Wpisy użytkownika Jordanm
Łącznie 497 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 900 039. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Dzisiaj gramy we wszystkie gry na stawce. Rozkładamy T. S. na czynniki pierwsze, Bądźmy silniejszy od nich.
Przeważnie gram we wtorki, czwartki i soboty. W pozostałe dni sporadycznie na wieczorne losowania.
Kupić teraz 10 zakladow, anulować kupon, zrobic foto i zagrać nimi 17.07
Mnie apele biskupów, w tym o jakies nowenny w sprawie wyborów nie ruszają. Gdybym potrzebował krew, odmówiłbym bym od takich osób.
Nie czas i miejsce do zaglądania komuś do portfela. Policz kazde kliknięcie i reklamy. Prawie FB
Krzysztof musi otrzymać za czerwiec. Żadna ustawa nie działa wstecz
W nocy przeważnie urzędują złodzieje, kobiety - nie tylko kobiety lekkich obyczajów i ' tworzenie ustaw'.
Do zestawów wprowadziłem zakupione 10 zakladow 9/9 z chybika z plusem. Znów tylko 6 zł. Dobrze, że nie zagrane
Każdy ma nadzieję na wygrana. Nie wolno im jej odbierać, bo może tyle im pozostalo?
Wystarczy wypunktować wcześniejsze komentarze, a wynik się ukaże sam. Będzie bardzo mizerny. 98:2 dla...
Uśmiech to taka krzywa, która wszystko prostuje. Nie oglądam żadnych debat. Ta kampania jest wyjątkowo nudna. Brawa dla Pani Ambasador USA 

Bezdomnemu dałem 10 zł i kupiłem mi śniadanie to jeszcze mnie okradł. Litość to zbrodnia
Dobrze, że potaniały pieluchy dla seniorów bo jak D. przegra to im będą przydatne
Nie oglądac Byłem na spotkaniu pewnego Kandydata. Jestem zachwycony
Forsami, ja dostałem od Twojego kolegi pewniaki na Mini. Mam 4/8
Ja nawet nie typowałem na Mini. Nie typuj a graj, tak mówi minasz portalowicz 

Dzisiaj oddział po odbiór 4/8 w Mini, razem z kolegą bo to jego sprawstwo. Jego typy
Pijacy i świry ponoć mają szczęście, amoj kolega nie pije i jest madry