Wpisy użytkownika Josef
Łącznie 429 wpisów w archiwum, pokazane od nr 70 999. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
To znaczy że nie zrozumiałaś co napisałem?
Jakoś mnie to nie dziwi...
Jakoś mnie to nie dziwi...
To dlaczego próbujesz komentować moje wpisy chociaż ich nie rozumiesz?
Czy mam napisać Ci tak jak DanteV to wtedy do Ciebie coś dotrze?
Czy mam napisać Ci tak jak DanteV to wtedy do Ciebie coś dotrze?
Normalnie aż się tęskni za "rozmowami" Ediego z Kogucikiem....
Bianka i Lestek - pozdrawiam.
Bianka i Lestek - pozdrawiam.
Zainstaluj sobie jakąś normalną: Firefoxa albo Operę i problem zniknie.
Osobiście polecam "liska",używam kilka lat.
DanteV podziwiam Twoją odwagę.
Osobiście polecam "liska",używam kilka lat.
DanteV podziwiam Twoją odwagę.
DanteV,widziałem.
Moim zdaniem nie ma jednak porównania między tym co pisze Amadeus a np.t4 czy inna "gwiazda" forum czy czata.
Po prostu normalne ,spokojne i wyważone wypowiedzi.
Moim zdaniem nie ma jednak porównania między tym co pisze Amadeus a np.t4 czy inna "gwiazda" forum czy czata.
Po prostu normalne ,spokojne i wyważone wypowiedzi.
Ja nadal polecam FF jako bardziej przyjazną...:)
Na czeskiej stronie są odnośniki do archiwum lecz nie działają.Może jakaś przebudowa strony.
Na czeskiej stronie są odnośniki do archiwum lecz nie działają.Może jakaś przebudowa strony.
Bromik,ale w rudym będzie Ci na pewno do twarzy :)
DanteV,ostatnie Twoje zdanie bardzo przypomina mi coś co ostatnio napisałem i dobrze oddaje historię ostatnich dni.
DanteV,ostatnie Twoje zdanie bardzo przypomina mi coś co ostatnio napisałem i dobrze oddaje historię ostatnich dni.
Miks,chyba nie znajdziesz tu "przyjacieli" :D
O ile Cię to w ogóle martwi...
O ile Cię to w ogóle martwi...
Bromik,tak myślałem że chodzi Ci o "Nemocnice na kraju mesta".
Cieszę się że podzielasz moje zdanie.
Cieszę się że podzielasz moje zdanie.
Bromik :
http://www.youtube.com/watch?v=KadpSdt3Ut4&feature=related
A mój awatar jest ze "Shreka"jakbyś nie zauważyła :)
http://www.youtube.com/watch?v=KadpSdt3Ut4&feature=related
A mój awatar jest ze "Shreka"jakbyś nie zauważyła :)
Laseczka,różnica jest mniej więcej taka jak między słoniem a fortepianem:
fortepian można zasłonić a słonia zafortepianić się nie da.
Inaczej mówiąc w Totomiksie możesz zagrać w multi-multi a odwrotnie już się nie da.
fortepian można zasłonić a słonia zafortepianić się nie da.
Inaczej mówiąc w Totomiksie możesz zagrać w multi-multi a odwrotnie już się nie da.
Laseczka status Vipa nie świadczy o niczym absolutnie(prawie we wszystkich przypadkach)
Pasko jest natomiast Panem i Władcą tej strony.
Pasko,dzięki ,nie jestem niestety autorem - to stary dowcip ze szkolnych lat z cyklu:"czym się różni..."
Pasko jest natomiast Panem i Władcą tej strony.
Pasko,dzięki ,nie jestem niestety autorem - to stary dowcip ze szkolnych lat z cyklu:"czym się różni..."
Pasko ale tylko Ty masz wpływ na to jak ta strona będzie wyglądać.
Wystarczyłoby zwrócić uwagę niektórym że prywatne rozmowy prowadzi się na GG czy innym Skype bo próby zwracania uwagi przez innych użytkowników kończą się uwagami na poziomie piaskownicy (jak to Kurka powiedziała):"nie podoba się to nie czytaj".
