Wpisy użytkownika Louis
Łącznie 374 wpisów w archiwum, pokazane od nr 522 016. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
Dobra daję i puszczam jeszcze to 20,27,40,41,56,59,64, przynajmniej 3 powinny wejsc 

Jasna ....nie tak powinny byś dwa losowania pod rząd
Gała 20 liczb z przedziału 1-80
Gała 20 liczb z przedziału 1-80

Dzień dobry,Ricardos skorzystam z 27 a moja 7 pójdzie i te androwe 67 tez możliwe co? Andro

A teraz powiedzcie mi co sądzicie?W piątek nadając kolejne kupony i dając do sprawdzenia z poprzednich losowań, pani pokazuje mi jeden z kuponów mówi muszę zarekwirować , wygrana odebrana i co wy na to?co prawda obiecala mi wyjasnic sprawe w poniedzialek po rozmowie ze swoim szefem, ale wiecie co dobrze , ze tam bylo tylko 2 zeta a nie 200 zeta,wyglada na to ze takich przypadkow moze pojawiac sie wiecej bo powiedziala ze prikaz jest od górny ze takie kupony trzeba rekwirowac w takim razie kto je wyplaca, moze sie ktos wypowie co ma kolekture ?przeciez kupon jest dowodem na wygrana?
Niestety nie kupony odebrane odkladam w osobne miejsce a panie z kolektury wygrane kupony od razu pieczetuja sobie i tez od razu je odkladaja, niestety 2 razy sie zdarzylo , ze po moim rabanie robili kase bo i wychodzilo na moje,przy odbieraniu wygranych raz chcieli mnie oszukac na 10 zeta a raz na 60 zeta jak sie nie liczy wygranych to mozna byc oszukanym wiec radze wszystkim przejrzec kupony zamim sie je wreczy do sprawdzenia
a na dzis wejdzie chyba 66 co?
a na dzis wejdzie chyba 66 co?
a mi znajoma z kolektury powiedziala, ze latwo oszukac i oszukuja nie wszyscy oczywiscie
Hejka wszystkim
Medea jak wyliczasz liczbę odpowiadającemu danemu dniu?
Medea jak wyliczasz liczbę odpowiadającemu danemu dniu?
Dzięki, w takim razie można obstawić 18,24, 74 ?
A wtedy liczby jak do niej dobierasz podzielne przez 6?
A wtedy liczby jak do niej dobierasz podzielne przez 6?
Medea zgadzam się z Tobą osoby , które przewyższają inne tajemną wiedzą są bardzo ukierunkowane pro drugi człowiek
Medea nie dobijaj Gały a co On będzie robił z grzecznymi dziewczynkami
Gała
Gała
Kosmaty te ryby to chyba niedługo trzeba będzie z pod lodu wydłubywać?
Medea a co sądzisz o takiej teorii, że jeśli następnego dnia przypada liczba siedem to poprzedniego w II losowaniu padnie część liczb związanych z siódemką?
No tam mamy 21 trzeba się obudzić
Medea 21 to liczba dzielna przez 7 a nią lubią iść takie
7,8,9,10,14,16,17,18,21,25,28,29,34,35,42,43,52,56,61,63,77
jak weźmiemy pod uwagę 1
to pewniaki dziś są 25,29,63 ale wywód co
Medea 21 to liczba dzielna przez 7 a nią lubią iść takie
7,8,9,10,14,16,17,18,21,25,28,29,34,35,42,43,52,56,61,63,77
jak weźmiemy pod uwagę 1
to pewniaki dziś są 25,29,63 ale wywód co
Tyle fajnych zestawóe robić , pod warunkiem zwrotu przez TS za kupony na których nic się nie trafiło
jak to? przecież zawsze Wędrowco obstawiasz 1-10 a padło 8 z nich
a ja tak sobie myślę, że w ciągu 4 losowań się może pojawić sporo z pierwszej dziesiątki
ciekawe tylko czy można to będzie rozczytać jak się już wytrzeźwieje
« Poprzednie 100Kolejne »

gratki dla wygranych