Wpisy użytkownika Hurrem
Łącznie 2 397 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 034 448. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Typnelam wczoraj parke 22,25 i wieczorem była 25 plusem A ja puściłam zwykly
Grubsza Trzcionka nie potrzebna wzrok mam jeszcze bardzo dobry za to grubsza fortuna owszem
Robal ja już przekalkulowalam to i wole puscic kupon wieczorem jak juz mi brakuje funduszy
Stałymi to ja nie gram bo juz dawno bykabym na duzzzzym minusie. Lepiej kombinować z liczbami
Sebastian M nie dawno zaczol pracę a już firmę swoją otwiera szybko dorobił się żeby iść na swoje
Nie potępiam zakladania własnej firmy , ale na to trzeba mieć dobry pomysł i start. Zyjemy w swiecie przepychu. .
Moj budzet na lotto w tym miesiącu się wyczerpał i gram tylko ze zwrotów jak coś ugram
Moja znajoma 10 lat temu miała papuge darla się i później nie mogła z nia wytrzymać i oddała ją rodzicom
Jak ja komuś pomoglam to o mały włos ta osoba by mnie nie przejechala
Przez tydzień czasu kulalam . A ta osoba wcale się nie zainteresowała czy coś poważnego mi się stalo.
Nie żałuję że pomoglam. Tylko jest żal ze druga oda tak Ci się odplaca
Każdy zazdrości i każdy chce żeby komuś było gorzej niż jest jemu to jest taka chora nienawisc
Czasami druga osoba nie zasługuje ns pomoc bo okazuje się ze jest takim faryzeuszem
Zgadza się nie chodzi o pieniądze tylko o to słowo Dziękuję. Człowiek zadko tego słowa Szczerze UŻYWA
U mnie też padło A potem za dwa dni znalazłam się bliska kalectwa przez tą osobę..aj tak juz po prostu bywa