Wpisy użytkownika Juliusz
Łącznie 1 349 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 915 401. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Gustlik ?
Hmm a może zrobie operacje samum, albo przemiana na KRETA ?
Hmm a może zrobie operacje samum, albo przemiana na KRETA ?
Sorelka , jak niemasz kogo do pilnowania dzieci...
Dzwoń do trynkiewicza
Dzwoń do trynkiewicza
Miłego losowania , słodkiego życia, jest tyle trynków do zabicia ! Yea
Franek zakłamany to ty jesteś , skąd wie mirek wojdyła o telefonie,kiblu,nożu,gadce kontrolowanej na tarasie,u kamila walka itp itd cwelu ? Skąd
Hehe co za jełopy 0/10
.
Przyjdzie dwa razy jeszcze i go załatwie tą dyszke, szydło z worka ale zakłamane hi hi
.
Przyjdzie dwa razy jeszcze i go załatwie tą dyszke, szydło z worka ale zakłamane hi hi
Hehe ON I TAK MA JUŻ DOŚĆ
ale do mirka gadał ŻE TRZA MU BĘDZIE OPIEKUNKE ZAŁATWIĆ jak go spotka, wiem która szmata już przenosi
ale do mirka gadał ŻE TRZA MU BĘDZIE OPIEKUNKE ZAŁATWIĆ jak go spotka, wiem która szmata już przenosi
Po uj tu piszecie pierdoły macie numery telefoniczne e mejle ,tam załatwiajcie priv sprawy to nie czat przyjaciółka.pl farmazony jakieś
Widze po wpisach co przeglądłem że dalej na czacie "kryminalne zagadki na multipasko" albo "kojak" we własnej osobie tam był
Wiecie co ? Interesują mnie zestawy 24,26,27 i 33,34,43 co wy na to ?
Zaczytane na czatach innych:
słuchajcie gość nielubiany zaproszony na picie do domu, ten co go nielubi podaje mu(nie pisze w jaki sposób) dawke potężną adrenaliny... Facet głupieje kładą mu gębe do kibla potem on z nożem atakuje kogoś... Na koniec w 4 stoją i wypytują się jego a oni nagrywają...usuwają go z posesji... 3 dni nieśpi i nieje... Pisze że niewie co mu jest... Ale że będą sie cieszyć jak zdechnie... Dziwne to ,kojarzyło mi sie to z czymś
słuchajcie gość nielubiany zaproszony na picie do domu, ten co go nielubi podaje mu(nie pisze w jaki sposób) dawke potężną adrenaliny... Facet głupieje kładą mu gębe do kibla potem on z nożem atakuje kogoś... Na koniec w 4 stoją i wypytują się jego a oni nagrywają...usuwają go z posesji... 3 dni nieśpi i nieje... Pisze że niewie co mu jest... Ale że będą sie cieszyć jak zdechnie... Dziwne to ,kojarzyło mi sie to z czymś
Nie jak można takiego coś czytać
tylko jak można takiego coś robić
pa,
tylko jak można takiego coś robić
pa,
Na górze róże...
Na dole fiołki...
Wy sie puszczacie z ts...
Jak te matołki...
Na dole fiołki...
Wy sie puszczacie z ts...
Jak te matołki...
Kupie sobie czarne bmw, ju,ju,ju gdzie jest putan butan propan butan
Dziś dzień poetycki ?
Nie szpanuj liczbami dzifko tylko pokaż cycki
Nie szpanuj liczbami dzifko tylko pokaż cycki
"on by całą polske sprzedał i przepił"
"zdzisław dembiński"
taras,tablet, mów co chcemy,albo niedamy odtrutki
to są pomuwienia,3 godziny mnie maglowali, 6tyś zł łysy o tym wie
"zdzisław dembiński"
taras,tablet, mów co chcemy,albo niedamy odtrutki
to są pomuwienia,3 godziny mnie maglowali, 6tyś zł łysy o tym wie
Taki miałem sen,nagrywania jakieś hm i czarne bmw i 4 kolesi kto tłumaczy sny ? Jakie liczby
Ahaa tam było ulica, auto ktoś ? Chciałem wywalić auto ,ktoś zatruł kogoś adrenaliną,muwiłem temu z auta o kogo chodzi, potem muj znajomy z ojcem wypadli na mnie hmm ? A MOŻE TO było na odwrót ??teraz ktoś jezdzi za kimś prawdopodoąnie TABLET zawinił... Mw -> tłumacz jakie liczby ?
Trzymaj sie -> ty sie trzymaj
jeszcze dwa razy przyjdzie i wykończymy go, jak zdechnie powiemy na POLICJE
jeszcze dwa razy przyjdzie i wykończymy go, jak zdechnie powiemy na POLICJE
Mw-> teraz zauwarzam jakie życie jest marne i krutkie,alkochol nie wskazany pewnym osobom ,marne
Mw -> takich ludzi jest pełno, większe lub mniejsze problemy kogoś dopadają,samo życie
Pasko -> czemu tak mało punkta za 4/12 w mini, pierwszy majne typ , ile za to było by kasy ?
U mnie mamra deszczem, zakichana pogoda nawet usnąć niemoge pewnie te ,taaa "sumienie"
Sumienie me ,spać niepozwala, gówno jednak wiedzą to przez sesce bo nawala. Otruwany był i dalej jest truty , naiwność i słabość to jego atrybuty
..
Proponuje zatruć kogoś adrenaliną + kamerka i o, potem wieprze itp ,itd ,sprawa sie wyjaśni
Proponuje zatruć kogoś adrenaliną + kamerka i o, potem wieprze itp ,itd ,sprawa sie wyjaśni
Ale wszyscy wszystko wiedzą lepiej, a tu klops mie hans, i w multi 0/8
Nudna,noc i cicha jest , kurde niedługo koniec czuje to,ale no cóż tak bywa szkoda wszystkiego 4/12
Mamtegodosc tak ja i fsf to to samo, a może na odwrót ? takie wiesz, syjamskie
Widze że lubicie osądzać, więc co sądzicie o,
12,21 i 37,73 ? pytam z brudnej ciekawości
12,21 i 37,73 ? pytam z brudnej ciekawości
Mamtegodosc dziękuje za twoje dobre słowo, czyli mam 1/4 , znowu nic niesiadło hehe
Panowie Panie prosze usiąść wygodnie , zrelaksować sie , już moge ? Podaje dziesiątke
3,5,6,9,15,20,21,29,39,50
3,5,6,9,15,20,21,29,39,50
Mamtegodosc oby tak było , odmienił bym życie o 380stopni wtedy , ale jak tak nie będzie to nie i tyle
Andreas -> taa twój wujaszek adolf zrobił by porządek,przydał by mu sie globus niemiec, dał bym Ci pokojową nagrode nobla
I nie jechaj po starszych osobach ! Ty też kiedyś będziesz dziadkiem ,gnojku