Wpisy użytkownika IOIO
Łącznie 978 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 439 170. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Tak sobie obserwuję każdego z was osobno i widzę kto jest dobrym człowiekiem a kto nie
Jacunn czy ty nie masz poważniejszych problemów. Lub inaczej nie potrafisz cieszyć się życiem ?
Bo jak nie masz to może sobie poszukaj a jak masz to jej też codziennie tak dogaduje ?
Naprawdę zieje od ciebie nudą
Naprawdę zieje od ciebie nudą
100 razy wolę takiego Zbigniewa g bo chociaż widać że gość ma poczucie humoru
Jacunn pisałem ci już grzecznie że nie mam na imię Sebastian to po pierwsze. Po drugie pisałem ci że strasznie jesteś nudny - jak flaki z olejem. Po trzecie pisałem ci że jak nie masz żony lub dziewczyny to sobie ją znajdź i będziesz miał dobry humor. A jeśli masz żonę to spędzają z nią więcej czasu bo wiesz jak to się kończy? I pytałem czy jej też tak przynudzasz jak tu ?
Zastanawiam się czy grać w multimedialne czy skupić się tylko na mini
Jacunn tylko nie pisz że mini to w sklepie odzieżowym bo wiesz dokładnie że piszę o mini lotto
A ten gryks to już masakra na tym portalu to jakiś dziwny czlowiek
Makler jesteś bardzo podirytowany. Może pójdź na siłownię lub gdzieś wyżyć się ale tu daj ludziom żyć
Makler i jak idziesz to idź a nie co chwila machasz
Miej trochę rozsądku i silnego postanowienia bo widzę że nie wiesz co masz ze sobą zrobić
Miej trochę rozsądku i silnego postanowienia bo widzę że nie wiesz co masz ze sobą zrobić
A ty doktor2p jesteś jego doradca ?
Przychodzisz tu po to żeby dogadać jak jacunn , gryks , i makler ?
Przychodzisz tu po to żeby dogadać jak jacunn , gryks , i makler ?
Naprawdę nie możecie sobie znaleźć innego zajęcia ?
Tak trudno troszkę ruszyć głową?
Tak trudno troszkę ruszyć głową?
4 typy spod ciemnej gwiazdy przychodzą tu na ten czat i jątrzą jak by tu kłócić ludzi. Po co to robicie odpowiedz mi
Bawi was to co robicie ?
Dowartosciowuje ?
Nie rozumiem waszego postępowania.
A może chcecie rozwalić ten czat ?
Dowartosciowuje ?
Nie rozumiem waszego postępowania.
A może chcecie rozwalić ten czat ?