Wpisy użytkownika KONDI44
Łącznie 959 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 396 045. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
u nas w grupie B była częstym celem, ale chyb anikt jej nie trafił, a dzisiaj ja ją dałem, bo cos mi tak pasuje.
No i tradycyjnie przy sobocie liczę na 14,15,64,ale jak na razie to wychodzi mi tylko 14
greg
No i tradycyjnie przy sobocie liczę na 14,15,64,ale jak na razie to wychodzi mi tylko 14
greg
przy sobocie greg dwie z nich pochodza z mojego szczęsliwego zestawu, gdzie trafiłem 6/7
michellex,
na multipasko jestem I w pewniakach a w grupie B...ostatni
na multipasko jestem I w pewniakach a w grupie B...ostatni
zależy michellex...mam 3 profile i musze je dzielić sprawiedliwie
tymczasem powodzenia i do wieczora,
trzeba skonczyc księgę czytać
trzeba skonczyc księgę czytać
no i medea wszystkie 12 na nie trafiłaś widziałem w lotto i mini
lilkaadam ci na nie 13,31
ulala
franek:
dawać!
losowanie!!
karwa!!!
trisetum przemek
ulala
franek:
dawać!
losowanie!!
karwa!!!
trisetum przemek
wczoraj musiałem te 52 (co weszło) na 31, bo andruśce cobiecałem towarzystwo do konca lutego
jareg, w lutym z mojego nr miałbym 5x3/5 oraz 2x4/5 z mojego nr komórki
lilka, ofiarom tsunami w Japonii ktos złote sztabki przysyła, więc nie bądź taka pewna, że nikt mu nie sypnie...
franek, ciebie nie da sie nielubić - przynajniej z mojej strony
lilka, jestem na diecie bezprzenicznej, wiec najwyżej z mąki amaraktusowej moge ci kluchy odpitolić
czekałm na to lilkaaa
ale poważnie to co ona wnosi?
Jakby było pytanie co zmienić na stronie i możliwe odpowiedzi, to byłoby chyba lepiej?
np. Co zmieniłbyś na stonie?
a) kolor
b) układ
c) ....
ale poważnie to co ona wnosi?
Jakby było pytanie co zmienić na stronie i możliwe odpowiedzi, to byłoby chyba lepiej?
np. Co zmieniłbyś na stonie?
a) kolor
b) układ
c) ....
lilka, za stary jestem, ale zmieniam sie co chwile, choc aktorem nie mógłbym byc
"dziku"??
lilka, jeszcze "sprytny żółwik" przełknąłem, ale dzik??
lilka, jeszcze "sprytny żółwik" przełknąłem, ale dzik??
pasko, czat powinien być na jednej[całej] połowie strony a wszystko inne na drugiej
wiem Pasko, ale i tak jest to NIEWYGODNY układ, bo jak ktoś pisze tak jak robal_36 czy franek od firanek, to musze sie cofać
lilka, są ładne...a nawet jak nie są to po takim okresie dręczenia i taksie spodobają
ale ja lilka nie patrze, czy to jest powtórka czy nie. Po prostu mi wychodzi i juz
ulala, jeżeli wejdzie 34 lub 35 to gram nią na kolejnych 5 losowań
ulala, ledwie podratulowałaś mi I w pewniakach i juz następnego losowania mnie zepchnęli
ulala, ja wungiel i drzewo non stop - tudzież obierki po ziemniakach, a wtedy sąsad robi sie głodny, bo mu ziemniakamiz ogniska zalatuje
czas powolutku zbierac sie do domku. W piecu napalić, małej jeść dać...i tak codziennie