Wpisy użytkownika Jutro
Łącznie 1 706 wpisów w archiwum, pokazane od nr 4 192 171. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
@4 192 169emerytka 46: ? Gram i to obficie
@4 192 172emerytka 46: jak i wczoraj
Znaczy dziś też wygrywają,nie dalej jak 3 do 7 dni temu tutaj też padła wygrana ładna w ep 4+1------
Oby funkcje tego arcy'poety były zablokowane teraz przynajmniej kwartał,bo co wyprawiał w ostatnich dniach woła o pomstę
waldus-stałeś się ofiarą mejlową osobnika z Piekar, jeden z większych stalkerów wychwycił twój adresik i masz co masz już o tym pisałem,nie warto tego wklejać na czat,tym bardziej że cała ekipa S_M,starszy pan i arcy/dzieło są zablokowani.
Jest teraz cisza i spokój,a wszystko możesz zgłosić,takie nękanie PanaTadeusza moża łatwo uwalić
Jest teraz cisza i spokój,a wszystko możesz zgłosić,takie nękanie PanaTadeusza moża łatwo uwalić
Pismo i dykcja wulkana mało mu szumu na czacie to jeszcze ludzi po mejlach męczy,gdzie to takie ogórki rosną
waldus,zmień sobie mejla jeśli to jakiś ważny np pod allegro czy inne stronki to sobie pozmieniaj,ten szkodnik nie odczepi się od ciebie
@4 195 149Robal_36: na pewno +50
@4 195 154makler: dzięki
@4 196 246: @4 196 244: 1-10 to takie proste
@4 196 248Robal_36: jak taki osobnik na sucho wyszarpie 1-10 jakiś grosz,to w realu pewnie zaraz poleci na to samo?
@4 196 258Robal_36:
w 2015 roku widziałem na własne oczy kupony za około 450 zł i nie dały trójki nawet,młody chłopak chciał na urodziny pewnej dziewczynce prezent zrobić no cóż
@4 196 275Robal_36: Ohoh coś pięknego
Pewniaki nad pewniakami od pewnego stylowego gościa,grajcie na dwa losowania

Nie bardzo chcę mieć do czynienia z kimś kto do netu daje zdjęcie swojego dziecka z majtkami na głowie,to trzeba być ....
Miłego dnia
Miłego dnia
@4 196 897191979: Pragnę przypomnieć-to ty zaczepiasz mnie.
W innych krajach np Niemcy to już byś miała problemy z Jugendamt, tam za takie coś dziecko zabierane jest,to twoje bo już pokazywałaś jego zdjęcia.
Masz fenomenalne pomysły,nic tylko Jak można takie fotki wklejać ,to zostaje na zawsze.
Gratki
W innych krajach np Niemcy to już byś miała problemy z Jugendamt, tam za takie coś dziecko zabierane jest,to twoje bo już pokazywałaś jego zdjęcia.
Masz fenomenalne pomysły,nic tylko Jak można takie fotki wklejać ,to zostaje na zawsze.
Gratki
@4 197 660slawek: Ja jestem nieśmiertelny
@4 198 621EstyMy: Witaj w ten piekny dzień
@4 198 631EstyMy: a tu któś się czepi błenduf?
@4 198 643EstyMy: Byłem ,ale bez maseczki nie wpuścili do środka i kasa przepadła
@4 198 650EstyMy: .... miałem plastikową ale im to nie pasowało byłem leniwy do szarpania szyby bo cieżka,a plastik lżejszy
Brak możliwości zakładania nowych,to z wszystkich starych teraz pisze aby odblokować,a na chybił trafił coś ugra, profil acios pamiętam.To ten z którego pisał wybitnie pieknie i cudowne obrazy przed blokadą
@4 200 394emerytka 46: