Wpisy użytkownika Leon22
Łącznie 568 wpisów w archiwum, pokazane od nr 5 244 004. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
@5 244 010: Dużo po 1000
Drogi Maklerze,
Chciałbym wyrazić moje współczucie w związku z sytuacją, w której się znalazłeś. Rozumiem, że Twoje intencje mogą być inne, jednak warto zastanowić się, czy nie lepiej skupić się na pozytywnych aspektach naszej społeczności. Krytyka rzadko przynosi wymierne korzyści, a budowanie wspólnej więzi może przynieść znacznie więcej radości i satysfakcji.
Zachęcam do podejmowania działań, które będą wspierać współpracę i zrozumienie wśród użytkowników.
@5 244 034 Tupaj:
@5 244 066 tomi77:
"Babcia to skarb, którego miłość nie zna granic."
"W ramionach babci zawsze znajdziesz spokój i ciepło."
"Babcia to najpiękniejsza opowieść, która nigdy się nie kończy."
"Miłość babci to najlepszy przepis na szczęście."
"Babcia to skarb, którego miłość nie zna granic."
"W ramionach babci zawsze znajdziesz spokój i ciepło."
"Babcia to najpiękniejsza opowieść, która nigdy się nie kończy."
"Miłość babci to najlepszy przepis na szczęście."
@5 244 084 tomi77: Czy nie lepiej Elon M?
@5 244 112 tomi77: Pieniądze są dla mądrych.
@5 244 112 tomi77:
"Miliarderzy nie tylko posiadają pieniądze, ale również moc zmieniania świata."
Popatrz na Elona Muska jak chce zmieniac swiat.
"Miliarderzy nie tylko posiadają pieniądze, ale również moc zmieniania świata."
Popatrz na Elona Muska jak chce zmieniac swiat.
@5 244 135 tomi77: Wybierz 5 z tych, które podałem wyżej.
@5 244 137 tomi77: Ostatnie 2 los.kotto i mini dają do myślenia.
I jeszcze jedno.Polityka to gra, w której stawka jest ludzkie życie.
Zatem lepiej pogadać o tym co jest znane z autopsji....
O zas...
gaciach.Smacznych faworków z dużą ilością kakao.
Zatem lepiej pogadać o tym co jest znane z autopsji....
O zas...
gaciach.Smacznych faworków z dużą ilością kakao.
@5 244 318 Sebastian_M:
„Wspieraj ją, a ona uczyni z ciebie lepszego człowieka.”
„Miłość, zaufanie i szacunek to fundamenty dobrej żony.
„Wspieraj ją, a ona uczyni z ciebie lepszego człowieka.”
„Miłość, zaufanie i szacunek to fundamenty dobrej żony.
@5 244 337 Sebastian_M: Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia.
Dwie kobiety siedzą w kawiarni i rozmawiają o typowaniu liczb.
Pierwsza mówi:
Wiesz, ja zawsze typuję liczby, które mają dla mnie znaczenie. Na przykład daty urodzin mojej rodziny.
Druga na to:
A ja zawsze wybieram liczby, które mi się po prostu podobają!
Pierwsza się śmieje:
Więc jak myślisz, które liczby mają większe szanse na wygraną?
Druga z uśmiechem odpowiada:
Pewnie te, które wytypuję... ale niech zgadnę, ty już masz wyniki w głowie! 😄
Pierwsza mówi:
Wiesz, ja zawsze typuję liczby, które mają dla mnie znaczenie. Na przykład daty urodzin mojej rodziny.
Druga na to:
A ja zawsze wybieram liczby, które mi się po prostu podobają!
Pierwsza się śmieje:
Więc jak myślisz, które liczby mają większe szanse na wygraną?
Druga z uśmiechem odpowiada:
Pewnie te, które wytypuję... ale niech zgadnę, ty już masz wyniki w głowie! 😄
@5 244 385 Tupaj: Dzień Babci.
@5 244 385 Tupaj: Wiewiórki lubię tylko rudych kobiet nie lubię takich jak stare 100 zł.