Wystarczyłoby zwrócić uwagę niektórym że prywatne rozmowy prowadzi się na GG czy innym Skype bo próby zwracania uwagi przez innych użytkowników kończą się uwagami na poziomie piaskownicy (jak to Kurka powiedziała):"nie podoba się to nie czytaj".
DanteV,kiedyś popularne było takie powiedzenie:
"Jeśli ci ktoś powie że jesteś głupi - śmiej się z tego,jeśli powie Ci to druga osoba - zastanów się,ale przy trzeciej leć zamówić wizytę u psychiatry."
I chciałem Ci tylko zwrócić uwagę że mało się udzielasz w temacie "Typy bukmacherskie"
"Jeśli ci ktoś powie że jesteś głupi - śmiej się z tego,jeśli powie Ci to druga osoba - zastanów się,ale przy trzeciej leć zamówić wizytę u psychiatry."
I chciałem Ci tylko zwrócić uwagę że mało się udzielasz w temacie "Typy bukmacherskie"
DanteV,załatwiłem Ci "fuchę" :D !
A co do "czyszczenia" kompa to polecam darmowy CCleaner,bezpieczny,częste aktualizacje,po polsku, jednym słowem same plusy.
A co do "czyszczenia" kompa to polecam darmowy CCleaner,bezpieczny,częste aktualizacje,po polsku, jednym słowem same plusy.
Kłamiesz Madziu bo mnie wyzywałaś od idioty i pijaczka spod budki z piwem,chyba że dla Ciebie to są normalne sformułowania i nie traktujesz tego obraźliwie.
To że Edi nazwał Cię kretynką(notabene bardzo słusznie)nie dotyczyło w żadnym stopniu Twoich poglądów na TS tylko produkowania się na tym forum T4 i innych Twoich występów na tej stronie.
To że Edi nazwał Cię kretynką(notabene bardzo słusznie)nie dotyczyło w żadnym stopniu Twoich poglądów na TS tylko produkowania się na tym forum T4 i innych Twoich występów na tej stronie.
Kogucik,rozumiem że nie lubisz Ediego(zapewne z wzajemnością)
ale chyba trochę zbyt lekceważąco traktujesz sprawę Bratiszki.
Nie wiem czy Ty byłeś wtedy na forum(zdaje się że nie ,bo byłeś na Mazurach)ale Bratiszka deklarował się że ma dojście do kogoś, kto ma wiedzę o ustawianych meczach i tą wiedzą się podzieli za 1500zł.
W świetle wszystkich zatrzymań w naszym światku piłkarskim stawia go to w bardzo podejrzanej sytuacji,nie sądzisz?
ale chyba trochę zbyt lekceważąco traktujesz sprawę Bratiszki.
Nie wiem czy Ty byłeś wtedy na forum(zdaje się że nie ,bo byłeś na Mazurach)ale Bratiszka deklarował się że ma dojście do kogoś, kto ma wiedzę o ustawianych meczach i tą wiedzą się podzieli za 1500zł.
W świetle wszystkich zatrzymań w naszym światku piłkarskim stawia go to w bardzo podejrzanej sytuacji,nie sądzisz?
Pasko,jeśli by udało Ci się z tym zabieraniem lat w stosunku do ludzi to ja poproszę "ujmnąć" mi taką dwunastkę....:)
Fachowo to się chyba nazywa:"uzasadnione podejrzenie popełnienia przestępstwa".
A do żadnych transakcji nie doszło prawdopodobnie dlatego że kilka osób zaczęło zaraz wyrażać swoje opinie i Bratiszka temat zakończył.To są tylko moje przypuszczenia.
A do żadnych transakcji nie doszło prawdopodobnie dlatego że kilka osób zaczęło zaraz wyrażać swoje opinie i Bratiszka temat zakończył.To są tylko moje przypuszczenia.
« Poprzednie 100Kolejne »