Wpisy użytkownika Lucyna
Łącznie 4 149 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 335 588. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
co Ty nazywasz romansem debilu nie jestem tu w celach matrymonialnych, na czole mam Ci to wypisać??
Majpan ja również polegam raczej na sobie, ale co nie co ,warto podpatrzyć na czacie
Marek33 nie przeciągaj struny, Twoje żarty robią się nie smaczne
świnki dobra rzecz chyba wiesz że to niezwykłe zwierzaki i mają właściwości lecznicze
chciałam kanarki, ale jak sobie pomyśle że zabiorę mu wolność to ptaki muszą latać po to mają skrzydła
Majpan miałam je na uwadze a później trzeba było jak zwykle na ostatnią chwilę jechać szybko wysłać i wpisałam byle co byle jak, samochód mam dostępny wieczorami a skuterem nie chce mi się jeździć wcześniej i to tak, jak nie urok to sraczka
ja wiem, teraz będę wysyłać tylko 2 i tak będzie chyba najlepiej
Brajan przestań! nie przekreślaj z powodu porażki! jutro też jest dzień
wczoraj w komplecie podałeś takie numerki 7,8,65,66,69 nie mogło mi się przewidzieć bo od razu zapisałam
jutro chyba raczej nie będę miała czasu na lotto, ale jeszcze zobaczymy jak to będzie
panoramix ja nie mam co oblewać więc znajdź kogo innego do butelki
sok z mniszka to znaczy z kwiatów i miodu raz w życiu miałam w ustach, rarytas ale co, nie mam przepisu a mlecz już się prawie skończył