@5 244 392 tom28: To mój dzień
@5 244 394 tom28: 20 - Ty to mój dzien
@5 244 398 krzysztof 24: Miał długi nos jak Pinokio i na imię matolusz?
@5 244 421 Sebastian_M: Nie wiem .To na 22-ga
@5 244 420 Sebastian_M: Dziadek w łóżku głaskal babcie po....mówiąc " pole ty moje ".I tak kolejna noc.
Babcia się wkurzyła i mówi " dziadek albo orzesz albo oddajesz w dzierżawę?
Babcia się wkurzyła i mówi " dziadek albo orzesz albo oddajesz w dzierżawę?
@5 244 433 Sebastian_M: Dlaczego Pinokio ma długi nos?
@5 244 657 Sebastian_M: Będą naleśniki z ryżem w Radzionkowie.
@5 244 713: Jako się rzekło onegdaj.20-teo
@5 244 723 chevelle1970: @5 244 723 chevelle1970: 1 x 250 000
@5 244 666 wasyl-piaski: Czeladź bez Szwedów.Bedzin bez ickow
@5 244 729 chevelle1970: Szkoda, że nie na stawce i bez plusa.
@5 244 666 wasyl-piaski: Na koniec grudnia 2023 roku w Polska było około 1,01 miliona cudzoziemców, którzy wykonywali pracę. To stanowi 6,6% ogólnej liczby pracujących w kraju. Warto również zauważyć, że w 2024 roku liczba obcokrajowców przybywających do Polski wzrosła do około 2,5 miliona.
Ciekawostką jest, że co trzeci Polak uważa, że w Polsce jest ich ponad 3 miliony! To pokazuje, jak różne mogą być postrzegania sytuacji migracyjnej.
A ilu Polaków wyemigrowalo?
Ciekawostką jest, że co trzeci Polak uważa, że w Polsce jest ich ponad 3 miliony! To pokazuje, jak różne mogą być postrzegania sytuacji migracyjnej.
A ilu Polaków wyemigrowalo?
W ostatnich latach liczba Polaków, którzy wyemigrowali z Polski, wzrosła. Oto kilka kluczowych informacji:
2 miliony Polaków wyemigrowało do krajów starej Unii Europejskiej w poszukiwaniu lepszego bytu.
W 2022 roku na stałe wyjechało 13,6 tys. osób, najczęściej do Niemiec i Wielkiej Brytanii. To o ponad 10% więcej niż w roku poprzednim.
W ostatnich latach obserwuje się również wzrost liczby osób wyjeżdżających, przy jednoczesnym spadku liczby powracających do kraju.Ile Polaków jest w USA?
2 miliony Polaków wyemigrowało do krajów starej Unii Europejskiej w poszukiwaniu lepszego bytu.
W 2022 roku na stałe wyjechało 13,6 tys. osób, najczęściej do Niemiec i Wielkiej Brytanii. To o ponad 10% więcej niż w roku poprzednim.
W ostatnich latach obserwuje się również wzrost liczby osób wyjeżdżających, przy jednoczesnym spadku liczby powracających do kraju.Ile Polaków jest w USA?
Obecnie liczba Żydów w Polsce szacowana jest na 8–12 tysięcy osób. Większość z nich mieszka w większych miastach, takich jak Warszawa, Kraków, Łódź, Wrocław i Katowice.
Warto również zauważyć, że w przeszłości, przed II wojną światową, w Polsce żyło około 3,5 miliona Żydów, z czego po wojnie pozostało jedynie około 300 tysięcy.
Warto również zauważyć, że w przeszłości, przed II wojną światową, w Polsce żyło około 3,5 miliona Żydów, z czego po wojnie pozostało jedynie około 300 tysięcy.
Data 20 stycznia ma swoje unikalne znaczenie w kontekście magii i numerologii.Liczba 20 redukuje się do 2 (2+0=2). Ta liczba symbolizuje partnerstwo, równowagę i harmonię, co może być korzystne w grach losowych. Osoby urodzone 20 stycznia są często związane z znakiem Wodnika, który jest znany z innowacyjności i nieprzewidywalności. Może to sprzyjać podejmowaniu ryzyka w grach. W magii daty, dni, które kończą się na „0” lub „5” często uważa się za przynoszące szczęście. Warto więc zwrócić uwagę na daty związane z 20 stycznia w kontekście losowań i gier.Osoby wierzące w magię mogą przeprowadzać rytuały związane z tą datą, takie jak medytacje czy afirmacje, które mają na celu przyciągnięcie szczęścia.
