Wpisy użytkownika Majpan
Łącznie 23 309 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 233 896. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Emeryci Wszystkich Krajów Łączcie Się !!! {{polska} chyba nie ta flaga ?
Co się odwlecze to nie.....szkoda że nie pochyliłem się nad -13-
Jakby co mogę dopasować dopiero rano, mamusia powiedziała że to będzie drugi komp. do kasacji za to nocne siedzenie.
Idę podymać po lesie z 10km coby na służbę zdrowia potem się wypiąć.
Poniosłem dzisiaj porażkę!! kto się cieszy ? przyznać się bez łomotu.
Krasnalka chciałbym żebyś wygrała tyle co ja przegrałem (odkąd gram) a było tego siana trochę.
Pomyślałem tak że jeżeli szukamy jakiegoś logicznego porządku w tym pozornym czy nie pozornym chaosie liczbowym i zakładając że ten porządek istnieje to wymyślając jakikolwiek ciąg liczb będzie on kluczem tylko czy będziemy umieć się nim się posłużyć ? Witam szanownego Gonzagę
Panor... z tego wynika że nic nie wiemy.......nawet czy istniejemy..... tylko nie pochopnie błagam.( 50/50 )
Dla kobiet ale nie dla dziewczynek.https://www.youtube.com/watch?v=-t5YzH2pDcY
Powiem tak nikt z was nie odważył się wkleić swojego zdjęcia do profilu pytam czemu ? Oto moje foto z najpiękniejszych lat.
Ostatnio gościł u mnie (bunga bunga) Putin dla znajomych RasPutin.
Tak sobie myślę... po jasną ciasną utrudniać sobie życie i typować 5/5 co jest mega trudne ( możliwe ale bardzo ryzykowne finansowo )lepiej .........................!!!
Na 80% w ciągu 3..4..losowań mm będę miał 5/5 od parki 12,13 kto trzyma ?
Dorzucę coś do tego szaleństwa gram w szachy przestałem rozumieć zasady warcab
Doświadczenia na białych myszkach dobiegły końca wyniki nadzwyczaj dobrze rokujące.