Wpisy użytkownika Lestek
Łącznie 5 391 wpisów w archiwum, pokazane od nr 275 756. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Zamienił stryjek siekierkę na kijek. Kurna 70zł poszło się...
Jutro idę nazrywać kwiatków na działki...
Jutro idę nazrywać kwiatków na działki...
aga31 jutro już będę miał więcej czasu po pogrzebie więc coś na wieczór wymyślimy.
aga31 ale to pod warunkiem że wcześnie rano albo dziś bo na 11 jadę na pogrzeb. o 10 wyjeżdżam więc nie bardzo będzie czas...
Dla wszystkich którzy marzą o wygranej: http://www.youtube.com/watch?v=mJde6RTz6U8
Dobra ludziki, koniec z graniem na pałę i za nie wiadomo jaką kasę. Jutro ostrożnie dwa zakłady za z plusem bez podwójnych stawek.
No to jazda z tym koksem: 65,69,62,55,59,50,46,41,4,16,23,22
Walczcie z tym zestawem.
Walczcie z tym zestawem.
Może dziś zdam się na sen. Śnił mi się wypadek, dwa auta. Jedna ofiara śmiertelna. Zima. Próbowałem zatrzymywać innych kierowców.
Ja tylko dosłownie na sekundę.
Podaję moje typy na 22:15:
10,11,16,22,25,54
55,22,21,15,7,41
Grać asekuracyjnie.
Podaję moje typy na 22:15:
10,11,16,22,25,54
55,22,21,15,7,41
Grać asekuracyjnie.
15hubi trochę marudzisz
Znam ordynację wyborczą na pamięć i wiem z jakich środków może być kampania finansowana. Bynajmniej nie z lotto 
Znam ordynację wyborczą na pamięć i wiem z jakich środków może być kampania finansowana. Bynajmniej nie z lotto 
15hubi budżet państwa zasila jedynie kwota nieodebranych nagród.
Inne środki z Lotto są tzw. środkami znaczonymi.
Inne środki z Lotto są tzw. środkami znaczonymi.
15hubi środki znaczone to pieniądze na konkretny cel. Nie można dokonać przesunięcia pomiędzy działami. Takich środków jest niewiele, tzn. niewiele jest środków znaczonych w budżetach ale takim przykładem są podatki od gier i zakładów na sport i kulturę fizyczną.
Najlepszym przykładem środków znaczonych - najbliższym obywatelowi, jest opłata za koncesję od sprzedaży alkoholu. Przedsiębiorca płaci opłatę. Te środki w budżecie gminy mogą być wykorzystane tylko i wyłącznie na przeciwdziałanie alkoholizmowi. Nie można za nie zbudować nowego chodnika.
jeszcze pracuję nad liczbami, na jakiego maila Ci to posłać krysieńka?
Za 245 tyś można już coś kupić a tak jakiegoś dojczwagena ze szrotu 

Ja już muszę się położyć. Mózg nie funkcjonuje. Pomyślę rano nad liczbami...
artur123 plusik wszedł. Jest za co grać wieczorem. Posłałem Ci maila przed chwilą.
O q**a!
Jaka wtopa! Przegapiłem ogromniastą wygraną! Masakra! Że ja tego nie posłałem!!!!!!!!
Jaka wtopa! Przegapiłem ogromniastą wygraną! Masakra! Że ja tego nie posłałem!!!!!!!!
Głupi głupi głupi głupi!
Właśnie sprawdziłem, że mój algorytm na wtorek wytypował 10 liczb w których była piątka w MINI!!!!!!!! A ja tego nie posłałem!
http://img705.imageshack.us/img705/1497/zrzutekranu20110422godz.png
Właśnie sprawdziłem, że mój algorytm na wtorek wytypował 10 liczb w których była piątka w MINI!!!!!!!! A ja tego nie posłałem!
http://img705.imageshack.us/img705/1497/zrzutekranu20110422godz.png
Masakra 
Torsan a co mam zrobić. Nie posłałem i tyle... 315zł stanęło na drodze do szczęścia...

Torsan a co mam zrobić. Nie posłałem i tyle... 315zł stanęło na drodze do szczęścia...
Gała a co tu zrobić. Po prostu było minęło. To jedna z kilku metod, które testuję. Polegała na wybraniu liczb, które w ostatnich 7 losowaniach padło minimum 1 raz i wykluczeniu tych, które w ostatnich 3 padło minimum raz. Czyli de facto tych liczb, które padło w losowaniu od 4 do 7 wstecz. BYło ich 10 a w tych dziesięciu padło 5 liczb.
torsan oj szkoda... Najgorsze że nic nie muszę liczyć ani nic bo komputer sam mi proponuje liczby. Zrobił to wzorowo!
Gała przy 17/20 to na prawdę mocno trzeba się posrarać żeby nie trafić 

to wszystko przez Artura
Zachęcił mnie żeby nie ufać programom i czuć liczby i tak od ponad tygodnia... grrr hihi 
Zachęcił mnie żeby nie ufać programom i czuć liczby i tak od ponad tygodnia... grrr hihi 
Tych liczb raczej dzisiaj unikamy: 14,16,18,27,34,36,45,50,52,55,56,69,73,74,78
Robal_36 w w jarosławomacierewiczach (jMW). Im większy wskaźnik tym ciaśniejszy kaftan.
hub przed losowaniem o 14:00 3 minuty przed losowaniem a o 22:15 do 22:00 ale z reguły kolektury raporty robią wcześniej.
Moje zestawy na 14:00:
Szóstka: 3,20,26,27,34,67
Dziesiątka: 3,20,26,27,34,67,17,50,51,52
Wszystko puszczone z plusem.
Szóstka: 3,20,26,27,34,67
Dziesiątka: 3,20,26,27,34,67,17,50,51,52
Wszystko puszczone z plusem.
Dobra ja zaraz szykuję coś na wieczór i lecę wysłać. Muszę się dowiedzieć w jakich godzinach pracuje jutro kolektura.
Dzisiejsze wieczorne losowanie chcę odłożyć na półkę pomiędzy niebyłe a zapomniane...
sPISek dziejów. W mojej metodzie w dziś w obydwu losowaniach tylko dwie powtórki gdzie z zasady mam 4.
Mogę z całą pewnością stwierdzić że we wtorek trafię dwie z dwunastu w typowaniach w mini. Kto idzie o flaszkę?
Ech Pawcio, ja mówię o rzeczach osiągalnych
Jestem pewien że wytypuję 2 na 12 na wtorek
Tu nie chodzi o wygraną a pewną przewidywalność. Sprawdzimy to we wtorek 
Jestem pewien że wytypuję 2 na 12 na wtorek
Tu nie chodzi o wygraną a pewną przewidywalność. Sprawdzimy to we wtorek 
Wiem że działa dlatego mówię. Są kolektury które mają otwarte podwoje 

felicjano39 - na 100% puścisz na BP w Piekarach Śl. przy wjeździe od strony Bytomia - obok urazówki.