Wpisy użytkownika Mati24
Łącznie 1 196 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 744 779. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Scenik, trzeba iść za ciosem. Są dni, że każdego dnia wpadają Ci wygrane. Jeszcze przed pierwszym losowaniem szybkie 600, na czacie były podawane liczby na szybkie 600.Wszedl cały zestaw. Inna osoba też podawała pewniaki. Weszło 5 liczb.
Sebastian, chcesz to je obstaw. Ostatnio są niespodzianki w Mini z 4 i 5, tak jak w Lotto z 25. Tylko 25 zabrakło do szóstki.
K30, Twój kolega ma ukończone studia. Ukończył Szkole Specjalna, ciągle wygrywa. Jest specjologiem. To on na dzisiaj przewidział liczby na MM:
61,52,62,13,53,14,54,5,6,26
46,77,48,19,49,69,20,60,70
Nie ma pewności co do 20-tej liczby. Właśnie ona może być plusem.
61,52,62,13,53,14,54,5,6,26
46,77,48,19,49,69,20,60,70
Nie ma pewności co do 20-tej liczby. Właśnie ona może być plusem.
K30, wie, wie. Gdy trafił 5 w Lotto, zaraz zadzwonił do Warszawy by nie ujawnili jego danych. Po wygrana jechał z obstawa.
Dusia, wymarzone liczby. Rano publikowalem m. in. ten zestaw, proponując by grać nimi w inne gry. Mam 10 razy 7/10, 5 razy 7/9 i 5 razy 6/8

Lewy, zamiast zapasow z Toba, zajrzyj na skan w profilu. Miłej lektury, wygranych życzę
Arczibalik73, tak. To dzięki błogosławieństwu pewnego Pana o leczniczym nicku. Uzdrowić, nie uzdriwi, ale przynosi mi szczęście w grach.
K30, jesteś jednym z czołowych bajkopidarzy i sxistowskich tekstów od których można zostać impotentem.
K30, wyślę, poczekaj, unyje ręce, bo nie chce by na foto były widoczne pokłady brudu pod paznokciami. Mogę Ci wysłać foto takiego czysciocha.
Pozdrawiam Wielkopolskę, Mazowsze, Małopolskę z kochanym Krakowem, Podkarpacie z Tarnowem i Dolny Śląsk z ukochanym Wrocławiem, że o Górnym Śląsku i Mariackiej nie wspomnę

Madman, to nadzwyczaj inteligentny i reprezentacyjny prezydrnt.Nie wycieraj sobie nim swojej zdradzieckiej
Proszę, zajrzyjcie na dwoje apki mobilne, czy jest uzupełniona ????
Na mini wydalem 1134 zł na same systemy.3 razy 9 i 1 wspólny na 11.
K30, może chcesz też nr konta, hasło do niego i adresy zamieszkania? Mogę podać.
Kraków, ul.Jana Pawła II.
Kraków, ul.Jana Pawła II.
Nie podziękuję . Szkoda, że Arczibalik73 zawalił.My też nie raz zawalililismy.Wsxydtkiego dobrego.Dlugo mnie tutaj nie będzie.Kocham towarzystwo niektórych osób.Zycze im do siódmego pokolenia wszystkiego naj. lepszego.
Szczególne życzenia dla : OPMK.doktor2p, emerytka46, Twojkwiat77.Trzymajcie się w zdrowiu
OPMK, dałeś wiele radości.To były niezapomniane zawody w zapasach.

