Wpisy użytkownika Lucyna
Łącznie 4 149 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 325 828. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
38,70 prawie pewne, albo i nie w grach nic nie jest pewne ale wezmę je też wpiszę
na wakacje dobry pomysł i połowę zostawiłabym na wyjazd w góry, na zimę żeby śnieg zobaczyć hehe
cześć Lila miło poznać wytrzeszczam bo temat "nawiedzonej" znów powraca?
zgrwwuś zobacz do majtek czy Twój koń jest na miejscu bahahaha -żatr
Krzysztof c, tłuste na noc? będziesz bąki puszczał kobieta Cię z łóżka wygoni
zgrywus zgrywus, szczęściem jest kochać i BYC kochanym a nie tylko w jedną stronę! chłopak być może poważnie Cierpi
zgrywus Ty to masz pomysły do du... K powinien wymyślić biznes plan i jeżeli to kobieta zamożna, namówić ją do inwestycji i dać jej 40% zysków, kobiety materialne są troszkę elegancja i klasa przychodzą z wiekiem! a dobre maniery powinien już teraz trenować!
nie żeby mi się nie podobał ale to rówieśnik, ja lubię 30+
to nie sympatia odpuśćmy te tematy publicznie na forum
to nie sympatia odpuśćmy te tematy publicznie na forum
szkoda Ci mojej du..? to wypnij swoją Marek żart
myślisz że taki chłopaczek jak Ty by mnie zadowolił? kpina jakaś
myślisz że taki chłopaczek jak Ty by mnie zadowolił? kpina jakaś
do czech mam 20minut drogi, no, powiedzmy że masz rację z tymi wartościami,
smutne ale ja od lat zajęta, a tu jestem dla cyferek
dobranoc Marko
dobranoc Marko
K nic nie zmieniaj, żadna praca nie hańbi ani przedszkolanka ani stajenny
o jej to młoda paniusia, myślę że nie jeden list już dostała w tej sprawie i być może Twój by zwyczajnie zignorowała, ale co tam ona, wyjdź do ludzi, chętna na pewno się znajdzie, nie wieżę że nie! jesteś jeszcze bardzo młody
jutro wieczorem albo w południe.. zasypiam, już dość na dziś paaaa
ale czaruś jak to się mogło stać?? wczoraj z dedykacją dla mnie podałeś numerki 9,10,76... łącznie 18zestawów z tego tylko 3x 2zł
nooo jak dzień ziemi to idź pozbieraj śmieci wokół domu zgodnie z obyczajem
Krzysiu czy Tyś zwariował?? 17 lat?! fanka piłki?! szukasz utrzymanki? myślisz że małolata podoła Twoim potrzebom? znajdź taką w Twoim wieku co ma pracę jakom kolwiek prawo jazdy, i umie obierać ziemiaki, chłopie z taką to Ty z długów nie wyjdziesz i z kłopotów tym bardziej! życie to nie je bajka!!
D33 muszę się zapoznać o co tam chodzi żeby móc z Tobą po dyskutować w razie czego zapisuję Twój nik i być morzę odezwę się na profil
zgrywus paskudo moja czy Ty zawsze musisz wyskakiwać jak gumka z majtek?
majpan pajacu zaraz Ty zbierzesz z kopyta jak dialog na czacie Ci nie miły! hihi
majpan jak ja kopnięta to ty jaki musisz być? zakręcony jak tampon w pisi bahahah
Majpan kręcisz się po czacie jak kupa w przeręblu i szukasz wczorajszego dnia, nie masz się czego czepić to czep się tramwaja!
sam nie masz żadnego hobby ani pasji, przykro jest mi to stwierdzać
sam nie masz żadnego hobby ani pasji, przykro jest mi to stwierdzać
Kc gdybyś miał 33 a nie 23 to bym się być może, no wiesz..
wszystko przed Tobą, za mną przeszłość z tatuażem i nikt tego nie zmaże.
wszystko przed Tobą, za mną przeszłość z tatuażem i nikt tego nie zmaże.
Kc jeszcze zobaczysz przekonasz się jak bardzo nie opłacalne jest być dobrym, że pieniądze żądzą wszystkim, teraz bujasz w obłokach bo masz gdzie mieszkać i co jeść, myślisz że miłość wypełnia lodówkę?? że dzieci same się wychowują??
Kc jak dowiedziałam się że szukasz miłości wśród nostolatek- nie chciałabym mieć nawet takiego kolegi jak Ty. to wiele wyjaśnia. musisz dojrzeć bo w środku jesteś jeszcze chłopcem- małym chłopcem.
w-netowy możesz jakoś to sprawdzić kiedy i w jakim mieście będzie koncertował Jacek Stachursky??
Krzysztof c, kończę ten dialog, ja wiem swoje Ty wiesz swoje, chyba się nie rozumiemy i nie zrozumiemy. Twoje życie-Twoja sprawa. pamiętaj tylko o prezerwatywach bo małolaty kręcom dup.. uja nie trzeba długo szukać!
wiesz co? wśród mojego na razie 14cyfrowego kodu mam te liczby
i warto pomyśleć jeszcze o 53,45,39,10
i warto pomyśleć jeszcze o 53,45,39,10
oj co za nieszczęście z Ciebie to że na dworze 21stopni nie znaczy że już lato w kwietniu przyszło no to kuruj się