krzysio ..to jak to było ..jedziemy robi lodziki i wyskakuje oknem dobre
Lili ...oj zabolało ..ale dziwnie troszke ..bo tak ładnie to napisałem ..tak zdrobniale
Lili ...cos tam robiłem ..i patrze ze na brata krzysia siadła no to ooooooooooggggggggnia
krzysio ...przestań ...nie zostawiaj mnie tu jest git ..oni sie nie beddziemy prosili .
Pasko ..ponosiło mnie nie raz ..miałem zatarg i jocia czy z majorka ale wiedziałem że przesadziłem i sam przeprosiłem ..tego czegoś nie będe przepraszał więc możesz skasować tamten nick na stałe ..
Nie obiecuję Tobie że będe grzeczny bo i tak wiesz że nie będę jak ktoś bedzie obrażał mojego przyjaciela krzysia wtedy jest ogień na maxa
Nie obiecuję Tobie że będe grzeczny bo i tak wiesz że nie będę jak ktoś bedzie obrażał mojego przyjaciela krzysia wtedy jest ogień na maxa
Jeśli juz ja przepraszałęs to trzba było napisac jej pełny nick bo teraz nie będzie zadowolona że nazwałeś ją Pani m77
Pasko ..pisze tobie teraz oficjalnie .jak przy mnie ktoś bedzie dokuczał krzysiowi to jade z nim na maxa ...cały czas ogień ...
Nawet swoich słow nie masz lamusie ...tylko podłapałes i teraz się wozisz
kubs ... tak tak gadaj zdrów ...doczekasz sie na bank lotolamusiepajaccu
Do ciebie frajerze juz nic ..tylko badz tam gdzie tak dobrze to opisywałes