Tyle słów,nie tylko na dzień dzisiejszy.Nie trudź się pisząc cokolwiek , bo już w tym momencie , mnie tutaj nie ma.
Gdy losowania odbywały się ręcznie (sieroty), kupony były z adresami gracza - wspomnienia dziadków, nie było takiego KANCIARSTWA jak teraz. Bez przecieków trudniej jest wygrać, ale są się wygrać. Co do zdrapek, proszę popatrzeć gdzie padają główne wygrane. Odpowiedź nasuwa się sama. Warto kupić serię zdrapek za 5000 zł by wygrać 425 000 zł.
Gość kupił 10 zdrapek po 30 zł, po kolei, tak mu dała sprzedawczyni ze sklepu, w którym jest kolektura. Wszystkie były puste. Po nim gostek wziąl 2 kolejne, tez puste. Może 13-ta będzie szczęśliwa? Tym razem kupiłem dwie za 60 zł. Zgadnijcie ile wygralem?
Gdy były zdrapki znak zodiaku, prawie każda miałem wygrana. Raz miałem 50 000 zł. Jeszcze mogę kupić tysiące zdrapek, ale już nie kupię, wolę Keno i Szybkie 600.
Arczibalik73, w Polsce powinno być takie prawo jak w Chinach. Bez komentarza. Sąd skazał gostka za kradzież cukierka za 40 groszy. Facet chory na cukrzycę. Cukierek uratował mu życie. Czytaj na Interii .
Andreas, mylisz się. Znam gościa, który wygrał w RMF 500 000 zł. Ja też wygrałem 30000 zł, minus podatek. Znam gościa, który 2 razy wygral w EuroJackpota prawie 2 miliony zł. Teraz jest w Niemczech.
Gostek z Jaworzna, opanował wszelkie gry. To zawodowy gracz. Gra w różnych miastach. Przeważnie w Sosnowcu i Dąbrowie Górniczej.
Megamocny, niektórzy uważają liczbę 13 jako pechowa. Nawet w szpitalach nie ma sal z nr 13 Dla mnie 13 jest liczba szczęśliwa, nawet jej odwrotnosc 31 i suma 4.Czworki też nie lubią w innych krajach. To liczba śmierci. 9 kojarzy się z torturami. Mnie z odwrotnoscia, czy z 6, kojarzy się z czymś innym bardzo miłym. We Włoszech piłkarze nie chcą grać z numerem 17. W Afganistanie nie lubią liczby 39.Ja nie wierzę w przesady. Kocham wszystkie liczby, zwłaszcza te, które są wylosowane. Wczoraj popełniłem kolejny kardynalny błąd bo grając systemem na 9, nie uwzględniłem liczby 13.Wlasnie jej zabrakło do pełnej piątki.
4, 13,9, 1,39,49 lubią się powtarzać z sąsiednimi.Grsjac nie myśl o przesadach. Pokochaj wszystkie liczby, przyciągaj je.
Arczibalik73, tak jest z reklamami jak z promocjami. Reklama+promocja = oszust
Arczibalik73, liczby, które padły wczoraj w Mini były liczbami wymarzonymi.Pierwsza myśl zawsze jest lepsza. Chciałem skreślić 13, a skreslilem 14.Innym razem w Mini zamiast 22 dałem 33.Mialem.4 w Mini. Wpadła właśnie 22.Znowu w listopadzie zamiast 33 dałem 22.Wulosowano 33.
Ktoś tutaj rano dał receptę, która skopiowałem. Widzę chorego, więc ja opublikuje. Nie widzę jej już bo musiałem wykasowac. Zapamiętałem ja.Najlepsza forma zemsty jest ignorować - nie nienawidzić. MPFK, lubię Cię
Arczibalik73, ale w Wałbrzychu znów padła ładna wygrana. Blisko Ciebie.
Tutaj jest jeszcze szczesciarz Marcin Z. Ten codziennie w Keno wygrywa około 10000 zł.
Wśród liczb na ww foto są liczby na Lotto. Te zajreslone może nie????
Artur na Lotto, ale eee z tabeli gram też w Mini, plus inny zakład. Jeśli chcesz, napisz na adres, który podam Ci w KG, potem wyksuj go.
Gosiu, nigdy nie mów nigdy. Nigdy nie trać nadziei. Ona umiera ostatnia.