Wpisy użytkownika Jutro
Łącznie 1 706 wpisów w archiwum, pokazane od nr 4 210 924. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
R 36 - wczoraj z 10 sztuk dostałem z żb (raczej leżały sobie na półce) ale racja,w 90% przypadkach nie dawają tego,trzeba walczyć
Ten kod automatycznie by wstawili w kupon od 8zł+ i koniec zbierania dla rodziny itd
R 36 tam nie dawaj pukoników do ''sprawdzenia'' bo Czesiek zawsze odpowie ''PUSTE''
Ale Czesio gazeciarz swoją drogą to teraz nazbiera tych darmowych lotków
A czytnik połączony z lotomatem czy z kasą fiskalną Pani Basi też może tak być
Akurat u mnie brak czytnika,ale około 3 tygodnie temu dosłownie obok postawili żabkę.Ostatnio zobaczyłem,że też mają Lotto to może jutro tam zerknę.
Mam dwa punkty 3 metry obok siebie
Mam dwa punkty 3 metry obok siebie
Ale tam na kasie jakiś nastolatek to pewnie zgania wszystko jak leci,od loteriad po kupony
@4 210 957Robal_36: Jutro zrobię \\żabkowy test\\ - zobaczymy co będzie.
@4 210 961Gosia__77: U mnie w tej drugiej 300 metrów od nowego punktu też nie mają.Nie w każdej
@4 210 964Robal_36: Na melony ostatnie miałem nawet na lotnisku zagrane,może tam sobie myślę coś drgnie nie poszło po mojej myśli
@4 210 969Robal_36: Tak jest
@4 210 980emerytka 46: To trzeba młodą pik pik
@4 210 979dotam: Ziobro ją złapie
@4 211 349Robal_36:
@4 211 370Sebastian_M: A mózgu brak w sumie to po co mu....
Biedronka
191979
To gdzieś zarazić się musiały dzieci i jeden na drugiego przenosi
191979
To gdzieś zarazić się musiały dzieci i jeden na drugiego przenosi
acios powraca,tym razem całą noc robił specjalnie błędy ort,a rano jak ładnie się przywitał może w szkole był
a wczoraj wróżenie z chmurek prawdę powiedziało,co ukazało to dziś przyszło
@4 211 932EstyMy:
@4 211 936EstyMy: Ptoka widok
@4 212 162makler:
@4 212 355chatawujatoma: a tymczasem realny stan ..... 

@4 212 366makler: Galaretkę
Witam wszystkich *
*-nie dotyczy chatawujatoma/acios/Hans/Waclaw1/Andrzej5555
*-nie dotyczy chatawujatoma/acios/Hans/Waclaw1/Andrzej5555
@4 213 759emerytka 46: 😃
waldus zgłosiłeś już mejle od chatawujatoma do odpowiedniego zakładu psychiatrycznego?? sobie wydrukują jako świadectwo jego ynteligencji
+ obrazki i teksty z netu bo nic nie jest w stanie wymysleć,jak już to esty wczoraj napisała Leniwy maksymalnie
Jego mądrość jest wyłączona po kliknięciu ''OFF'' LTE na telefonie
acios - doceniam że owielbiasz moje wpisy może wymyśl coś od siebie,ile to można podpisywać się pod wybitne i cudowne wpisy obcych ludzi
chatawujatoma nawet to sprawdzasz w necie jesteś the beściak ynteligent
@4 213 801Robal_36: 🤓 🍸 a gramy dziś w ep?
99% ludzi po jednym wpisie już rozpoznaje twój geniusz,możesz sobie trzaskać tych nicków 900+ swojego podłego charakteru nie zmienisz nazwą konta
Dostał najlepszą fuchę w swoim życiu do się chłop do niej przykłada jak plasterek sera do szynki
Za wczorajsze kupiłem 18 zakładów + S6 reszta na wypad w Pireneje
Jaka piękna plaża,pewnie miło tam sobie pochodzić jeśli brak chatkiwujatoma w pobliżu i toksycznego pana z Piekar
@4 213 872tomi77: Trójeczki namiętne często lecą + kilka 5/10 MyMy
@4 213 874emerytka 46: Wymienił tyle co on zakłada w 3 dni
chatawujaaciosa ale jesteć ynteligent kiedy masz google chrome pod ręką bijesz szarymi komórkami na lewo i prawo
acios-napisz coś jeszcze,spokojnie bez pośpiechu poszukaj w necie
@4 213 895tomi77: tomi takich ludzi mało,więcej zadaje a'cios w drugiego człowieka
A do czego ci ta żabka?? słyszałem że jej soczki pozytywnie wpływają na porost zarostu + to nad oczkami
''OK'' dzięki za prywatny wpis - - już wszystko wiem i znikam
P.S. oj racja racja
P.S. oj racja racja
waldus to sprawka chatawujatoma Jego taktyka,jego czcionka,jego słownictwo jego działania...
waldus/ja bym to uporządkował i odwiedził odpowiednie służby.To jest stalking 190a § 1 k.k.
@4 213 913dusia: