Wpisy użytkownika Jutro
Łącznie 1 706 wpisów w archiwum, pokazane od nr 4 157 977. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
sebusiem em prawie każdy wpis robala zaczepia a teraz pisze,że odwrotnie..... taktyka Wulkana,zrobić zadymę i podawać się za siostrę zakonną
@4 158 004Sebastian_M: I tak non stop chamstwo wylewa się z tego człowieka....
@4 158 009wujek47: wyloguje się i będzie siedzieć i czytać kto coś napisał
@4 158 010Robal_36:
@4 158 012Robal_36: Miłego wieczorku
@4 158 013wujek47:
@4 158 081GTV: Teraz może wyciągną kasę od tego co więcej sypnie
Ok,fajnie się pisało a jeszcze lepiej czytał zwłaszcza brednie jednego mini człowieczka i czas na baju baju i miłego wieczoru
@4 158 099EstyMy: jeszcze i znikam em46 a wiesz co robić kiedy spotkasz to na chodniku?...z nim zrób to samo
@4 158 627emerytka 46: witaj emi,a dziękuję bardzo i jeszcze raz miłego dzionka,jak miło z rana spotkać na czacie dobrych ludzi na poziomie?
@4 158 739Robal_36: Oohoo....taka ciekawostka,że 1 zł zniknie
R 36 a co ma innego do roboty niż trzaskanie idiotycznych wpisów na tym czacie
Szuka wycieczek ,kupuje mieszkania i buduje domy a jak wygra 20 zł w mini to się cieszy jak małe dziecko....ma swój świat chłop
@4 158 979Sebastian_M: Może ty zakończ wulgarne zaczepianie ludzi
@4 158 983Sebastian_M: Dziennie rysujesz swój świat marzeń ?
@4 158 986Sebastian_M: A ty kim jesteś?? mega oszust,manipulant i stalker człowiek bez wychowania,za grosz nie posiada gustu
@4 158 989Sebastian_M: Ja mam lustro a ty? kogo widzisz w odbiciu.... człowieka czy cwaniaka?
@4 158 990Robal_36: To jedyne co może osiągnąć w życiu...nr 1 w ilości postów
@4 158 995Sebastian_M: Zrób to samo i przestań obrażać
@4 158 999Sebastian_M: Rozkręcasz się brawo,czekam na kolejne teksty
Jakoś Sebastianku em nerwy ci puszczają,nie możesz juz opanować swojego stylu pisania?
Jak na krajowego Czaka Norisa od sklejania mydelniczek jakoś zrywny jesteś
Teraz chwila ciszy bo donosy pisze
Teraz chwila ciszy bo donosy pisze
R 36 on nie umie pojąć wpisow zwykłych ludzi to nie ma co liczyć że powiąże wpisy
Sebasitanku em,czekamy kiedy udowodnisz prowokacje tym o których piszesz,a ciekawe jak podejdziesz do wpisów twojego przyjaciela wulkana + Jestem ciekaw
Masz z tym bardzo duży problem,wywalasz hejty i brednie na tych samych ludzi ale nie widzisz chamstwa swoich pupilków (czyli dwóch osób)
Masz z tym bardzo duży problem,wywalasz hejty i brednie na tych samych ludzi ale nie widzisz chamstwa swoich pupilków (czyli dwóch osób)
Standard-wywołać awanturę i dać nogi,typowy osobnik celów wyższych
Jeszcze masz czas aby wybić się w ilościach wpisów,musisz być number łan,bo co innego zostało? ?
@4 159 024emerytka 46: emi będzie na bank,tylko zobaczy że spokój na czacie i znów atak
Teraz dał nogę bo jego malowany świat magicznymi farbkami został obalony,potem wroci i zacznie go rysować na nowo aby wtopic się w swoje marzenia o milionach,domku itd
Witam wszystkich
Ten szkodnik sebuś em dzielnie walczył do 1 00 w nocy,tego czytać nie idzie co ten człowiek pisze....ma ten malutki świat i sobie w nim siedzi zaklinając prawdę
Ten szkodnik sebuś em dzielnie walczył do 1 00 w nocy,tego czytać nie idzie co ten człowiek pisze....ma ten malutki świat i sobie w nim siedzi zaklinając prawdę
Na szczęcie my wiemy kim on jest i co sobą prezentuje ,może i inni kiedyś się o tym dowiedzą Starsi użytkownicy wybitnie się na nim poznali
@4 159 810Robal_36:
Raz na tydzień mm do 7 skreśleń i dziennie mini zakład + czasem lotto i raz na rok jackpot
Kamyki demo dają mi najwięcej wygranej,,,normalnie raz na 30 x 20 zł
Spadam jak mydelniczka.....tyle że potem nikt nie będzie mnie macał
@4 161 029emerytka 46: Dokładnie
emi46
r36
No cóż,trzeba dziś odwiedzić kolkture lotto a mam taką z piękną szybą gdzie widzą wygrane i czekają tylko na fociune
r36
No cóż,trzeba dziś odwiedzić kolkture lotto a mam taką z piękną szybą gdzie widzą wygrane i czekają tylko na fociune
Tylko powiem aby położyła na półce aby telefon nie odbił się w szybie?
@4 161 589Forsami: Nie pisz tak bo marzyciele na tym czacie dostana zapaści
Emi podpowiedź ,czy dzisiaj? Bo muszę mieć okienko aby dokonać kilka fotek
@4 161 659Biedroneczka1977: Spokojnie,nagramy
EstyMy----> wpisy w KG 2021-04-28 23:23:59 i 2021-04-27 11:05:53 i znikam