Wpisy użytkownika KONDI44
Łącznie 959 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 378 120. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
ale tak to jest - zbyt wiele czynników na to wpływa: styl jazdy, drogi, garażowany czy nie, czasem konkretna sztuka, itp. itd.
"normalnie" amour? to pojecie względne - dla mnie jest to traktor
mazdy bardzo ładne (szczególnie te najnowsze) ale jeszcze nigdy żadną nie jechałem
medea,
no niestety, jak sprzet kiepski (do czego masz ostatnio chyba dryg) to nic nie poradzi
no niestety, jak sprzet kiepski (do czego masz ostatnio chyba dryg) to nic nie poradzi
MEDEA, tak to jest. moja mama to juz nawet nie chce słyszec o montazy czegokolwiek bez obecnosci mojej lub taty. Nawet jak wezwa obsługe techniczna do awarii, choć ja to tylko liznąłem przez pzypadek tych tematów
zgadza się, router ma mieć...moc i umiejętność przenikania przez jak największą liczbę grubych ceglastych ścian tudzież przeskakiwania jak najwiekszej odległości
medea, bo teraz się wycwanili i albo maja płatny BOK, albo wlaśnie zagadkowe rozłączanie rozmowy. Mnie to kiedyś ponad 20 zeta kosztowało, zanim się połaczyłem
amour, czyli tak: jak robisz herbatę, to znaczy, że tylko ekspresową, bo musisz śmiecić czyli wyrzucić torebkę. Myjesz się, więc musisz się też golić, czyli zarostem zaśmiecać no i opakowaniami po mydle, pascie, szmponie, wacików nie liczę
amour-zacznij inwestowac w deszczówkę, pompy i filtry oraz solary, to będą cie mogli pocalowac...
milan, wszystko i tak sprowadza sie do "napełnienia" akumulatorów, więc...
amour, to tak jak z lodówką i lodówką pod zabudowę,
drugą masz bez drzi, a płaisz więcej
drugą masz bez drzi, a płaisz więcej
mnie boli to, że wzięli kasę z unii na oczyszczalnie, resztę dołożyli z naszej kieszeni a teraz nas łupią!!!
wiadome, że życie się rodzi, rozwija, upływa i kończy. Teraz się rozwija, ale jak zacznie sie konczyc, to beda płacic jeszcze wiecej
a jak człek cos wymysli to nie pozwola tego sobie zrobić. gdzie ta demokracja i wolność?
albo opłaty klimatyczne, za oddychanie, albo za opady deszczu....***izna łapie
kto robił kanalizację i ladował rury deszczowe do kanalizacji? Wladza. A teraz my mamy za ten pomysł pałacic, bo nei nadążają wody oczyszczac
to sesnu żadnego nie ma. W innych rejonach kraju (gdzie w sezonie brakuje wody) sa inne przepisy, a tam gdzie jest nadmiar-inne. Podupcone, bo niepoukładane jak należy
ja sie zawsze wsłuc***ę w argumenty za podwyżkami i to mnie najbardziej wkurza
inwestycje gminne przybraly postać praktyk prywatnych firm, które chcą za wszelka cene złapać klienta
własnie dzisiaj czytałem o tym z dyrekcji generalnej mazowsza-kilkadziesiąt Kossaków wdomu!
ulala, w mini kaszana
multi, kaszana
chyba dzisiaj na obiad mam menu
multi, kaszana
chyba dzisiaj na obiad mam menu
meduska, wiedze, że serial przygód kilka dialog-ćwirka zbliża sie do konca. mam nadzieje szczęśliwego
miała byc wycieczka do tesciow i zabawa choinkowa wykupiona przez zone chyba 3 raz z rzędu (3 rok z rzędu), a tak mała zaczyna piać, boimy sie jechac, bo tam tez wpół-chorują. I tym samym, 3 raz z rzedu choinki NIET i nerwy...
medea, to mnie bujesz brawo? zaraz to sprawdze, bo oczywiscie przyspałem z mała i nie typowałem
tak wiec zona sie stara, a wychodzi na to, że jestem anty. Ostatnim razem jak mnie do teatru wyrwała, to szwagierka dzwoniła, że mała kaszle i ma blisko 40 stopni. I wex tu jedz do tesciow. Szwagiernicy (córce szwagra) banki stawiaja, wiec chyba tez nie jest dobrze, a ja mam juz dosyc chorowania
no wlasnie senna, dzisiaj małą tylko dlatego zawiozłem, że ma bal rzebieranców, ale zaraz potem ma ja babcia odbrac i do domu
tak wiec widzisz ulala, dobre liczby były ukryte tam właśnei dla lotto plus
a tak w ogóle ulala to przecież ja jestem na was obrażony przecież...
widziałem widziałem, ale była juz w takim zachwycie (zwłaszcza z tej 26 w mini że nie chciałem juz nic dodawac
wiec poszedłem do piwnicy podłożyc (znowu nie spotykając wasyla) po czym wróciłem do łóżeczka
jeszcze dzisiaj czekam na parkę [37,40] a od dzisiaj na lsowania [1,69][1,65][65,69]
ale nikolla, ja gram tak:
jak się pojawi [5,6][65,69] to gram [37,40] i odwrotnie
tak samo w przypadku [17,19], to gram [11,13] i tak na 4 losowania
jak się pojawi [5,6][65,69] to gram [37,40] i odwrotnie
tak samo w przypadku [17,19], to gram [11,13] i tak na 4 losowania
w takim razie franek moze poleciec duzo 40-tek lub/i dużo 60-tek
tak samo jak wejdzie [1,65] lub [1,69] to gram nimi na kolejne 4 losowania