Powodzenia jutro
Powodzenia jutro
@5 244 581 krzysztof 24: Polak Polakowi wilkiem co widac, słychać i czuć nawet....
@5 243 544 Sebastian_M: Wypadły dobrze o 22:00
@5 244 742 Vondeoff: Nie, nie jestem nawrażliwy, jestem wrażliwy na brak szacunku do siebie co widać wszędzie, począwszy od góry...
@5 244 742 Vondeoff:
Politycy dzielili społeczeństwo, na sorry.
Różne przekonania ideologiczne prowadzily do podziałów.
Niektórzy politycy wykorzystywali strach lub nieufność wobec innych grup, aby zyskać poparcie. Współczesne media często podkreślają konflikty i kontrowersje, co zwiększa podziały w społeczeństwie.
Politycy dzielili społeczeństwo, na sorry.
Różne przekonania ideologiczne prowadzily do podziałów.
Niektórzy politycy wykorzystywali strach lub nieufność wobec innych grup, aby zyskać poparcie. Współczesne media często podkreślają konflikty i kontrowersje, co zwiększa podziały w społeczeństwie.
@5 244 746 Vondeoff: Każdy ma prawo do swojej oceny.Pilsudski o Polakach mówił tak:
Patriotyzm: Piłsudski wierzył w silne przywiązanie Polaków do ojczyzny i konieczność walki o niepodległość.
Jedność Narodowa: Podkreślał znaczenie jedności różnych grup społecznych i politycznych w dążeniu do wspólnego celu, jakim była wolna Polska.
Wartości Militarne: Cenił sobie siłę i determinację Polaków, które miały być fundamentem w walce o niepodległość.
Kultura i Historia: Zwracał uwagę na potrzebę pielęgnowania polskiej kultury i tradycji, które miały być źródłem narodowej tożsamości.
Gdyby żył współcześnie.
Patriotyzm: Piłsudski wierzył w silne przywiązanie Polaków do ojczyzny i konieczność walki o niepodległość.
Jedność Narodowa: Podkreślał znaczenie jedności różnych grup społecznych i politycznych w dążeniu do wspólnego celu, jakim była wolna Polska.
Wartości Militarne: Cenił sobie siłę i determinację Polaków, które miały być fundamentem w walce o niepodległość.
Kultura i Historia: Zwracał uwagę na potrzebę pielęgnowania polskiej kultury i tradycji, które miały być źródłem narodowej tożsamości.
Gdyby żył współcześnie.
Niech polityka zajmują się politycy,historia historycy, a my liczbami na jutrzejsze lotto by rozbić kumulacje.To.pewniaki:
Na lotto i lotto plus.
Na lotto i lotto plus.
@5 244 750 Vondeoff: Mamy wspólnego pewniaka.Zagramy w Szydłowcu
@5 244 799: Maroko - Nowiny
@5 244 797: Opolskie dziouchy
@5 245 027 Sebastian_M: Jak Ci ktoś mówi żebyś nie pisał z X to nie pisz, jeśli zezwalają Ci pisać z Y to pisz.Sluchaj się motlo chu.
@5 245 196 tomi77: Dzisiaj 6 w lotto plus zamówione dla Rzeszowa a w lotto dla Jaworzna.
Już wróciłem z wojaży po Ziemi Łódzkiej.Jeszcze do wieczora w Łodzi i wyjazd do kochanego Grójca.
@5 246 660: Ladnie
@5 246 660: Stawkowane
@5 246 863: Ladnie
@5 246 863: Do trzech trafień 39 x 500 zl
@5 247 078 Jelonek:
@5 247 067 Sebastian_M:
@5 247 073 Jelonek:
@5 247 021 zbigniew g:
« Poprzednie 100Kolejne »